hageskurideer i hvitt og grått med rosebusk

Hageskurideer – hvilket design som er riktig for deg?

Leter du etter nye ideer til hageskur? Kanskje du nylig har leid eller kjøpt en tildeling og hytta ikke eksisterer ennå, eller at den ikke er bygd etter akkurat din smak. Eller du har hatt en fin hage lenge og fortsetter å utsette byggingen av et hagehus.

I alle disse tilfellene vil ideene til hageskuret vi ønsker å introdusere for deg sikkert være interessante og nyttige for deg. Bare ta en titt på dem.

Det er noe magisk ved å se et sommerhus omgitt av vakre blomster eller skjult av frodige busker og trær. Når du eier et slikt hagehus selv, kommer kos og avslapning på toppen av det. Når været er fint, kan du sitte i solen på verandaen og nyte varmen, og når det er dårlig vær kan du enkelt sette deg ned med hyggelig lesning og nyte fritiden din.

Hagebodideer – hvilken hovedvariant har vi for deg?

  1. Sjarmerende, romantiske hagehus
  2. Kreative, innovative hytter
  3. Elegante, moderne bygninger med en sofistikert design

 Er du mer av den romantiske typen??

hageskur ideer mørkegrå med hvite kanter og en liten veranda

Da bør du definitivt ta en titt på de tre første hageskurene. Ovenfor på bildet presenterer vi det sjarmerende hagehuset basert på ideen om Glenna Partridge Garden Design. Det ligger i Vancouver, men har en subtil skandinavisk smak. Omgivelsene er pittoreske, i umiddelbar nærhet av en elv. Treverandaen passer perfekt til hagebua og fører til kaia der eierens båt ligger.

Samtidig ble det laget en vakker hagesti med frodige, fargerike flerårige planter på begge sider

hageskuridéer i koboltblått med en smal tresti

Du kan spise frokost i fred og stil på den frodige grønne engen

hageskurideer smijernsstoler og rundt spisebord

Dette auberginefargede hageskuret har utvendig design av hjemmet til eierne. Svært tradisjonelt med spiss tak og hvitmalte dører og vinduskarmer, er dette hageskuret hentet fra en eventyrbok.

Enigmatisk og drømmende

hageskurideer spisse tak og frodige trær

De to neste hageskuridéene er blant de kreative prosjektene fra samlingen vår. Nedenfor er en tidligere forlatt hytte som har blitt renovert og blitt til et attraktivt, koselig gjemmested med egen hage. Den lille verandaen huser til og med en liten urtehage med såbed.

Friske neongule aksenter lyser opp den mørke skyggen av tre

hagehus ideer med urtehage og stjerne

Ideen kommer fra Atmoscaper kjøkken design og er veldig miljøvennlig og bærekraftig – et flott hageskur for de med en virkelig grønn tommel.

Nyt naturen mens du slapper av på verandaen

hageskur ideer foldestoler og oransje rotting sidebord

Nedenfor kan du se Hawk House. En unik hytte laget av stort redwood. Alex Wyndham er designer av denne hytta med ytterveggsbekledning laget av trebark. Det er en vellykket sammensmeltning av moderne interiørdesign og rustikt utseende.

Kystgress og innfødte villblomster vokser på taket

hage skur ideer bungalow med naturlig tre veggbekledning

På varme kvelder kan alle tre veggene enkelt brettes ut

ideer til hagehus med utfellbare vegger

De to siste hageskuridéene er spesielt populære blant dere som liker moderne, sofistikert design. De har også en spesiell funksjon for eierne.

Det første sommerhuset er faktisk et yogastudio

hagehus ideer minimalistisk yogastudio

Bilde av Gray Crawford for Hard Brownlee & Associates interiørdesign

Ideer i middelhavsstil ved bassenget

I dette luksuriøse hagehuset med middelhavsstil kan du føle deg like komfortabel som i din egen stue og samtidig dvele ved bassenget med en feriefølelse.

Fant du noe for deg selv? Vi ønsker å håpe det. Hvis du vil, kan du se på alt igjen og nyte disse fantastiske, stilige og originale hageskuret ideene igjen.