Sommeren kommer med mye sol og forhåpentligvis lite regn. Unge og gamle gleder seg til de varmere dagene og vil bo utendørs så lenge som mulig om kvelden. Tiden for flotte sommerfester er her! Du har sikkert også mottatt invitasjoner til grilling eller takfester. Men fikk du også ideen om å arrangere din egen sommerfest og organisere en sommerfest? Det burde ikke være et problem hvis du virkelig vil tilbringe underholdende tid utendørs med venner og kolleger. Tiden flyr av å chatte og drikke vin! For å gjøre samværet til en ekte sommeropplevelse, er det enkle trinn du må følge når du organiserer din egen sommerfest. Nedenfor gir vi deg praktiske tips om hvordan du organiserer det beste sommerfesten uavhengig av ledig plass.

Bare ikke bekymre deg for ikke å ha nok uteplass.

Sommerfest lite rom storby dekorert spisebord som henger blomsterpotter

  • Ordne stedet for sommerfesten

Mange tror de ikke har nok ledig plass ute. Hvis du deler denne oppfatningen, tar du feil. Du kan også organisere en flott sommerfest på et begrenset sted i hagen eller på verandaen. Før du begynner å handle utemøbler og tilbehør, legg en plan først.

Sørg for at du har nok sitteplasser og ståplass for gjestene. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe nye hagemøbler, men se først hva du allerede har og hvordan det kan brukes til formålet. I stedet for en rotting sofa trenger du en enkel benk til sommerfesten. Gjestene dine vil sikkert sitte komfortabelt på den. Noen høye bord med eller uten krakk vil også hjelpe deg mye. For en utendørs fest er disse bare perfekte og koster ikke mye penger. Alle vil definitivt ha det bra og ikke klage på småting.

 Sørg for at du har nok seter til dine gjester.

Sommerfest på verandaen mye grønt, nok sitteplasser, puter, frisk frukt

Nå kan du gå videre til neste trinn og begynne å tenke på festdekorasjonene. Dette er spesielt viktig på en sommerfest fordi det er det første du legger merke til og skaper en koselig feststemning. Dekorative puter på benken, duftlys, brett for drikke og noen eventyrlys er alt-i-en-alt for utendørs dekorasjoner til sommerfesten din. Avhengig av størrelsen på plassen din, kan du til og med legge til noen hengekøyer der som gjestene vil elske, spesielt i de senere kveldstimene!

 Den vakre og passende dekorasjonen er et absolutt must for hver sommerfest!

Sommerfest i rustikk stil vakker borddekorasjon blomster grønt

Og siden vi fortsatt er på festdekorasjonen, vil vi gi deg noen gode tips. For eksempel vil et fargerikt utendørs teppe passe veldig godt til den generelle atmosfæren på sommerfesten. Du kan legge dette ut midt på verandaen og gjøre det til et blikkfang. En retro serveringsvogn på hjul vil absolutt tiltrekke seg mange nysgjerrige blikk. Hvis det er få sitteplasser, får du fargerike, store og veldig komfortable puter. På den ene siden vil disse tilby flere seter, og på den andre siden vil de utfylle festdekorasjonene dine perfekt. Hvorfor ikke? Det skal være veldig gøy på en sommerfest! Og sist, men ikke minst, trenger du blomster, mange blomster! Disse kan være i potter, badekar eller vaser, men ingen sommerfest er komplett uten dem!

 Bestillingsbordet med drikkene kan pent dekoreres med fargerike blomster.

Sommerfest sidebord drikker vakker blomsterdekorasjon

  • Lett mat og forfriskende drikke er blant må-haves på sommerfesten

Hver sommerfest må ha lett og sunn fingermat. Disse inkluderer for eksempel forskjellige forretter, festbaguetter, butterdeig med salami og kremost, potetpannekaker og mange flere. Listen er virkelig uendelig, så du kan velge og forberede det beste for gjestene dine. Men vi ønsker å rette oppmerksomheten mot et lett å følge triks, nemlig dekorere festmiddagen og la den være høydepunktet på sommerfesten! Dekorer kapers, paprika og oliven og gi forretter et friskt og litt morsomt notat. Server alt på fargerike eller vakkert mønstrede tallerkener. På den ene siden vekker disse interessen for festmaten, og på den andre siden stimulerer de appetitten. Dekorer også spisebordet med friske blomster, disse er alltid nydelige og sprer en festlig teft.

 Det vakkert mønstrede brokete serviset på det festlig dekorerte bordet tiltrekker øyeblikkelig øyet.

Vakkert mønstret, fargerikt servise perfekt for sommerfester

Et sidebord er et absolutt must på sommerfesten. Dette er til stor hjelp for å betjene gjestene. Du kan også tilby forskjellige blandede drinker på den slik at vennene dine kan hjelpe seg selv. Og ikke glem, en festpunch er en klassiker! Vi kan også foreslå noen forfriskende kule drinker, for eksempel eple-bringebær cocktail, vannmelon drink, enkel pina colada, eggnog og mye mer. I tillegg til fruktjuicer, kan du også tilby fersk frukt, som er veldig forfriskende på en sommerfest. Spesielt når lufttemperaturen er for høy.

Duften av lys og blomster holder mygg og andre insekter unna.

Sommerfestlys blomster i vannbøtter måler mot mygg

  • Tenk på detaljene for å gjøre sommerfesten til et vellykket arrangement

Sist, men ikke minst, ønsker vi å ta for oss noen detaljer i partiorganisasjonen som er viktige for hele løpet av ethvert utendørs arrangement. Vi vet godt, selv den beste sommerfesten kan falle i vannet på grunn av en irriterende mygg eller et ødelagt vinglass. Det er bedre at du ikke gir myggene en sjanse og bruker smarte triks for å drive dem bort. Plasser blomsterpotter med sitronmelisse, sitrongress eller lavendel på forskjellige steder utendørs. Disse plantene holder mygg og andre insekter borte fra selskapslokalet, og de kan ikke plage festgjestene dine. Et annet godt triks ville være å spre duftlys her og der, hvis aroma forhindrer uønsket inntrengning av smådyr og skadedyr.

Enkelt servise i akryl er perfekt for sommerfesten.

Sommerfest enkel fest servise laget av akryl mason krukker som vaser mange blomster

Det kan skje på en sommerfest at et glass går i stykker. Som vert, ikke la denne lille hendelsen gjøre deg opprørt eller opprørt. Stol heller på rimelige festserver, for eksempel de som er laget av akryl. Da kan du ikke være redd for at noe vil gå i stykker og forstyrre din perfekte utendørsunderholdning. I tillegg har du ikke mye å rydde opp etter festen, ikke sant?

Freshideen -redaksjonen ønsker deg en fin sommertid! Følg tipsene ovenfor og organiser snart det beste sommerfesten som alle gjestene vil huske lenge!

 Kombiner funksjonalitet og en følelse av moro når du setter opp, og de gode resultatene venter ikke lenge.

Sommerfest spisebord dekorere røde roser grønne blader

 Føl deg som komfortabel på den overbygde verandaen!

Sommerfest på dekket veranda trebord akryl stoler benk puter

 Prøv å oppnå en unik blanding av stiler.

Organiser en sommerfest unik blanding av stiler, rosa potter oppnår mange grønne planter

Vær kreativ og tenk utenfor boksen!

Organiser sommerfesten din kreativt, ordne vakre blomsterdekorasjoner

 Sommerfesten kan også være rustikk!

Sommerfest

 Sommerfest landlig rustikk i hagen mange blomster

Sommerfest landlig rustikk enkelt, men stilig

 Sommerfestens uteområde må være skikkelig opplyst..

Sommerfest belyser uteområdet med eventyrlys

 Utendørsbelysningen er en del av festdekorasjonen.

Utendørs belysning er en del av sommerfestdekorasjonen