eksklusive hagemøbler hagedesign spiseplass

Eksklusive hagemøbler

Har du en fin sommer i din region? Blir det virkelig varmt? Hvis det er tilfelle, så vet du sikkert hvor viktig utformingen av uteområdet er.

Derfor bestemte vi oss for i dag å gi deg et par interiørideer for eksklusive hagemøbler å vise hvem som er kreative, hyggelige og stilige.

La deg inspirere av bildene våre til dagdrømmer, som en dag også kan gå i oppfyllelse.

Seter ute

Vil vi starte med plassdefinerende møbler? Først ned ser vi Ixtapa Tonal Green og Acapulco Multi lenestoler. Begge er fra CB2. Effekten av retroformene forsterkes av moderne bærere og lyse farger. Dette er delvis takket være de håndvevde PVC-snorene. Jeg synes effekten er overraskende og søt!

Atmosfærisk hagedesign

eksklusive hagemøbler hagedesign fargede stoler

Uansett om du har et basseng eller bare vil sette føttene opp, er en solseng et must. Utstyr dem i en flott farge ved å velge en modell som Aqua Sun laget av CB2. Vi på Freshideen ble forelsket i de sommerlige nyansene og også den lave prisen. Videre er dette møbelet justerbart, og du kan sitte eller legge deg ned på det som du vil.

Komfortable solsenger

eksklusive hagemøbler salongmøbler

Noen ganger formidles et sterkt budskap gjennom klassiske linjer og en ton-i-ton-stil. Sofaen nedenfor kommer fra selskapet Kasse & Tønne og den var laget av rustfritt stål som er spesielt tilpasset utendørs forhold. Syntetisk mesh -deksel har også blitt brukt. Dette er motstandsdyktig mot slitasje, mugg, rifter og UV -stråler. De akryldekkede putene er prikken over i’en.

Utendørs sofa i grått

salongmøbler eksklusive hagemøbler utendørs

Kast pute med ananas mønster

salongmøbler eksklusivt hagemøbelstoff

Uteservering

Liker du å spise i frisk luft? Ta deg tid til å gjøre det, for det vil definitivt være verdt det. Hvis du liker å kombinere slike anledninger med moderne design, vil du elske West Elm -kolleksjonen. Det er både moderne og minimalistisk. Møblene ser ut til å være laget av betong, men i virkeligheten er de laget av solid glassfiber.

De rene linjene og rektanglene er bare uforglemmelige. Betydelige silhuetter og nøytrale nyanser gjør den perfekte bakgrunnen for andre fargeaccenter. I dette tilfellet er disse hentet inn gjennom sommerfruktene.

Minimalistiske spisemøbler

eksklusive hagemøbler minimalistisk spisebord

Den sterke grønne fargen ser livlig og klassisk ut på samme tid. Denne billige modellen her er fra IKEA og heter RÖXO. Den ble laget av pulverbelagt stål. Nedenfor ser vi stoler og et bord som ellers selges separat.

Hagemøbler SET

hagedesign eksklusive hagemøbler spiseplass

Få et unikt utseende ved å blande forskjellige stoler ved siden av utendørsbordet. Her kan du se en flott kombinasjon av metallisk grå og lys gul. Nedenfor ser vi Lyle Side og Kruger Sulphur Dining Chair fra Crate & Tønne.

eksklusive hagemøbler hagedesign gule stoler

Tabeller for uteområdet

Til slutt, la oss nevne tre utendørsbord som fortjener å bli lagt merke til. Nysgjerrig?

Her ser vi sidebordet fra CB2. Den viser en retro-moderne stil fra Berlin-studioet Hettler&Tulle mann. Designerne ble inspirert av lignende møbler fra midten av forrige århundre. I dagens designklima er dette et ganske moderne stykke.

Du kan også se en høyglanset gul overflate, som er unik i sin effekt.

Gyngestol

møbler eksklusive hagemøbler utendørs gyngestol

Keramiske fliser skaper et moderne utseende på overflaten av mosaikkbordet fra West Elm. Dette viser sekskantede mønstre i bronse og en drivvedbase. Dette er absolutt et kunstverk som raskt vil bli bindeleddet på terrassen din.

Bord av tre med dekorasjon

hagedesign eksklusive hagemøbler trebord

Ta en titt på Carrel and Barrel selskapets stein krakker nedenfor. Er ikke dette de perfekte sidebordene utendørs? Under produksjonen ble man inspirert av de organiske formasjonene. De er laget av mineralforbindelser, salt, sand og fiber. Ja, disse bordene er miljøvennlige og solide. De kan også brukes som ekstra seter.

Steinkrakk som bord

eksklusive hagemøbler hagedesign stein krakkbord

Har du funnet eksklusive hagemøbler til utendørs som du ikke kan forestille deg livet uten? Jeg har fått øye på noen av eksemplene i dag. Nedenfor finner du litt mer …

Men nå tar jeg litt tid, for først må jeg nyte cocktailen min på terrassen!

Flotte hagemøbler

   eksklusivt utemøbler hagedesignet salongbord

Stilige utemøbler

eksklusive utemøbler hagedesign salongbord stoler

Farget sittegruppe

  eksklusive hagemøbler hageide sittegruppe

Solsenger med hjul

eksklusive hagemøbler er uteplass

     Hagemøbler i grønt

eksklusive hagemøbler salongbord krakk rottingmøbler

   Rotting solsengerrottingmøbler eksklusive hagemøbler hagedesign liggende