Plast og metall er de to alternativene du har når du enkelt vil installere en hevet seng. Det er mange situasjoner der dette er viktig. Noen mennesker er ikke spesielt dyktige på håndverk eller har ingen erfaring. Andre gartnere vil eksperimentere litt før de går i gang med forseggjorte DIY -prosjekter. I disse tilfellene er høyhøyde i plast et godt alternativ.

Høysenger av plast ser vanligvis veldig moderne ut

hevet seng brun

Høysenger av plast er billige

Høysenger av plast er veldig billige. Du finner dem i maskinvarebutikker overalt. Selv deres beste kvalitet er noe som praktisk talt alle har råd til. Å transportere disse høybedene er også ganske enkelt. De leveres i prefabrikkerte deler i emballasje. Disse kan du enkelt ta med deg hjem med din egen private bil.

Høysengene i plast er også økonomiske når det gjelder monteringstid. Erfarne installatører kan til og med sette dem opp på få minutter. De andre trenger maksimalt en time eller to, fordi de må lese instruksjonene nøye.

Du kan finne høyhøyder i plast i et stort utvalg modeller

kurv hevet seng

Ulike muligheter

Det er et bredere spekter av former og størrelser for høyder i plast. Monteringen er like enkel i alle tilfeller. Senger i plast tilbyr også variasjon på andre måter. Du kan etterligne estetikken til tre, stein og andre materialer som anses som edle. Så hvis du bygger høydesenger av plast selv, trenger du ikke bekymre deg for hagedesignstilen.

Utenfra ser noen hevede senger av plast ut som om de var laget av tre

hevet seng plast som tre

Mye nyttig tilbehør

Høyden i plast kan enkelt utvides med mange nyttige tilbehør. For eksempel kan du holde en høyere temperatur i de kjøligere årstidene ved å bruke en passende temperatur. Med visse tilleggsfunksjoner kan du også sikre at skadedyr og insekter blir frastøtt.

Du vil finne et stort utvalg i former og farger

rosa høy seng hvorfor ikke

En hevet seng i plast kan også installeres på terrassen

Du kan installere en hevet seng av plast, ikke bare i hagen, men også på balkongen eller terrassen. Den kommer i forskjellige størrelser og kan lett flyttes. Konstruksjonen er super lett, trygg og enkel å montere.

Høysenger av plast er ganske enkle å installere

høy seng grå enkel installasjon

sammendrag

Hvis du bare vil bygge en høy seng selv, er plast et flott alternativ. Disse laget av stein eller tre holder lenger og skaper en naturlig og vennlig atmosfære i hagen. Men de er mer komplekse og dyre. Hvis du bare prøver å eksperimentere med de opphøyde bønnene for første gang, kan de kaste bort for mange ressurser forgjeves.

Hvis du ikke er spesielt dyktig på håndverk, eller hvis du fortsatt bare vil ta et utvalg i noen få sesonger med slike høye senger, er plast det mer passende alternativet.

Forresten, med dette materialet kan du også prøve en bestemt stil. Du kan velge en hevet seng av plast som for eksempel etterligner stein eller tre. Dette er en fin måte å sjekke om denne stilen er akkurat din greie.