Ideen om å designe en liten gårdsplass i japansk stil er så fristende at mange huseiere ikke kan motstå fristelsen. Spesielt når du ikke har nok plass utendørs. Eller været er ikke bra det meste av året. Deretter vender du logisk sett blikket innover og vil nyte mer grønt innenfor de fire veggene. I denne forbindelse er smarte ideer for inspirasjon for utformingen av en indre gårdsplass etterspurt. I det følgende presenterer vi deg derfor med interessante tips om hvordan du stilfullt kan designe og dekorere en indre gårdsplass. Ikke bare kan du ha et koselig sted å hvile i området ditt, men du kan også gjøre huset ditt miljøvennlig. Selvfølgelig er det noe grønt der som beroliger øynene og sjelen vår. Men trenger du mange planter for stilfullt å designe og dekorere gårdsplassen? Og hvilken stil kan du gjøre denne lille hagen i??

Du vil finne ut svaret på disse spørsmålene om et øyeblikk!

Vil du legge et stykke natur til hjemmet ditt …

Den indre gårdsplassen gir et stilfullt stykke natur, ingen grense mellom innsiden og utsiden

 … og nyte sin prakt fullt ut?

Stilig indre gårdsplass hvilestol en lenestol krakk mye grønn innbydende atmosfære

  • Å designe den indre gårdsplassen på en stilfull måte betyr fremfor alt å gjøre dette området moderne og innbydende

Når vi undersøkte flotte designideer for en moderne gårdsplass, antok vi hovedsakelig at dette området skulle garantere deg mye hvile og avslapning i hverdagen. Du trenger ikke en stor hage for dette. Det kan være et lite område som er innebygd i grønt. En moderne gårdsplass passer først og fremst til enhver minimalistisk hagedesign. Mesteparten av tiden er det ingen vanlige hageplanter der. Imidlertid kan du lage ekte mirakler med naturlige materialer. Her henter vi inspirasjon igjen fra den stigende solens land. Hvordan finner du ideen om å ha en liten dam med vannliljer der? Små busker og lave trær passer også inn i det samme designkonseptet. Bare et slikt element gjør området veldig avslappende på den ene siden. På den annen side skaper det en umiskjennelig Wabi Sabi teft   på gårdsplassen. Og ikke glem å legge en del av gårdsplassen med grus eller små hvite steiner. Da er zen -atmosfæren perfekt!

 Å designe den indre gårdsplassen på en stilfull måte betyr å gjøre det i japansk stil.

Indre gårdsplass stilig design i japansk stil et tre grus hvite steiner

 Denne indre gårdsplassen med en liten dam er fullstendig dekket av grønt og utvisker grensene mellom innsiden og utsiden.

En stilig indre gårdsplass med en liten dam med mye grønt utvisker grensene mellom innsiden og utsiden

Men gårdsplassen din trenger ikke nødvendigvis å være i japansk stil og ha klare former i designet. Du kan gå for en minimalistisk design. Eller kanskje du velger Japandi -stilen, som er veldig trendy og veldig populær i 2020? Som navnet antyder, er dette en moderne blanding av japanske og skandinaviske stiler. Slik kombinerer du det moderne Scandi-designet med eleganse i japansk stil. I dette tilfellet er sluttresultatet fantastisk!

 Skandinavisk design møter japansk eleganse!

Stilig innergård Skandinavisk design møter japansk eleganse Betongplater et tre

Enkel i design og likevel så fantastisk vakker!

Indre gårdsplass stilfullt designe et tre mye steinbetong minimalisme i henhold til japansk stil

Før du bestemmer deg for denne eller noen annen stil for å kunne designe gårdsplassen din med stil, vil vi gjerne henlede oppmerksomheten din på et annet viktig aspekt av dette designet. Din innendørs hage bør definitivt matche interiøret i hjemmet ditt. Derfor bør du samordne interiørstilen med designet på gårdsplassen. For eksempel, hvis du har et minimalistisk interiør, kan du gå for en zenhage med steiner, grus og et enkelt tre. Eller hvis hjemmet ditt er rikt med tropisk løvverk, kan du velge frodig grønt ute også. Kombiner forskjellige teksturer for å gjøre gårdsplassen stilig. Dette gjør det også innbydende og behagelig. Ikke bare konsentrer deg om en plantetype, se etter litt mer variasjon!

En zen -hage utenfor er perfekt for den minimalistiske designen inne.

Stilig indre gårdsplass som inviterer til komfortabel minimalistisk design inne i zenhagen utenfor

Ta innsiden og utsiden i visuell harmoni!

Stilig indre gårdsrom minimalisme på sofabord i japansk stil med blomstervas i bakgrunnen liten hage innendørs og utendørs i harmoni

  • Små dekorative elementer er prikken over i’en på stilige indre gårdsplasser

En indre gårdsplass er nesten alltid en liten hage mellom to hus eller til og med et hjørne i interiøret, spesielt designet for mer avslapning. Disse stedene kan bli enda mer tiltalende hvis du dekorerer dem ordentlig. For eksempel kan en liten dam, vannfontene eller annet vannelement ha en enorm WOW -effekt. Hvis du vil gjøre hagen din stilig, kan du velge litt mer grønt for å gi den et naturlig preg. Her mener vi for eksempel å dekorere visse områder med gress eller mose. Som allerede nevnt hører små busker og lave trær også hjemme i en stilfullt designet gårdsplass. Disse klipper alltid en god figur der.

 Den perfekte dekorasjonen for gårdsplassen – en søyle dekket med gress og mose!

Stilig gårdsdesign perfekt dekorativ kolonne dekket med gress og mos flott idé

 Ofte er et enkelt tre tilstrekkelig som dekorasjon i den stilfullt utformede indre gårdsplassen.

Stilig innergård et enkelt tre introduserer en grønn lapp

Blomstrende stauder eller andre vakre hageblomster er en sjeldenhet på den moderne gårdsplassen. Disse blomstene trenger i utgangspunktet mye naturlig lys for å trives ordentlig og vise sin blomstring. Det er vanligvis utilstrekkelig lys på den indre gårdsplassen. I de fleste tilfeller kommer det gjennom et takvindu eller glasstak. Det er på ingen måte nok for blomstrende planter, så det er bedre å unngå dem hvis du lager en stilig indre gårdsplass.

 Blomstrende planter passer slett ikke inn i dette designkonseptet.

Stilig designkonsept i minimalistisk japansk innergård uten blomstrende planter

Men hvis du liker frodig grønt og litt tropisk teft, så har du muligheten til å vise dine ferdigheter her.

På gårdsplassen skaper mange grønne planter frodig grønn tropisk teft ute

En annen idé kan gi mer grønt og farge til gårdsplassen. Hvis du har nok plass ute, kan du sette opp en hel terrasse med spisestue eller sittegruppe og skape en koselig avslapningsoase for deg, din familie og venner.

I hver sesong kan du nyte mye natur og frodig grønt rundt deg.

Stilig indre gårdsplass, avslapningsoase, spisestue og sittegruppe ute, og nyter grønt og natur rundt deg hver sesong

 Slik forsvinner grensene mellom innsiden og utsiden.

Stilig indre avslapning oase masse grønt ingen grenser mellom inne og ute

Ta en titt på de neste ideene og bestem selv hvordan du vil designe gårdsplassen din med stil. Freshideen -redaksjonen ønsker deg masse moro og lykke til!

Skjønnheten ligger i enkelheten!

Stilig indre gårdsplass, enkel design, men veldig tiltalende minimalisme på japansk vis

Stilig indre gårdsplass foran peisområdet dekket med mosset stort steintre

Stilig takvindu på innergården lyser liten japansk hage innendørs

Stilig sittegruppe på gårdsplassen under åpen himmel Japansk design veldig innbydende

Stilig indre gårdsrom minimalisme den japanske måten et tre i gangen minimalistisk design