skyggelagt sittegruppe i hagen spisestue massivt tremøbler

 Du kan enkelt slå varmen i sommer hvis du sikrer deg et skyggefullt tilfluktssted i hagen din

Vi vil vise deg en rekke ideer om hvordan du kan planlegge og implementere ditt eget lille hjørne utendørs.

    Bare gjør det

Nyt et skyggefullt tilfluktssted i hvert hjørne av hagen din, og når som helst med en enkel parasoll.

En parasoll, bord og stoler kombinert i et utendørs minirom som du kan nyte hele sommeren.

  Under vinranker – skyggefull sittegruppe i hagen

Skyggefull sittegruppe i hagen eksotiske farger teksturer vinranke

Vinstokker og vinstokker gir den perfekte nyansen, selv på det mest solrike stedet. La dem vandre over en pergola for å skape en myk nyanse – og hagerommet ditt vil også se vakkert elegant ut!

Bruk strukturer

skyggelagt sittegruppe i hagen metalliske stoler blomsterstrukturer

Hvis huset, garasjen eller andre strukturer kaster for mye skygge i hagen din og det nesten ikke vokser gress der, kan du lage en skyggefull oase i stedet for en blomsterhage. Her på bildet kan du se en sjarmerende liten terrasse flankert med Annabelle -hortensiaer.

Hold det enkelt

Skyggefull sittegruppe i hagen vedstoler blomster planter fortau gangsti

Mens en pergola eller uteplass er billig og fantastisk på samme tid, kan du ha et sted i hagen som er like personlig uten å bruke massevis av penger. Her er en komfortabel stol gjemt mellom trærne og blomstrende busker et perfekt sted å unnslippe sommervarmen med en god bok i hånden eller et glass sitronade.

 De trenger vann i hagen!

skyggelagt sittegruppe i hagen metallisk vannsystem nautisk

Hvert sted hvor vannkrusninger vil gi deg mer avslapning. Enten du har et stort vannsystem eller en enkel fontene som denne på bildet, er vann den perfekte måten å forbedre ethvert uteareal.

  Som en mystisk flukt

Skygge sittegruppe i hagebenken trepergola rømningssted

Sett en benk under trærne – dette er en fin måte å kjøle seg ned. Du kan gjøre plassen din enda mer intim og privat ved å plassere benken under en rustikk pergola, slik tilfellet er her. Deretter kan du sikre personvernet ditt ved å dekke pergolaen med skyggetolerante vinstokker, klatrende hortensiaer eller andre høstplanter.

  Lek med fargene!

Skyggefull sittegruppe i hagen drikker trebenkputer i farger

Vi synes som regel skyggefulle steder er grønne og kjedelige. Men det trenger ikke alltid å være tilfelle. Her gir en enkel teakbenk et flott utseende og er den perfekte måten å slappe av. Fargerike puter i matchende, vennlige stoffer for utsiden, og du legger til festlig farge.

  Vær kreativ

Skyggefull sittegruppe i hageplanten kreativ design

Prøv å gjøre et sted i hagen din til et skyggefull tilfluktssted så enkelt som mulig. Her er en attraktiv hagesti kombinert med en pergola gjengrodd med vinranker, noe som skaper det perfekte stedet for en perfekt helg.

Realiser interessante ideer

skyggefull sittegruppe i hagen hage kunst busker

Her er en annen flott måte å legge til interesse for et område i hagen din der plenen ikke vokser. En liten murstein terrasse er flankert av et gjerde og bisarre skygge-tolerante busker.

 Bruk et gjerde!

Skyggefullt sittegruppe i hagen i rotting lenestol

Shady betyr ikke alltid privat – så hvis du virkelig vil slappe av og holde deg utenfor naboens perspektiv, kan du prøve et personvernhegn. Det blokkerer utsikten din og får deg til å føle deg virkelig hjemme.

    Et lysthus, kanskje?

Skyggefullt sittegruppe i hagen asiatisk stil

I denne enkle paviljongen føler du at du er midt i skogen – selv om den er i en trehage sør for Boston. En struktur som denne gjør helgen din perfekt, privat og koselig uansett! Der kan du oppleve uforglemmelige timer som et par eller i en liten gruppe nære venner. Ha det gøy fra oss!