Design hagen med luftplanter urban glassballdekorasjon

Design hagen med luftplanter

Hvis du ønsker å tilføre interiøret ditt mer liv og friskhet, har du kommet til rett sted. Vi har en preferanse for den stilige dekorasjonen med de såkalte luftplantene. Kanskje du allerede vet om dette naturlige underverket og hvordan det erobret designerverdenen, men for å være sikker vil vi bare presentere noen fakta her.

Til å begynne med er luftanlegget kjent som Tillandsia, og det absorberer vann og næringsstoffer gjennom bladene. Det trenger ikke jord for å overleve, men det trenger mye vann.

På dette bildet ser vi et vakkert luftanlegg – et fantastisk utvalg av ProPlants. Planten trives faktisk veldig godt i en glassball dekorert med småstein og stenger.

Vedlikehold luftplanter

Urban glasskulevinduer skaper dagslys i hagen med luftplanter

Vet du hvordan du skal ta vare på denne planten? Gjødsel og vanning er to måter å holde dem fuktige. Vårt tips er å fjerne luftanlegget fra ballen og suge den forsiktig 2-3 ganger i uken. Spør din lokale barnehage eller butikk for mer informasjon.

Luftplanter dekorasjon

Urban glassballstein lager en hage med luftplanter

Når det gjelder å dekorere med luftplanter, er mulighetene uendelige. Mange foretrekker en glassball som den som er avbildet her. En annen løsning er å integrere planten i saftige arrangementer og legge til enda flere aksenter som muslingeskall eller kvister for en finurlig effekt.

Disse plantene kombinerer veldig godt med andre oppblomstringer som nysgjerrigheter og særegne kunstskatter.

Husk … du kan lage din egen hage med luftplanter ved å samle flere av dem.

 Eventyrlignende, bisarr husplanteUrban glassballstein tegner hagen med luftplanter

 

Hagedesign med luftplanter og fantastisk dekorasjon Lag hagen med luftplanter kombinert urbane glassball