Midtsommer … Solens varme ser ut til å være nesten uutholdelig noen dager. Hva drømmer du om i denne sommervarmen? Vi i redaksjonen kan bare gjette – vann som gir riktig kjøling! Noen heldige mennesker har store hager og nok økonomiske ressurser, de kan unne seg et misunnelsesverdig hagebasseng uteområdet. Men du kan også leve beskjedent og være fornøyd med noe mindre. Her er det bare å sette kreativ tenkning i spill, og du vil snart kunne kjøle deg ned i din egen hage. Vi vil hjelpe deg litt, og i dagens artikkel viser vi deg kule tips for å designe en hagedusj! Det handler om interessante designideer for utendørs dusjer som vil friste deg hele sommeren til å bli lenger ute og kjøle deg under åpen himmel. I sommervarmen frister disse utendørs dusjene deg til å komme under dusjen og nyte det kjølige vannet.

Moderne hagedusj – det billige alternativet til bassenget

hagedusj spa -område utendørs design

Den moderne tenkemannen prøver alltid å unne seg nye statister i uteområdet, som sikrer glede og avslapning i hverdagen. Dette inkluderer utendørs dusjer i alle deres former, størrelser og modeller. Imidlertid vil vi ikke nevne de mange plussene her, og vi vil heller ikke skrive om mulige tekniske innovasjoner innen hagedusjer..

Vi er mer interessert i det vell av design som alle har når de setter opp utendørs dusj. Så dette handler først og fremst om smarte ideer som gir oss kjøle- og dusjopplevelser på varme sommerdager.

Nå har uttrykket “frisk og ren” en helt ny betydning for deg!

hagedusj med glassdører ren avslapning

Glassvegger for en sømløs forbindelse mellom innvendig og utvendig

De siste årene har det vært en sterk trend innen husdesign. Arkitekter, interiørdesignere og huseiere streber etter å slå sammen grensen mellom innsiden og utsiden. Glassvegger brukes godt og muliggjør en barrierefri overgang fra badet til den solfylte hagedusjen. En liten forlengelse sikrer nødvendig plass til hagedusjen, og du har lett tilgang til ønsket forfriskning på varme dager. En tre- eller steinmur beskytter personvernet ditt og stopper nysgjerrige øyne utenfra.

Lite plass som er fullt utnyttet

Etter noen timer med hagearbeid, vil du friske opp. Du kan vaske av støv og skitt i dusjen. Du trenger ikke mye plass for denne typen nytelse, men du trenger definitivt en skikkelig personvernskjerm. En gammel steinmur ville være den perfekte løsningen her og beskytte deg mot nysgjerrige naboer.

 Når du designer din utendørs dusj, kan du tillate deg et iøynefallende design

hagedusj kreative og funksjonelle ideer

Egnede materialer kombineres med mye hagegrønt

Ethvert robust og værbestandig materiale er egnet for konstruksjon av en hagedusj. Alt avhenger faktisk av ditt eget designkonsept. Vegger i stein eller murstein gir en rustikk teft som en personvernskjerm, men forskjellige tresorter som eik og teak kan også brukes til samme formål. Når det gjelder moderne hagedusjer, bruker produsentene rustfrie metaller som messing, rustfritt stål og aluminium. Designet du har valgt er alltid avgjørende. Dusjgulvbelegget kan også utformes på forskjellige måter. I de fleste tilfeller brukes grus og / eller løvtre til dette. Men større steinheller, værbestandige fliser og steinmosaikk er også gode ideer.

Og for de romantiske badegjestene er det en utmerket mulighet til å dusje midt i mye grønt. Plasser hagedusjene ved siden av eller under et gammelt tre! Hver gang du dusjer kan du føle, observere og bli bedre kjent med naturen. Denne dusjopplevelsen er unik og kan ikke sammenlignes med noe annet! Modige svømmere kan sette opp hagedusjen midt på plenen og ha det veldig moro med å dusje. En moderne og veldig praktisk variant av hagedusjen er vist i vedlagte video.

Nyt de varme sommerdagene og unne deg forfriskningen du vil ha i det fri!

Rustikk design bærer sjarmen fra svunnen tid

hagedusj bambus gir et rustikt utseende

Grus og teak er de mest foretrukne materialene for dusjgulv

hagedusj forfriskende hageideer for varme sommerdager

Ta en dusj midt i grøntområdet

hagedusj unik idé for outdor spa -område med vann og mye grønt

hagedusj hageideer for friskhet og avslapning

hagedusj ideer elegant løsning for sommerhagen

hagedusj vakre ideer for hagen om sommeren

hagedusj kombinerer stilfullt materialer og farger

hagedusj personvernskjerm ideer velg passende materialer

hagedusj forskjellige materialer og farger