Kule lysthytter av trepaviljonger med utsikt over steinene

Du vil sannsynligvis ikke bli overrasket over det faktum at komfortable uteservering og i sommerhus har vært et viktig tema siden antikken

Det er derfor dagens designere har mange inspirasjonskilder for sine gode ideer.

Hageanlegg kan også spores tilbake til disse veldig tidlige epokene.

Så du hadde sannsynligvis mye tid til å utvikle forskjellige varianter. De skriver seg godt inn i forskjellige stiler og funksjoner.

Dette er en av de mest populære konstruksjonene som brukes til uteservering. Det er en universell enhet som stort sett er åpen på siden.

Det kan sies at terrassen er en underart av pergolaen. Hovedforskjellen er at denne typen bygninger ikke er frittstående, men er festet til et større hus. Forresten, dette er det billigere alternativet av de to.

Verandaene og solterrassene er også koblet til huset. For den første er de franske dørene typiske, og for den andre – myggnettene.

Kule lysthus og trepaviljonger

Kule lysthus og trepaviljonger

Telt er også veldig populære som utendørs strukturer i hagen. Vi mener selvfølgelig ikke campingvariantene, men de som denne på bildet, som er beregnet på eksklusivt og permanent hageutstyr. De er laget av materialer som er egnet for dette formålet.

Lysthus

Kule lysthus og trepaviljonger steg

Lysthuset er en annen super populær løsning for hagen, verandaen og utendørs. Stort sett er den laget av tre. Lysthusene er stort sett plassert på avsidesliggende steder hvor du kan nyte naturen.

Byggestilen for utendørs bruk

Kule lysthus og trepaviljonger glassert

Alle disse konstruksjonene kan utføres i veldig forskjellige stiler. De kan variere fra klassisk til supermoderne. Det er viktig at et så lite hus skriver seg godt inn i helhetsbildet. Det er ikke mindre viktig at den viser en karakter som matcher landskapet.

Avhengig av stil, må du også velge materialene du vil bruke

Kule lysthus og markiser i trepaviljonger

Dekorasjon av hagehusene

Kule lysthuse og trepaviljonger i asiatisk stil

I uteområdet leter vi etter fred og avslapning. Derfor er det spesielt viktig her at alt ser naturlig, harmonisk og avslappende ut. Vurder klatreplanter for vinduer, vegger og tak.

Så vil du sette opp et flott hagehus eller en pergola i hagen eller gårdsplassen? Trekk fra alle de gode ideene som historie og moderne arkitektur tilbyr deg!

Vi håper du liker å sette det opp! Kule lysthuse og trebassengpaviljonger

Åpen pergola med innebygd peis inni

Kule lysthus og trepaviljonger med spiss tak

Spisestue laget av rottingmøbler

Kule lysthus og trepaviljonger i søyler

Innredet i en sommerlig, nautisk stil

Kule lysthus og sommerhus i trepaviljonger