fjerne flekkene på dekkgulvdesignets bygningsstruktur

Fjerning av dekkplater – Følg disse tipsene!

I en serie artikler vil vi gi deg nyttige tips og ideer om hva du kan gjøre selv hjemme uten å ringe profesjonelle og nødvendigvis stole på hans ekspertise. Først må du lage listen over aktiviteter, deretter brette opp ermene og komme på jobb!

Bare om kvelden kan du se tilbake på dagens arbeid med tilfredshet og puste lettet ut. Men det er fortsatt mye tid og arbeid å gjøre før kvelden! Så la oss starte!

Minimalistisk dekksstil – eksotiske omgivelser

Fjern flekkene på dekket

fjerne flekker på dekk tregulv eksotiske omgivelser

I dag vil vi gi deg noen tips om hvordan du fjerner flekker på dekk. Enten det er feil farge du har hatt i årevis eller det allerede er falmet, er det mange grunner til at flekkene på dekkdekket skal fjernes. Mange huseiere velger å gjøre dette selv fordi profesjonell behandling kan være kostbar. Hvis du vil fjerne flekkene selv, må du på forhånd vite at aktiviteten er tidkrevende, men til slutt vil du se mange fordeler i ditt eget arbeid, og kostnadsfordelene dine vil være betydelige – du sparer mye penger i prosessen!

Rengjør først bladene og kvistene

fjerne flekkene på dekkgulvet

Først må dekkoverflaten feies og rengjøres, blader og kvister må fjernes. Vær oppmerksom på sprekker og sprekker mellom platene, da blader kan ligge der og råtne. Hvis de blir der, vil det også føre til at treet råtner.

Bruk sterk flekkfjerner

fjerne flekkene på dekkgulvet

Når du har gjort det, påfører du en generøs mengde flekkfjerner på dekket med en polyesterbørste, rull eller håndsprøyte. La flekkfjerneren sitte der en stund til malingen begynner å løfte, og skrubb deretter sammen med en stiv børste. Flekkfjerneren må deretter skylles med rikelig med vann.

Du kan også bruke høytrykksvasker, men vær forsiktig!

fjerne flekkene på dekkgulvet rottingtrinn

Selv om en høytrykksspyler ikke er strengt nødvendig, kan den også brukes i nødstilfeller – den får deg til å jobbe raskere, spesielt når du vasker større dekk. Imidlertid er ekstrem forsiktighet nødvendig her – du må virkelig være veldig forsiktig når du arbeider med høytrykksspyler. En feilrettet strøm av vann kan skade blomsterpottene og blomsterbeholderne på eller ved siden av dekket, eller til og med forårsake skade på dekket ditt for alltid.

Fin dekkdesign – utendørs stue og spisestue

fjerne flekkene på dekket tregulv vakker design

Etter kjemisk behandling og vannskylling kan det fortsatt være flekker der den gamle malingen har ligget. Sliping er den eneste måten å behandle disse flekkene på nå. Du kan nå bruke en kjemisk trebleker og bruke den over hele overflaten for å nøytralisere flekkfjerneren og oppdatere treverket.

Toppingen trenger tid for å tørke helt

fjern flekkene på dekket lakk tregulvet

Hvis sluttresultatet fremdeles ikke er det du ønsker, kan du gjenta hele prosessen til du er fornøyd. Men vær også forsiktig, gulvet trenger dager for å tørke godt, bare da kan overflaten farges igjen.

Et godt vedlikeholdt og designet dekk – trebenk og rottingstoler i mørkebrune nyanser

fjerne flekkene på dekkgulvet er i solen

Vi håper informasjonen ovenfor er til stor hjelp i hjemmearbeidet ditt. Som sagt, vi kan gjøre mange ting i huset vårt eller leiligheten selv på fritiden! Vi hjelper deg alltid! Vi håper du liker arbeidet ditt!

Hvite personvernskjermer og puter – hyggelig atmosfære fjerne flekkene på dekkgulv rottingmøblerTregulv rett på gresset – turkise trestoler   fjern flekkene på sittegruppen på tregulvet

Nydelig takterrasse design

flekkfjerning på dekk tregulv sommernatt

Mange blader og grønt på takterrassen

fjerne flekkene på dekkgulvstolen bord solbeskyttelse

Et hus i typisk amerikansk stil

fjerne flekkene på dekkgulvgjerdehuset

skrevet og redigert av Sabine