Fra den ville hjemmeplanten vokser lilla duftende blomster

Hjem fra villmarken: elementer fra eventyrlige landskap

Opplevelsen av naturen kan gi oss mange leksjoner i utformingen av hagen vår. Fordi det er så mange skjønnheter i naturen at du ikke trenger å gi ekstra vann eller gjødsel i det hele tatt, og de er fortsatt fabelaktig vakre.

Dette gjelder for eksempel de grønne enger, bladene om høsten med gulbrune og oransje nyanser og steinblokkene skylt bort av små og store elver.

Hvordan føler du deg når du ser på de store trærne, for eksempel lønnetrær eller tepper laget av kaninklokker? Denne enkelheten og friskheten kan også overføres til hagen din.

Naturen er vill og spontan. Men landskapet deres ble modeller for de vakre og vellykkede designede hagene i alle rang.

De siste årene har ledende designere vist ideen om regional design innen hagearbeid. I dag vil vi diskutere med deg hovedprinsippene for dette designet.

Enkelhet

Hjem fra villmarken gangsti trær dekorasjon

Begrensningen og den enkle utformingen av tingene sikrer en åpen og mystisk atmosfære selv i det mest kompliserte hagedesignet.

Hjem fra villmarkens gangsti fontenen vase

Trærnes lunder skaper en mystisk atmosfære og lar deg lure på hva som skjuler seg bak dem. Den enkle planløsningen fremmer harmoni og virker ikke mot den. På bildet her ser vi en meningsfull og samtidig enkel design. Barna kan fritt kombinere tiden sin her. Det er ikke noe som heter en komplisert og dyr plante som kan ødelegges.

Hagen er virkelig innbydende takket være skyggen og den naturlige bakgrunnen til trærne. Hvis du lever i et firesesongklima, kan du finne trærne som er spesielt interessante om vinteren. De vil sørge for at den dystre stemningen forsvinner også denne sesongen.

Buskene kan sørge for det tette dekket av jorden.

Når den er planlagt og realisert, kan denne hagen utvikle seg videre med nesten ingen menneskelig forstyrrelse

Fra villmarkens hjem stor stein gårdsplass hagedesign

Hver eneste plante i dette landskapet gjør et stort inntrykk på en nøktern og subtil måte. De imponerende drivene til de eviggrønne plantene bidrar også til å minimere behovet for menneskelig forstyrrelse.

Barna kan løpe eller sykle fritt der. Skaden er liten og lett å skjule

Fra villmarkshjemmets hagedesign til fots, selvfølgelig

Å løpe mellom de forskjellige områdene er ren nytelse

Fra den ville hjemmeplanten vokser lilla duftende blomster

Vertikale og oppskalere klare linjer gjør det mulig å komprimere plassen. Økser, vegger, trær og høye eviggrønne planter skaper en unik romlig opplevelse. Det er verdt for alle å vurdere disse for sin egen hage.

Her virker det passende å skildre de sene verkene til Wolfgang Oehme. Etter min mening har han gitt et veldig stort bidrag til utviklingen av hagedesign generelt. I vårt eksempel har firmaet hans designet en natursteinsterrasse nedenfor med mange eviggrønne trær. Bertoia -stoler er bare vakre og spindelen i bakgrunnen sørger for god ventilasjon.

Det er laget en god plan for luftbevegelser. Dette er avgjørende for å overleve hagen og trivselen i den. Først da bør resten av planleggingen være basert.

Ideelt sett bør de forskjellige hagearealene være i slekt med hverandre. Dette er akkurat det som er oppnådd gjennom disse steindekkede områdene. Det ene rommet var designet for å spise, og det andre er i en overbygd del av gårdsplassen.

Men begge gir et annet perspektiv på den samme hagen.

Mysterium

Fra naturen til hjemmet inngangsdør hagegjerde

Elsker du grottene like mye som meg? Disse synspunktene virker for meg gjennom et rutenett og følelsen av et makeløst mysterium oppstår i meg. Så du føler deg oppmuntret til å være mer kreativ og forskning. Det er bare bra for menneskesinnet!

gjentakelse

Fra-villmarken-hjem-gangsti-plante-badekar

De store trærne kan gjøre rettene til en idyll. Fugler sitter ved vinduet mens du gjør dagligdagse oppgaver. På denne måten vil de forhatte grensene mellom innsiden og utsiden forsvinne. Ideen om å plante er superenkel også her. Etter min mening er det bedre å vokse mye fra samme plante enn å begynne med forskjellige arter.

Alle naturelementer kan være vakre i riktig sammenheng

Hjem fra villmarkens gangsti gresslapp

Å gjenta de riktige elementene på rett sted vil gjøre underverker.

Hvilket element fra naturen ville du brukt i huset ditt? Tenk på harmonien, stillheten og enkelheten du oppnår gjennom denne repetisjonen … Lær av naturen, design i henhold til den og ikke etter den kompliserte menneskelignende måten, hvis du vil oppnå ekte entusiasme og ro. Dette er akkurat dette innlegget skal inspirere deg til å gjøre! Fungerte det?