En perfekt hagedekorasjon

Leter du etter smarte ideer for et originalt hagedesign? Har du tilfeldigvis en gammel sykkel som ikke lenger er nødvendig? I stedet for å kaste dette, kan du bringe det tilbake til livet og sette det i en ny og ganske interessant rolle. Selv om dekorasjonsbutikkene er overfylte med utallige dekorative sykler i forskjellige farger og fasonger på begynnelsen av våren, kan disse produktene ikke sammenlignes med hjemmelagde hagedekorasjoner! Bare legg hele sjelen din i å lage en unik dekorasjon og utvikle ditt fulle kunstneriske potensial!

Dekorer bare sykkelen med fargerike planter og hengende blomsterpotter og gjør den til et stilig og trendy dekorativt element. Selv om du bare har individuelle sykkeldeler igjen, kan du mesterlig integrere dem på gårdsplassen.

Denne fargerike dekorative sykkelen er et blikkfang

en jentesykkel som hagepynt

For å se ut som et virkelig originalt og fantastisk kunstverk, må sykkelen først rengjøres grundig for avsatt smuss, støv og rust. Etter det kan du male den hvilken som helst garish farge eller bare dristig eksperimentere med forskjellige fargekombinasjoner. Sett blomsterkurver og potter direkte på styret, bagasjestativet og setet og nyt resultatet!

Lurer du på hva som kan gjøres med de gamle sykkeldekkene? Disse kan settes opp mellom blomstene slik at de grønne plantene vikler seg direkte rundt dekkene og skaper en fantastisk effekt – i dette anbudet omfavner naturen og teknologien seg og blir et absolutt blikkfang! I tillegg kan du for eksempel lage et flyttbart hagebord og invitere alle venner til en fantastisk grillfest i hagen!

◊ Ekstra tips: Vi introduserer deg for det uvanlige designet av den engelske kunstneren Bill W. Saunders; bordet er utstilt i Pasedena Art Museum og er tilgjengelig for den “lave” prisen på 2.050.000 euro! Imidlertid er designet lett å etterligne, spesielt av dyktige og begavede snekkere blant dere!

hagebord i tre og sykkeldeler

◊ Ekstra tips: Hvis du ikke stoler på deg selv til å gjøre denne DIY -oppgaven, kan du få det perfekte hagebordet på sykkeldekk til en rimelig pris uten mye oppstyr. Italienerne bød en revolusjonerende design, som kan integreres i det koselige hjemmet om vinteren så vel som i den fargerike sommerhagen. Disse brukervennlige og praktiske produktene av høyeste kvalitet finnes i 11 butikker i Berlin og totalt 96 butikker på landsbasis!

deco sykkelbord for hjemmet

Vi lar deg hente enda mer inspirasjon fra bildene i galleriet vårt, og vi er sikre på at du kommer til å sette all din kreativitet og innovative ideer i praksis på best mulig måte!

Grønt er naturens farge og symboliserer derfor gjenfødelsen av den omkringliggende floraen

kan også integreres i et lite rom

Landskapsarbeid har aldri vært så gøy!

integrere sykkelen i hagen

Deco -sykkel – jo mer fargerik, jo bedre og mer stemningsfull! 

en attraktiv dekorasjon med en sykkel

Våren er allerede her!

et kreativt hagedesign

Deco sykkel – sommerfugl, din lille ting!

en litt annen sykkel

Deco sykkel – hagedesign gjort enkelt!

et originalt blomsterpottestativ

en hvit sykkel i hagen

sykkel som en original hagedekorasjon

sykkel dekorasjon hage

dekorere sykkelen og legg den i hagen

fargerik hage med dekorasjon

fargerik og stemningsfull

gjemt i blomstene

rød sykkel i hagensricken og dekk til sykkelen

hagedesign enkelt og hyggelig

deco sykkel i hagen

dekorere sykkelen som en blomst

sykkeldekk som en unik hagedekorasjon