hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe solsenger

 Hagebasseng – plass til mange magiske øyeblikk

Hver dag ser det ut til at verden rundt oss blir mindre. Vi får informasjon om tingene som skjer rundt oss raskere og raskere. Produksjonsmidlene er alltid mer fleksible. Teknologier er alltid mer oppfinnsomme. Kulturer flyter sammen og mange nye stiler dukker opp av dette.

Flere og flere hemmeligheter avsløres.

Hagebasseng – det private tilfluktsstedet

sette opp hagebasseng kjøpe svømmebassengdesign

Ønsket om å ha et velutstyrt tun har mye å gjøre med lengselen etter fred og ro. Du vil trekke deg tilbake og finne din egen fred og avslapning. Man streber etter å etablere en tettere forbindelse med naturen, for å oppnå ro og behagelig liv.

Folk liker å komme med ideer som kan implementeres på den indre gårdsplassen. Så du har et lite svømmebasseng på landet, som du kan sammenligne med en innsjø midt på en grønn eng.

Løsninger som tilsvarer miljøet

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe betong

Ofte lager du et hagebasseng på steder der du har flott utsikt over vannlandskapet. Vi mener hus som ligger et sted på kysten eller i nærheten av en vakker innsjø eller elv. Dette er en veldig vellykket strategi som har blitt testet i praksis for å inkorporere effekten av det fantastiske landskapet i interiøret.

God planlegging og bruk av moderne teknologi

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe lysthus

Det blir stadig viktigere å planlegge en hage veldig godt. Du bør bruke så mange moderne teknologier som mulig. Disse burde gjøre gleden av opplevelsen rundt bassenget i hagen mye hyggeligere. Men vi mener ikke å være “vilkårlig” eller feire på den måten. Alt må være fornuftig og skreddersydde løsninger er dagens orden. Vær også oppmerksom på mekanismene og spesielt strømmen når det kommer til kontakt med vann.

Hagebasseng og andre elementer for avslapning

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe busker

Ta en titt på de to bildene ovenfor. Er det ikke alt du kan bruke til fullstendig avslapning? Den har et vakkert hagebasseng med en liten foss. Det er også et åpent hjørne med mange flotte tekniske fasiliteter. Det er badstue og boblebad i spaområdet. Naturlige elementer som et tre vil også være av grunnleggende betydning i dette tilfellet, slik at man faktisk føler seg ganske komfortabel.

Betong, tre, naturstein …

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe tregulv

Dette er de vanligste elementene som brukes til å sette opp bassengbassenget i hagen. De fordeles på gulvet, på veggene, på møblene. Kombinasjonen av disse er harmonisk. Hvis du vil, kan den også gi mange flotte kontraster. Det er viktig at du oppnår ønsket farge på vannet med riktig belegg.

Naturlige omgivelser  hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe trær

Innebygd svømmebasseng i bakgården       hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe tre kalesje

Klassisk design

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe natur

Friske naturlige utsikter

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe natur sol

Konfidensielt og kompakt badeområde

hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe planter

Luksus og eleganse demonstrert av høy kvalitet  hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe sommer

Eksotisk evighetsbasseng  hage basseng satt opp svømmebasseng design kjøpe thailand

Tre forskjellige bassengdesigner for utendørs

Glassvegger og geometrisk form