Er du klar for vinteren enda? Vi håper det! Og hva med hagen din, eller rettere sagt hagetilbehør? Spesielt hobbygartnere og hardtarbeidende gartnere vet nøyaktig hva vi mener med det. Ikke bare i sommervarmen, men spesielt i iskaldt, z. B. alle beholdere som inneholder temperaturfølsomme stoffer eller vann, skal beskyttes optimalt. Vi anbefaler derfor at du bytter til IBC -containere i stedet for å bruke konvensjonelle containere. Eller har du allerede gjort det? Da trenger du definitivt nødvendig tilbehør samt noen viktige tips. Bli hos oss hvis du vil, og finn ut mer.

Hva er egentlig en IBC -beholder?

Intermediate Bulk Containers, eller kort sagt IBCer, er en slags innovative tanker som ikke bare er mye brukt i kjemisk, næringsmiddel-, kosmetisk og farmasøytisk industri, men også brukes i privat sektor for lagring av væsker eller frittflytende stoffer. En IBC -beholder består vanligvis av en indre beholder, også kalt en blære, en pall som base og et gitterbur eller en rørformet ramme. Pallene kan være laget av forskjellige materialer, for eksempel stål, tre, plast, etc. Gitterburet, også kjent av noen som en gitterboks, er vanligvis laget av stål og spiller rollen som en ytre beholder som fungerer som beskyttelse mot enhver deformasjon av tanken.

IBC -beholdere – ekstremt praktiske og allsidige

tank ibc beholder plaststål

Beholderens blære er vanligvis laget av plast, for det meste HDPE (High Density Polyethylene) og alltid kubisk. Denne spesifikke formen sikrer at beholdervolumet brukes optimalt. Standardversjonen har en kapasitet på ca. 1000 liter. Og hvordan fungerer en IBC -beholder? Veldig lett. Hver tank har en åpning på oversiden og en tappekran på undersiden – hver for fylling og tømming.

Allsidigheten til en IBC -beholder

Den enkle betjeningen, den ekstreme robustheten og den garanterte levetiden, sammen med den optimale værbestandigheten til IBC -beholderen og tilhørende tilbehør er noen av de viktigste årsakene til de forskjellige anvendelsesmulighetene til disse praktiske beholderne. Hovedrollen til IBC -beholdere for privat bruk, for eksempel, er som vanntank og en alternativ vanningsløsning. I tillegg til det klassiske regnfatet, er både nye og brukte IBC -beholdere perfekte for lagring og bruk av regnvann. Andre anvendelsesområder for de alternative IBC -vanntankene er landbruk og byggebransjen. Det er ikke uvanlig at IBC -containere brukes når du setter opp scenen eller generelt når du planlegger forskjellige arrangementer.

Sørg for optimal bruk av regnvann!

høsting av regnvann med ibc -beholder

Et overblikk over de viktigste fordelene med IBC -beholdere

  • ekstremt robust, slitesterk og værbestandig
  • den kubiske utformingen tillater maksimal utnyttelse av beholdervolumet
  • Lett å rengjøre etter bruk og derfor gjenbrukbar
  • mye mer plassbesparende sammenlignet med andre containere
  • enkelt å stable oppå hverandre
  • veldig lett å transportere – med pallbil, gaffeltruck eller maur
  • Enklere å bruke – tanken kan fylles eller tømmes i bare noen få enkle trinn

Stål møter plast

ibc container boble plast rørformet stål

Finn riktig tilbehør

Selv den beste IBC -beholderen trenger riktig tilbehør for å fungere optimalt og for å holde innholdet trygt, selv i frost og varme. Spesielt varme- og dekselhetter, men også beholdervarmere, varmejakker eller matter gjør det til den perfekte beskyttelsen for tanken din. Hvis du også vil gjøre IBC -beholderen din til et produksjonsanlegg, vil interne beholderomrørere og underbygningsbrett hjelpe deg. Du kan alltid bruke spesialverktøy for å åpne eller bytte når du klemmer lokket eller tappen. Og hvis du vil gjøre IBC-beholderen til et blikkfang eller gjøre den om til et festbord, betyr det: innebygd LED-belysning!

Ikke noe problem med nettbutikker av høy kvalitet, som f.eks rekubik.de. Så få råd fra erfarne fagfolk når du skal kjøpe IBC -beholderen og passende tilbehør, og dra nytte av perfekt service og rimelige priser!

Utstyr IBC -beholderen med et termisk deksel!

Termisk hette-med-pall25a16f8dd72133

IBC -beholderen – plassbesparende og enkel å transportere

ibc -beholder av plaststål