landskap ideer brun venner veranda

En takterrasse eller en veranda tilbyr improvisert plass for sammenkomster av venner og slektninger

 Før du setter en frittstående brannkasse på en takterrasse, må du kontrollere at du har valgt den som gir brannbeskyttelse for konstruksjonen, for eksempel en metallbunn og et deksel. Legg til interessante, integrerte plantebokser.

Frittstående containere plassert i hjørnene og på trinnene bidrar til å definere grensene for takterrassen, noe som gir økt intimitet. Hvis det virkelig er nødvendig, kan brede trinn gi ytterligere sitteplasser. Siden denne verandaen ikke er koblet til huset eller noen annen konstruksjon, gir trær og busker ekstra komfort.

Et unikt gitter forskjønner en ellers vanlig takterrasse – landskapsideer

landskapsideer støtter bjelker blandede elementer

Et unikt gitter forskjønner en ellers vanlig takterrasse. Gjemt mellom støttebjelker, gir en grå grill en minimalistisk aksent. Det perlebrettet som er snudd vertikalt, beskytter plassen under verandaen mot nysgjerrige øyne og kravlende dyr. Det er mange enkle, rimelige måter å nyte mer skygge, inkludert omsluttende ytterstoff. Plukket opp av metallrekkverket, og en oransje hylle legger til en rekke farger og aksenter. Lys i samme grå nyanse som rekkverket gir subtil belysning.

 Takterrasse av tre innredet i rustikk stil

landskapsidéer tre lavt bordplante

Planter og en struktur over omkranser takterrassen. Legg noen kleshengere til støttebjelkene for å henge blomsterkurver på. Et tak over benken gir litt beskyttelse i området. Et ‘vegg’ chevronmønster gir personvern. Blomsterbeholderen på støttetråden eliminerer også behovet for å beskytte taket på gulvet mot vannskader.

 Oransje dekorative elementer – gardiner og pads

landskap ideer gardiner oransje sitteputer

De minimalistiske elementene og detaljene på takterrassen er typiske for den minimalistiske stilen. En enkel snor trekker uvanlige tunge oransje gardiner; om nødvendig kan de leveres rundt takterrassen. Å velge samme farge som husfasaden forbinder strukturene. Beholdere, veggkunst og tekstiler gir flotte farger. En mellomstor vegg gir ledig plass der høye planter kan integreres. En serie geometriske lysestaker gir et skulpturelt element til verandaen.

Gressgrønne møbler på takterrassen – virkelig avslappende sittegruppe landskap ideer grønt stoff sete hjørne veranda

Praktisk og flott takterrasse

landskap ideer takterrasse rekkverk tre

En rekke livlige farger og teksturer

landskap ideer takterrasse gulvlampe glassvindu tretoppbeskyttelse

Moderne utstyr – innebygd peis på verandaen

landskap ideer innebygd peis moderne tre sitteplasser

Ekstravagant avslapningsområde – solsenger og lenestoler – beige puter

landskap ideer unikt rekkverk tre solskjerm rød  Hyggelig avslapningsområde utendørs landskap ideer kurvmøbler lenestol planter godt