Pussy willow krans gjør deg selv – ideer og råd

fitte pil gjør deg selv

Følg våre enkle trinnvise instruksjoner for å lage en enkel krans av fittepil.

Blant de første håpefulle strålene av vårsolskinn er de søte, fuzzy knoppene av fitte pil. Gå et skritt videre og bøy grenene til en langvarig krans!

Det er et enkelt ettermiddagsprosjekt!

Rund opp friske fiskevilgrener fra hagen din, et bondemarked eller kjøpt fra din lokale blomsterhandler. Velg grener som ikke er veldig tykke, med kattunger som viser sin sølvfargede pels. Hold grenene borte fra vann for å la knoppene åpne seg.

Hva trenger du:

– 48 fitte pilegrener ca 4 meter lange

– Wire cutter

– 26-gauge blomsterhandler wire

-6 tommers diameter vinranskranse

Fitte pilegrener

fitte krans krans hage design

Trinn 1: På en arbeidsflate, kutt fitte pilekvister i 8- til 10-tommers lengder. Lagre ekstra grener fra å fylle ut åpningene.

steg 2: Saml 6-8 kvister i den ene hånden og lag en vifteformet bunt.

trinn 3: Fest pakken med en 5-tommers lang papirdekket ledning. Fest bunten til kransbunnen. Vri trådendene så tett som mulig for å holde grenene sammen.

Trinn 4: Gjenta trinn 2 og 3 til bunnen av kransen er dekket.

Pussy willows er flotte hageplanter. De tilbyr personvern og gir vårens første pust. Fitte selger foretrekker mye sol og fuktig jord.

De er planter som vokser raskt. De vokser kraftig, og hvis du kutter en av dem, vokser den igjen om to til tre år. Unge busker kan bli opptil 6 meter i året. Eldre planter vokser 2 til 4 meter per år.

 Pussy willows gir personvern

lag fittekrans selv