hagedekorasjoner laget av metall og rust dekorative elementer vakkert elegante

 De virkelige gartnerne vet at jobben deres egentlig aldri er ferdig

De er i konstant forandring. Noen ganger blir plantene større enn du tror når du handler. Volene ville ødelegge de vakre sengene med hostaer, de japanske lønnetrærne ville bli offer for uventet frost i sen sesong og så videre og umiddelbart.

Et annet scenario ville sikkert vært mulig, hvis vi var ærlige, hvis smaken vår endret seg raskt. Hagene våre blir kjedelige, og vi føler trang til å endre dem. Hvis disse ordene også beskriver saken din, går du lett ut av komfortsonen og legger til en utsmykket karakter. Det kan være noe industrielt.

Hva er det?

Den industrielle stilen dateres tilbake til maskinene og verkstedene på 1800 -tallet. Den grove, begrensede skjønnheten til gjenbrukte metallbiter og Hagepynt av metall og rust snakk for sammenhengen mellom form og funksjon.

Hvorfor det fungerer bra i hagen?

Hagepynt av metall og rust

industriell hagedekorasjon laget av metall og rustlandskap

De industrielle brikkene gir litt av en overraskelse i hagen. Sett fra designerens synspunkt fungerer de veldig godt på prinsippet om side-by-side-skapelse. Vurder disse fire egenskapene: størrelse, form, farge og tekstur. Når du legger et industrielt element til en hagevignett, må du feste det til et anlegg, kampestein eller hardscape som er basert på en av disse egenskapene. På denne måten ville du skape et forhold mellom stykket ditt og rommet, og utseendet vil fremdeles være veldig kontrasterende.

De gjenbrukte metallbitene som er sett her, vil fungere godt i hagen din fordi rusten matcher de tørre blomstene når det gjelder farge og tekstur. De kommer til sin rett gjennom form og farge, og de danner en særegen oppgave.

Nylig produsert metall

Hagedekorasjoner laget av metall og rust, tradisjonelt landskap

De industrielle aksentene trenger ikke å være nye eller et kunstverk. Her ser vi en samling av vridde industrikabler som kan sees på som et rutenett som Cedrus atlantica vokser.

Rutenettmønsteret tilsvarer trappens geometri og terrassrekkverkene ovenfor. Ledningsnettet minner om fargen på dette og sikrer kontinuitet mellom de to nivåene. Sedens serpentinform bryter dette geometriske utseendet og gir mykhet og et visuelt tiltalende utseende. Videre gjentar sølvfargen på sedertre sementen på betongen.

Blandede metaller

Design tradisjonelle hagedekorasjoner laget av metall og rust

Denne produserte skjermen fungerer som et perfekt bakteppe for et sittegruppe i stein i en hage på landet. Der kombinerer du flettet arbeid og solide områder og gir ekstra interesse og tilbaketrukkethet uten å begrense bevegelsen av luft og lys.

Utformingen av dette stykket refererer til landlig stil og lokalitet. Fargene og teksturene til de forskjellige metallene utfyller dette steinverket og gir vignetten en homogen karakter.

Metallskulptur

Hagedekorasjoner laget av metall og rust industrielt kunstnerisk

Er du lei av betongkaninene som viser seg bak rhododendronene? Vurder i stedet en metallskulptur for å skape uvanlig interesse og drama. Mange artister ville være villige til å samarbeide med deg om et slikt prosjekt og lage et engangsverk.

Dette verket her ble opprettet av Benjamin Parrish, og det fungerer bra på flere plan. Ledningene representerer hår og minner om vinranker i nærheten. Den avbildede vinkingen av håret gir et ekstra spennende utseende. På solskinnsdager gjenspeiler det lyse metallet det verdifulle lyset i denne ellers skyggedominerte atmosfæren. Når det er overskyet, er det overskyet himmel.

Glass

Hagedekorasjoner laget av metall og rust, industrielle planter

Ikke alle industrimaterialer må være laget av metall. Hagevegger og dører av metallglass gir en klar, frisk følelse og beriker dermed uteområdet her.

Speilglasset fanger det omgivende lyset og etterligner metallbeholderens karakter. Dette sikrer et fantastisk utseende med høy kontrast. Denne vignetten får virkelig frem formen og stilen du har valgt her.

Gabion vegger

Hagepynt av metall og rust industrielt tak

Gabionene er metallbuer, de er fylt med steinstein eller til og med biter av farget, resirkulert glass. Så du kombinerer materialer på en ny og interessant måte. Rådfør deg med en designer hvis du vurderer en vegg som denne. Dette er nødvendig fordi riktig sveising og vektbelastning er avgjørende.

Denne hagen kan også sees på som en studie når det gjelder sammenligning. Metallburene og steinene i gabionene skaper en sterk kontrast og skaper et dramatisk utseende. Buret skaper et forhold til trappetrinnene i farge og tekstur, samt terrassemøblene og formen. Fargen på gabionveggene gjenspeiles også i møblene.

Bordformet betongvegg

Hagedekorasjon laget av metall og rust industrielt moderne landskap

Kan du tenke deg et mer industrielt materiale enn betong? For å lage veggen her, ble tremønstre fylt med dette materialet. Etter at betongen delvis var herdet, ble formene fjernet og resultatet ble unike mønstre igjen på veggene.

På samme måte som med gabion -veggene, bør du kontakte fagfolk i produksjonen. Denne veggen her viser en sterk kontrast på grunn av den industrielle stemningen den skaper. Videre bidrar de originale tremønstrene mye.

Dette er en kombinasjon som passer godt til skogshagene.

Hardboard laget av betong

Hagedekorasjoner laget av metall og rust industriell tradisjonell rød benk

Her har vi å gjøre med et ofte undervurdert materiale som også brukes som underlag for gulv og dusjkabinetter. Den består av betong, glassfibernett for styrking og frigolit for å redusere vekten. Ulike typer betongvegger er tilgjengelige. Sørg for at du bruker en som ikke inneholder papir.

Den lave prisen, letthet og tilgjengeligheten gjør hardboardplaten i betong veldig praktisk for å omslutte private områder og for å bygge ikke-bærende vegger. Det enkle treverket, som er beregnet på uteområdet, kan dekkes med dette materialet, og dermed kan du lage en unik og vakker hagestruktur.

I dette eksemplet her etterligner teksturen og fargebildene til betongveggene Grantiklippen.

Fancy vannanlegg

Hagedekorasjoner laget av metall og rust industrielt landskap tradisjonelt

Det er noe med den rolige skjønnheten i de naturlig utseende fossene som er utrolig fascinerende. Men du bor sannsynligvis i et urbant miljø og du vil ha noe unikt, ikke sant? Vurder dreneringsinstallasjoner som de som er vist her. Den kan være laget av metall eller tykt glass.

Dette vannanlegget skaper en avslappende lyd fra fossen, som alle elsker, men det har en industriell og samtidskarakter på samme tid.

Forbedre grunnleggende behov

Hagedekorasjoner laget av metall og rust industriell stein hagedesign

Jeg blir for tiden guidet av følgende mantra: Hvorfor være ryddig når du kan være unik og spektakulær. Tenk på denne skreddersydde vannfordeleren. Alle boliger trenger en effektiv måte å flytte vann fra bakken. Denne fanger virkelig øyet og er mye mer tiltalende enn de rektangulære blokkene av betong eller plast som de fleste har.

Vær oppmerksom på detaljene

Hagedekorasjoner laget av metall og rustindustrielle gjenstander

Det sies at både djevelen og skjønnheten er i detaljene. Hvorfor bruke typiske dørhengsler fra en stor boksebutikk når du kan få et skreddersydd stykke som dette til handling? Er du enig i det også?

Hvilke av disse eksemplene kan passe til ditt unike hagedesign?

hagedekorasjoner laget av metall og rust dekorative gjenstander vakker sol

Tematisk planter

hagedekorasjoner laget av metall og rust dekorative gjenstander vakre planter

Landlig design

hagedekorasjoner laget av metall og rust dekorative gjenstander vakre kyllinger

Kjærlig, industriell og rustikk i ett hjerte

hagedekorasjoner laget av metall og rust dekorative gjenstander vakkert hjerte