Gamle stoler i hagen med ny funksjon gul sving attraktive planter

Attraktive planter

Ser det ikke bra og morsomt ut? En gammel stol kan få et nytt liv i hagen – den kan tjene som blomsterbeholder eller blomsterstand. Hvordan liker du ideen? Det kommer faktisk fra interiørdesigneren Renee Buchhauser fra San Diego. I stedet for blomsterbed ville hun ha stoler i landskapet sitt, som hun plasserte blomsterpottene på.

“Jeg prøver alltid å finne uvanlige måter å plante blomster i hagen min, og i dette søket finner jeg veldig uventede ting,” sier hun. For åtte år siden kom hun på ideen om å plante blomster på en stol.

  Rød metallisk vannkanne – som et dekorativt element

Gamle stoler i hagen med en ny funksjon hvite attraktive planter

Så Renee tok en gammel stolramme, malte den lyst, dekorerte den og ga den en unik personlighet. For ytterligere å realisere ideen hennes, fjerner hun ganske enkelt setet eller kutter et hull i det og lager en trådramme av trådnett. Så danner hun en ramme av kokosfibre, fortsetter å jobbe og får en blomsterbeholder, fyller den med pottejord og så er alt klart til å bli plantet! Renees idé er enkel å implementere, men her er et annet tips fra oss til deg:

Vårt hagetips til deg: Hvis du har bestemt deg for å bruke dine gamle stoler som blomsterstand eller blomsterbeholder i hagen, bør du male dem regelmessig slik at regnet ikke skader dem helt.

En liten stol fra barnehagen

Gamle stoler i hagen med en ny funksjon. Små tre attraktive planter

Denne lille stolen plantet med vakre hageblomster skaper et sjarmerende utseende i hagen din i løpet av vår- og sommermånedene.

Dominant rosa farge – feminin dekorasjon

Gamle stoler i hagen med nye funksjoner rosa tre attraktive planter

Fin patina

Lila Rittersporm – et fantastisk midtpunkt, her i kombinasjon med lavendel, meksikansk lyng og duftende mynte.

Kraften til blomster

Start sesongen med blå lobelia og lilla stemorsblomster som liker kjølig vær. Når sommervarmen treffer, kan hvite pelargoner, store oljede blad og rosa petunier vokse seg store nok til å fortsette showet.

Hagetron

Gamle stoler i hagen med nye funksjoner troner attraktive planter

Med hagestolene dine gir du bier og sommerfugler et hvilested. Rosa og rød salvie er sikre favoritter, hvitt fettblad, blå lobelia og ridderspyd skaper sjarmerende aksenter.

Fargerik detalj for å gjøre det selv i hagen

Gamle stoler i hagen med nye flotte blå attraktive planter

Munter opp i hagen

Chartreuse ser også bra ut alene, du trenger ikke å kombinere denne blomsten, men hvis du vil understreke skjønnheten, kan du tenke deg å koble den sammen med sølvfarget gammel urt, hvit steinurt, rosa meksikansk lyng og blå lobelia.

Fargerik: Hvis du ikke kan velge en enkelt farge, kan du kombinere flere farger sammen! Denne rød-blå-gule stolen fungerer som hjemmet til duftende mynte, stort fettblad, tusenfryd og gyllen kakadeblomst.

   Gammel lenestol i rotting fungerer som en blomsterbeholderGamle stoler i hagen med ny funksjon rotting hagemøbler attraktive planter

Massiv rød trestol viser skjønnheten i hageblomstene

Gamle stoler i hagen med ny funksjon rød attraktive planter

Variasjon av blomster og plantearter på den gamle trestolen

Gamle stoler i hagen med ny funksjon røde blomster gule attraktive planter