Vi gleder oss alle til de kommende sommerdagene og drømmer om å tilbringe mer fritid utendørs. Da skinner solen sterkt, det er varmt ute og unge og gamle vil ha mye badeglede. De også? Men er du faktisk forberedt på å sole deg, bade eller dusje i hagen? Eller foretrekker du å gå til utendørsbassenget? For alle de som ikke vil gå langt unna på varme dager, har vi gode ideer for en velkommen avkjøling og 100% forfriskning klar i dagens innlegg. For oss handler det nå om hagedusjen og hvilke fordeler det gir på varme sommerdager. Vi viser også forskjellige modeller. Fra den enkle oppsettdusjen i utendørsområdet til en permanent installert dusj og den super praktiske soldusjen til utendørsbadet, det er noe som passer for enhver smak. Selvfølgelig, også for hvert budsjett!

Du kan selv bestemme utformingen og dimensjonene til hagedusjen.

Hagedusj, skjult plass, mye grønt rundt

 Eller kanskje sette opp et utendørs bad med en velværefølelse?

Hagedusj utendørs bad sublim design i smaragdgrønne hvite småstein

  • Fordelene med en hagedusj er åpenbare

Å ha en hagedusj i uteområdet er en ren nytelse om sommeren, fordi det garanterer deg ønsket kjøling og rask forfriskning i den til tider nesten uutholdelige sommervarmen. For ikke å snakke om bademoro, for det kjølige vannet er veldig gøy for store og små. Du kan bruke disse etter at du allerede har gjort hagearbeid og friske opp. Men ikke bare i dette tilfellet trenger du en utendørs dusj. Du kan bruke dem før og etter bading i hagebassenget eller i svømmedammen. Det beste er at hagedusjen tar liten plass. Du kan sette den opp på et bortgjemt sted eller bygge den selv slik at du kan dusje uforstyrret og langt unna nysgjerrige øyne om sommeren. Prisene på hagedusjer varierer selvfølgelig mye, avhengig av modell, men uansett er en utendørs dusj billigere enn et basseng.

 Finn et skjult sted utenfor og kom i gang!

Hagedusj trebord på hvite betongplater gjemt sted sitrontre

Omgiv deg med så mye hagegrønt som mulig!

Hagedusj perfekt design masse grønt teak veldig innbydende

 En flott designidee er å føle at du er i en tropisk skog mens du dusjer.

Hagedusj har en tropisk skogfølelse mens du dusjer

  • Hvilken hagedusj ville passe for deg?

Det er spørsmålet om spørsmålene du absolutt må svare på selv. Vi vil bare introdusere deg for forskjellige alternativer, men du må ta den endelige avgjørelsen selv, avhengig av dine egne prioriteringer, individuelle behov og økonomiske muligheter. Du kommer garantert til å bli bortskjemt, ettersom det er enkle og rimelige dusjer som passer nesten hvor som helst. For dette trenger du enkle materialer til personvernskjermen og en trerist som kan plasseres direkte på plenen. Det er heller ikke vanskelig å bygge en hagedusj selv. For dette morsomme DIY -prosjektet kan du gjenbruke gamle gjenstander som dusj, vannbeholdere og lignende, og gi dem en ny sjanse. Ideer om hvordan du bygger en hagedusj på kort tid kan sees i følgende video:

Kanskje du vil ha en permanent installert hagedusj og bruke den i mange år? I spesialforretninger finner du forskjellige modeller laget av svært forskjellige materialer. Tre, rustfritt stål, messing og aluminium er spesielt egnet her. Hagedusjer av tropisk tre, for eksempel teak eller Shorea, er spesielt etterspurt fordi de er svært motstandsdyktige mot fuktighet. For en slik hagedusj trenger du bare å finne et passende sted ute. For eksempel er installasjon på paneler ved siden av bassenget eller installering av hagedusj på et spesielt tilbehør en utmerket idé for mye bademoro om sommeren!

Noen ganger trenger du bare noen få materialer, men mye fantasi, for å skape en liten oase av perfekt ro og våt forfriskning.

Hagedusj basert på det østasiatiske mønsteret, en oase av ro og forfriskning

Det er enkle versjoner ….

Hagedusj på verandaen enkel design

… i tillegg til de som er laget av materialer av høy kvalitet og i en veldig moderne design.

Hagedusj moderne design interessant designidee materialer av høy kvalitet

Den store fordelen med en moderne hagedusj er at den tilbyr varmt vann gratis. I denne forbindelse er soldusjer for hagen spesielt etterspurt. Disse kan installeres permanent, men det finnes modeller i mobil form. På solskinnsdager blir vannet i oppbevaringstanken oppvarmet direkte av solstrålene og kan nå en temperatur på opptil 60 grader C. Så du kan ha nok varmt vann mens du dusjer, og gratis. Flott idé for utendørs, ikke sant?

 Her kan du ha en skikkelig regnskogfølelse mens du dusjer ute.

Hagedusj en regnskogfølelse når du dusjer har rustikk design i steinvegger

Men også under denne permanent installerte hagedusjen.

Hagedusj permanent installert, mye grønt ved siden av

I stedet for en hagedusj kan du unne deg mer komfort med et utendørs bad med en velværefaktor.

Hagedusj utendørs bad i rustikk design mye komfort velværefaktor

  • Et utendørs bad i stedet for en hagedusj

Sist, men ikke minst, vil vi introdusere deg for andre gode ideer for mer komfort når du oppdaterer deg ute. Uten tvil er et utendørs bad akkurat drømmen for mange hus- og hageeiere. Hvis du har et gammelt badekar som du ikke lenger trenger hjemme etter den siste oppussingen av badet, kan det gis en ny sjanse i hagen. Du må også finne et koselig og nok en gang bortgjemt sted ute for badeoasen din. Selvfølgelig trenger du også en varmtvannsforbindelse samt et kloakkrør. Den estetiske designen er da helt opp til din fantasi. For eksempel vil noen få steiner, trestativer for badehåndklær og andre statister transportere deg inn i en verden uten stress og hektisk. Alle som kan unne seg denne spesielle velværefølelsen, kan betrakte seg selv som heldige. Å ta en forfriskende svømmetur i det fri omgitt av grønt er en ren nytelse.

 Her kan du la tankene vandre!

Hagedusj Utendørs badekar Badekar Utendørs badeparadis

 Og glem stresset i hverdagen helt!

Hagedusj Utendørs badekar Badekar Utendørs badeparadisideer

Alle kan imidlertid selv bestemme hva de har råd til – en hagedusj eller et utendørs bad. Det er viktig at du ikke vil klare deg uten den våte og veldig behagelige forfriskningen i det fri om sommeren. Forhåpentligvis vil våre hagedusjer og utendørs badeideer hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din livsstil og ditt budsjett. Ha det gøy å se og bla gjennom bildene nedenfor!

 Unn deg selv mer komfort ute!

Hagedusj Utendørs bad rustikk og moderne på samme tid

 Noen flere ideer til et utendørs bad.

Hagedusj utendørs bad matchende belysning på kvelden bade utendørs

Hagedusj, utendørs bad, utendørs badeparadis, moderne design

 Og nyt gleden av å dusje i hagen!

Hagedusj dusj ute føles bra midt i hagegrønt

Hagedusj utendørs dusj spesialdesignet dusjhjørne midt i hagegrønt

Hagedusj utenfor dusjen hage grønn

Hagedusj utenfor ideer

Hagedusj enkel design liten plass

Hagedusj enkel design lite plass ideer

Hagedusj i en nisje med tilgang til hagen