hageinnredning ideer fra canada bull blomsterpotte

Vær kreativ og dekorér utendørsområdet ditt – gårdsplassen, hagen eller terrassen annerledes og særegent med våre forslag direkte fra Canada.

Å feire Canada Day er en fantastisk måte å komme sammen med sine kjære og vise respekt for dette fantastiske landet. Denne spesielle dagen er også en perfekt mulighet til å dekorere utearealet vårt i en festlig stil.

Hvorfor ikke grille eller temafest på solterrassen !

De er finurlige estetiske og moderne, så de kan være et morsomt tillegg til ethvert elegant bord. Legg friske, vakre blomster i disse krukkene for å skape et minneverdig fokuspunkt.

 Rødt, slående paraplydeksel – vakre ideer til hagedekorasjon fra Canada

hage dekorasjon ideer fra canada paraply dekke rødt bord tre

Dekk til en ellers vanlig parasoll med dette elegante røde paraplydekselet og legg til et fargerikt, stemningsfullt preg på festen på Canada Day.

Søte puter med tema

hagedekorasjonsideer fra Canada kast puter tematisk

Monogrammet er en klassisk designaksent som aldri vil gå av moten. Legg noen av disse røde og hvite kasteputer på de elegante terrassemøblene for et fint, fargerikt fokuspunkt og ekstra bekvemmelighet.

Clothespin spisepinner – leken idé

ideer til hageinnredning fra canada spisepinner klesklyper

Spisepinner er morsommere å bruke enn gafler, spesielt når de legger til din livlige, røde, festlige atmosfære. Denne innovative klesnåldesignen gjør dem lettere å håndtere.

Servise – klassisk i hvitt

hagedekorasjonsideer fra canada hvitt servise

Sprø hvite tallerkener ser ganske enkle ut ved første øyekast, men den enkle raffinementen gir et estetisk preg på borddekorasjonen. Det skinnende, hvite serviset står i kontrast til den røde aksenten.

Miljøvennlige servietter

hagedekorasjonsideer fra canada stoffservietter miljøvennlige

Unngå rot denne ferien! Foretrekk en samling av landlige røde håndlagde servietter! Bruk dem som et fokuspunkt på midten av bordet.

Flammeløst vokslys

hage dekorasjon ideer fra Canada flameless stearinlys

Hvis festen fortsetter sent på kvelden, er ikke åpen ild alltid den beste ideen. Hvorfor ikke velge slike flammeløse vokslys i stedet? De ser like fine ut som ekte vokslys og er tryggere. I tillegg, fordi de aldri brenner, kan disse lysene brukes i hvilken som helst boligdekorasjon.

Prangende og nyttige kryddergryter

hage dekor ideer fra canada krydder potten

Sitteområde i hagen – fargerike hagestoler

hage dekorasjon ideer fra canada hagestoler metall fargerike    Forbered en deilig temakake til Canada Day for festen i hagen

hage dekorasjon ideer fra canada kake

hage-dekorasjon-ideer-fra-canada-duk-servietter-miljøvennlig