Evergreen hekkplanter er et populært valg for hagen eller som en del av utearealet ditt. Evergreen hekker er dekket av løvverk året rundt og tilbyr et frodig, fullt utseende som skaper en naturlig personvernskjerm for hagen din. Noen typer eviggrønne hekker har sterke lydabsorberende evner, noe som gjør dem ideelle for de som bor i urbane områder. Av disse og andre grunner er eviggrønne hekkplanter alle raseri. Bare rul ned og finn ut mer om det …

Evergreen hekkplanter får hagen din til å se frisk ut selv om vinteren

Eviggrønne hekkplanter fordeler personvern gjerde ideer

Hva er fordelene med eviggrønne hekkplanter?

Eviggrønne busker ser ikke bare fantastiske ut, de absorberer også forurensninger, og hjelper til med å filtrere giftige partikler ut av luften, noe som gjør luften renere. Miljøbevisste gartnere verdsetter også eviggrønne planter for deres evne til å stabilisere jorda og dermed forhindre jorderosjon.

De suger også opp overflødig grunnvann før det når harde overflater eller hjem, så eviggrønne hekker er et utmerket forebyggende tiltak.

Kreative hageideer med hekkplanter

Evergreen hekkplanter gjerde laget av hekker kunstverk

Det grønne og fargerike løvet året rundt av eviggrønne trær og busker gjør dem spesielt populære og pryder derfor mange hager i hele Tyskland og rundt om i verden. Fordelene med eviggrønne hekkplanter er mange, og de viktigste av dem er listet opp nedenfor:

  • Tett, alltid tilstedeværende løvverk;
  • Attraktivt utseende hele året, inkludert vinterbeskyttelse;
  • Tett løvverk gir en effektiv personvernskjerm;
  • Løvverket filtrerer og reduserer effekten av vind og støy i hagen din;
  • Diverse egenskaper som ekstra farge fra blomstrende varianter;
  • Innbruddssikre karakterer gir utmerket sikkerhet;
  • Hjelp til med å suge opp vann i områder med dårlig drenering;
  • fungere som forurensende absorbere og luftrensere, spesielt effektive i urbane og forstadsområder der trafikkutslippene er høyest.

Dra fordel av fordelene med de eviggrønne hekkplantene

Evergreen hekkplanter ideer om personvern

Viktigheten av eviggrønne hekkplanter stopper ikke der. Naturen til disse plantene skaper et trygt og beskyttet habitat for faunaen i hagen for mange arter. Ved å velge eviggrønne hekkplanter kan du se en rekke dyr besøke hagen din. Dyrelivsinteressen fortsetter når fugler samles for å nyte de fargerike, deilige bærene som en rekke eviggrønne hekkplanter produserer.

la deg inspirere!

Evergreen hekkplanter gir kreativ personvernbeskyttelse

Hvilke typer eviggrønne hekkplanter er mest etterspurt?

Raskt voksende eviggrønne hekkplanter

Hurtigvoksende, eviggrønne hekkplanter er i stor etterspørsel og er en av de mest solgte hekkene. Husk imidlertid at artene som har potensial til å nå stjernene krever nøye vurdering. Men hvis de blir riktig behandlet og tatt vare på, kan de belønne deg med en attraktiv og imponerende hekk på kort tid!

Raskt voksende hekker trenger regelmessig beskjæring

Oppretthold eviggrønne hekkplanter

Fargerike eviggrønne hekkplanter

Ikke la deg lure av begrepet “eviggrønn” fordi ikke alle eviggrønne planter har grønt løvverk. Det er ingen identifiserbar farge for denne kategorien planter da bladene spenner fra en rekke grønne til røde og gule. Det gjør disse hekkplantene ideelle for de gartnere som ønsker farge hele året.

Det er hekker som har fargerike blader

Evergreen hekkplanter drar nytte av fargerike personvernskjermer

Friske røde aksenter i hagen

Evergreen hekkplanter drar nytte av fargerikt løvverk

Blomstrende eviggrønne hekkplanter

Blomster er en annen fantastisk egenskap for mange eviggrønne arter. Blomstrende eviggrønne hekkplanter gir et snev av farge og mange av dem en herlig duft til det grønne rommet. Så de sikrer sesonginteresse hele året.

Noen hekkplanter har også bær

Evergreen hekkplanter blomstrende hekkarter

Gule bær

Evergreen hekkplanter drar nytte av grønne blomster

Innbruddssikre eviggrønne hekkplanter

Innbruddssikre hekker er etterspurt da de er et grønnere og mer attraktivt alternativ til gjerder eller vegger. Noen eviggrønne hekkplanter er perfekte valg for hager eller bedrifter der sikkerhet og / eller personvern er et problem på grunn av deres stikkende vaner og lange torner. Men der de holder inntrengere ute, gir de også et beskyttet og trygt habitat for småfugler og pattedyr.

Føl deg trygg hjemme!

Evergreen hekkplanter fordeler gjerdets personvernskjermer

Skygge tolerante eviggrønne hekkplanter

Skygge -tolerante eviggrønne hekker er et populært ønske. En slik type hekk er laurbærplanter, som er veldig skygge-tolerante og med sine blanke grønne blader i forskjellige former og farger er veldig attraktive. Generelt er det imidlertid de løvrike snarere enn de blomstrende varianter som vokser i skyggen.

Disse typer hekker gjør det også bra i skyggen

Evergreen hekkplanter drar fordel av utsmykkede ideer om personvern

Alternative eviggrønne hageløsninger

Det er mange eviggrønne hekkplanter med mange attraktive kvaliteter og egenskaper å velge mellom. Men hvis du er ute etter en komplementær eviggrønn planting eller et alternativ til en faktisk hekk, finner du mange busker, gress og også grønne “paraplyer” som eføy og andre hekkparaplyer på markedet. Disse plassbesparende og trygge hekkealternativene er fantastiske for trange områder eller begrenset uteareal, men også for å dekke stygge vegger eller gjerder.

Lag en koselig hagestemning! Rull ned for flere ideer …

Evergreen hekkplanter har fordeler med personvernhekkEvergreen hekkplanter kombinerer fordeler med hekketyperEviggrønne hekkplanter fordeler hekker Evergreen hekkplanter har fordeler med naturlig personvern Eviggrønne hekkplanter har fordeler av røde blomster Evergreen hekkplanter Fordeler med personvernvern hekkalternativer Evergreen hekkplanter drar nytte av personvern fra hekketyper Eviggrønne hekkplanter drar fordel av personvernskjermhekkgjerde Eviggrønne hekkplanter fordeler personvernskjermideer Evergreen hekkplanter fordeler personvern beskyttelse solbeskyttelse Evergreen hekkplanter nyter personvern