Sommeren kommer med mye sol og høyere temperaturer ute. Nå planlegger de fleste mennesker sommerferien, og mange ønsker å fly til tropene. Du kanskje også? Men vi har en bedre idé for deg. Vil du oppleve en unik feriefølelse i din egen hage hele sommeren? Ja, det ville være fullt mulig hvis du har et hagebasseng eller ønsker å få et basseng i bakgården. Hagebassenger gir mange plusspoeng for deg og hele familien, først og fremst en ekte vannglede! Tenk deg at etter hver stressende dag på jobben kan du hoppe i det lunkne vannet i bassenget, svømme noen runder i det og virkelig slappe av der. For at dette ikke skal forbli en sommerdrøm, har vi utarbeidet et flott bildegalleri med fortryllende hagebassenger i dag. Dette bør være en inspirasjonskilde for deg til å unne deg mer luksus, som du utvilsomt allerede har fortjent.

Gjør litt mer for ditt velvære, for eksempel skaff deg et hagebasseng!

Hage basseng

Jeg er sikker på at du vil si: “Det ser vakkert ut, men det er ikke noe for meg! Jeg har ikke råd! »Her ville vi bare stoppe opp og legge til: hvorfor ikke, du må aldri slutte å drømme. Livet er fullt av overraskelser, så det er alltid godt å være godt informert. Av denne grunn har vi utarbeidet praktiske tips for deg.

Disse gjelder hovedsakelig planlegging, bygging og vedlikehold av et basseng i bakgården. Så vi vil oppsummere de viktigste tingene med hagebassenger.

Nyt ren avslapning ved hagebassenget.

Svømmebasseng i hagen

  • Planlegg og bestem plasseringen, formen og størrelsen på et hagebasseng

Vi utelukker ikke muligheten for at du har din egen Bygg ditt eget basseng i hagen kan. Du finner detaljert informasjon på Internett med detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør dette. Du kan også kjøpe et prefabrikert basseng. Begge alternativene avhenger i stor grad av din vilje og budsjettet som er tilgjengelig. På forhånd må du bestemme plasseringen, formen og størrelsen på hagebassenget ditt, avhengig av ledig plass i bakgården din. Vårt råd er: velg et så flatt område som mulig i hagen din. Hvis den vender mot sør, vil du ha mye sol der hele dagen. Det betyr at bassengvannet holder seg varmt lenge, slik at du kan svømme om kvelden.

Noen mennesker har til og med råd til et evighetsbasseng.

Endeløst basseng slapp av ved vannet

Plasseringen av hagebassenget må virkelig velges strategisk. Ikke veldig nær hodelag og ikke midt i hagen ville være ideelt. I tillegg er det ikke ønskelig at det er høye trær i umiddelbar nærhet. I vind og regn faller bladene direkte i vannet og må deretter fiskes. Det er best å planlegge et bassengdeksel på forhånd.

 Utendørsbassengets rektangulære form er den mest populære.

Hagebassenger i bakgården

Du kan også bestemme formen og dybden på hagebassenget individuelt. Du bestemmer selv rundt eller firkantet, avhengig av ledig plass. De fleste hageeiere foretrekker en dybde på 1,50 til 1,60 m, og mange ønsker også et mindre plaskebasseng bare for barna. Da er anbefalt dybde 0,40 til 0,50 m. I et slikt hagebasseng for barn er svømming helt trygt for de minste, og badegleden er stor!

Barn liker alltid et par timers svømming.

svømmebasseng for hagen

            –  Riktig vedlikehold av hagebassenget er alfa og omega for din hygiene

Å bruke vann fra springen for å fylle hagebassenget er fordelaktig på alle måter. Det er også tilrådelig å sjekke vannkvaliteten og pH i bassenget regelmessig. Hvis pH -verdien er for lav, kan beslagene lett tære. Tvert imot, hvis pH i bassengvannet er for høyt, kan det forårsake hud- og øyeirritasjon. Vær derfor advart og ta alle nødvendige tiltak med hensyn til vedlikehold og stell av hagebassenget. Hvis bassengetrappen blir glatt, må de rengjøres med en håndbørste. Blad og annet flytende rusk må fjernes regelmessig, da disse kan skade det tekniske systemet og føre til alvorlige problemer. På slutten av badesesongen må du forberede bassenget for vinteren og beskytte det mot frostskader. Rådfør deg med en profesjonell hvis du ikke kan gjøre dette alene eller hvis du ikke finner tid.

Renslighet og hygiene er veldig viktig her.

Ideer til hagebasseng

 Barna har mye bademoro!

ideer til hagebasseng

  • Basseng i hagen tilbyr mye badeglede for store og små

Sist men ikke minst ønsker vi også å ta opp det sosiale aspektet som er nært knyttet til hagebassenget. Alle er overbevist om at bassenger i bakgården ofte er fokuspunktet for familielivet om sommeren. Unge og gamle liker å bruke mye tid på å svømme og leke i vannet. På den ene siden er badegleden for alle enorme, på den andre siden er du sammen med dine nærmeste. Det bringer med seg uforglemmelige øyeblikk som vil bli minnet med glede senere. Dette er en stor fordel, spesielt for de minste, for ikke å snakke om deres aktive sportsaktiviteter.

 Hver sportsaktivitet er bra for de minste.

Hagebassenger luksus eiendomsaktiviteter for barn

Du kan også invitere venner og slektninger til en flott helg hvor alle kan tilbringe mye tid sammen ved og i bassenget. Og om kvelden kan du sitte ved hagebassenget, chatte og drikke en flaske vin sammen. Dette styrker mellommenneskelige kontakter og er absolutt verdsatt av alle. Mye vannglede og koselige sammenkomster er rett og slett garantert.

Beundre bildegalleriet vårt nå, og kanskje vil du bestemme deg for et basseng i hagen i sommer. Vi ønsker deg det!

 Basseng i hagen – dette kalles en drøm som går i oppfyllelse!

Basseng i hagen

Hagebasseng en drøm som går i oppfyllelse. Slapp av i det fri

Svømmebasseng hage basseng

 Du kan selv bestemme plasseringen, størrelsen og dybden på hagebassenget ditt.

Bestem hagebassenger selv

ideer til hagebasseng

Moderne hagebasseng

Bassenghage

 Her har svømmebassenget blitt dyktig kombinert med en hagedam.

Svømmebasseng i utendørs hagedam plassert ved siden av hverandre

 Tilbring hyggelige timer ved bassenget i hagen og nyt rent vann!

Nyt hyggelige timer ved hagebassenget, rent vann

Ideebasseng for hagen

Svømmebasseng hage

 Du kan tilbringe endeløse timer ved vannet.

Hage basseng hage design

Svømmebasseng hage ideer

Beste ideer om hagebassenger

Hage basseng moderne ideer

hage ideer basseng

Opplev ren natur rundt bassenget

 Når det blir kjøligere om kvelden, kan peisen utendørs hjelpe.

Basseng i hagen om kvelden peisovn koselig familieliv

Men det ser alltid romantisk ut.

Basseng i hagen ser veldig romantisk ut om kveldene