hagedesign ideer busker former hagekunst

Hagedesign ideer – originale og gode forslag

Hagen er en del av huset som trenger like mye oppmerksomhet til designet som huset ditt trenger til innredningen. Det er mange måter å vise din egen stil ute i det fri. Enten hagen din er liten eller stor, kan du gjøre den koselig og stilig ved å legge til passende tilbehør og skape livlige rom med statuer og muntre blomsterfarger.

Eksotisk avslapningshjørne i naturen – i hagen din

hagedesign ideer busker former eksotisk

Det er også mange stiler du kan bruke til å dekorere hagen din. Den moderne stilen vedtar elementer fra moderne arkitektur – enkle linjer, små pynt, grønne plener er ganske vanlige fordi de er rene, lite vedlikeholdsvennlige og ikke krever mye innsats for å designe.

Lite, kompakt lysthus med glassvegger

hagedesign ideer busker former tre tjern

Hyttehager ser ut som om de aldri ble designet. Plantene vokser fritt der som de vil, hagen er frodig, alt vokser uhemmet. Der, mellom denne ville vegetasjonen, kan du finne en liten sti som vil lede deg til inngangsdøren. Vanligvis er kolonihagen skilt fra nabohagene med et gjerde slik at grønnsaker og urter kan dyrkes der.

Ulike typer planter i hagen

hagedesign ideer busker former

Den japanske hagen har veldig interessante designformer som små dammer med broer, steiner, busker, steinlykter og mindre steingrupper og øyer.

De spanske hagene er ofte rundt dammer eller vannkanaler, frukttrær og velduftende planter er arrangert rundt vannet. Der kan du også se pergolaer, arbors og paviljonger. Der kan du organisere en utendørs spiseplass og / eller sette opp et avslapningsområde med solsenger og flett lenestoler.

Attraktiv og elegant bygningsfasade – hagekunst i forhagen

hagedesign ideer busker former forhagen

Men du må vite det på forhånd, alt krever god planlegging hvis du ikke ender opp med en grønn labyrint i stedet for en vakker hage. Hagen skal være det perfekte stedet å rømme etter lange arbeidstimer og virkelig hvile mellom grønne trær og velduftende blomster.

Fargerike blomster og friske blomster

hagedesign ideer busker former blomster fargerike

Liten plen i bakgården og to rekreasjonsområder

hagedesign ideer busker former blomster lenestol

Store blomsterpotter forskjønner hagen

hagedesign ideer busker former blomsterpotte

Slående tre med en rød tretopp i forhagen

hagedesign ideer busker form inngangsdør     Romantiske hagelys – lite integrert bassenghage design ideer busker former basseng

Eventyrhus utvendig – forskjellige busker i forhagen

hagedesign ideer busker former busk fargerik