kul hagedesign fedor van der valks hengende hage

Kult hagedesign – Fedor Van der Valks hengende hager

Hva kan se bedre ut enn å henge blomster? Ja, det er faktisk uvanlig, men absolutt beundringsverdig når du tar en titt på Fedor Van der Valks hengende hager. Fedor Van der Valk skapte disse naturlige blomsterkrukkene og hang dem deretter med blomster og planter i.

De ser ut som en del av selve planten, og det er dens store nåde.

Kult hagedesign – unik, innovativ idé

kul hagedesign fedor van der valks hengende plante

Fedor Van der Valk sa:

“En stund ønsket jeg å lage animerte videoer med heklede landskap som var et slags tredimensjonalt spindelvev overgrodd med mose og gress. Tanken var å lage bonsai-lignende planter. Slik at interiøret forblir veldig luftig, bestemte jeg meg for å fortsette å jobbe med hengende planter. “

Det vanskeligste var å finne riktig jord for hver plante. Så hvis du vil lage virkelig naturlige hengende hager i hjemmet ditt, kan du bare henge en blomst eller to, og de vil se vakre ut.

Det gikk opp for deg at stueplantene dine kan se slik ut?

kul hagedesign fedor van der valks hengende blomster

Strengen som vil hjelpe deg med å henge blomstene er den eneste unaturlige tingen du vil bruke her. Du trenger ikke mye plass for å lage din innendørs hage. De vanlige hagepottene kan oppta halvparten av gulvflaten i rommet, mens de hengende hagene kan henges i forskjellige lengder. Dette er hvordan de “flyter” i luften.

Fedor Van der Valk tilbyr også vanningsinstruksjoner for hengende hager. Han råder alle som er interessert i å vanne grytene bare når de er tørre og lette som kork. Legg en bolle med vann under dem og hold til luftboblene forsvinner. Heng kjelen over bollen igjen en stund til ytterligere vann drypper ut.

Velkommen våren hjemme

kul hagedesign fedor van der valks hengende blomster

Innendørs planter uten blomsterpotter

kul hagedesign fedor van der valks hengende blomster planter

Hengende hager – en fortryllende idé fra Fedor Van der Valk

kul hagedesign fedor van der valks hengende blomsterpotte

Wohlundtoll.de