lunefull landskap design ideer tremaleri

Merkelige landskapsdesignideer – særegen hagedesign

Nye formål som badekar, toaletter og betongbøtter er flotte for hagebeholdere. De er også uventet bemerkelsesverdige hageaksenter som ser finurlige og interessante ut. Bruk dem til å dyrke grønnsaker, spiselige blomster og urter for å øke utbyttet.

Flere ideer: lager sykkelkurver, verktøykasser, kanner, galvaniserte beholdere, bøtter, keramiske boller, gamle potter og kar.

Storslåtte rosa blomster – en særegen hagedesign

lunefull landskap design ideer blomster rosa

Gammelt hageutstyr er et flott tillegg til hagen. For en finurlig ide om landskapsdesign, rull en gammel trille inn i et hjørne eller en kurve i hagen og plant den med en vakker samling blomster i samme farge. Plantene lar trillebåren bli et fokuspunkt for spesielle anledninger, for eksempel en hagefest.

Tips om planting: Linje metallbeholdere som trillebår med høyytelsesplast. Hvis det er et rustet hull, trekker du plasten gjennom og skjærer et hull for drenering. Fyll deretter med pottejord.

Interessante, attraktive aksenter – fuglebad

lunefull landskap design ideer naturlige aksenter

Felles druekrans kan gi en interessant biologisk vri på en rekke hageelementer, inkludert et fuglebad. Her er vinranken pakket rundt en flat, keramisk bolle. Sløyfer av kobbertråd holder fuglebadet på en gren. Kvister gjemt her og der bidrar til det naturlige utseendet.

Designertips: Sett opp fuglebadet ditt slik at du kan nyte det både hjemme og i hagen. Utsikten over fugler som spruter i vannet kan varme selv en vinterdag.

Quirky gjenstander kan være ekte inspirasjon

lunefull landskap design ideer vindusramme blå beholder

Uvanlige objekter kan være den virkelige inspirasjonen du trenger for å introdusere dine egne finurlige landskapsdesignideer. Her gjør buede baser en trio av vinduer i gotisk stil til vakre, unike kalde rammer.

Designer tips: Trygge vinduer kan være nyttige og vakre hageaksenter. Bruk dem til å rune over kalde rammer. Heng vinduskarmer på et gjerde eller en vegg som en hagekunst. Legg en hylle til en vindusramme og lås den i hagen; Ordne potteplanter på hyllen.

Lunnsomme ideer om landskapsdesign

lunefull landskap design ideer gjerde metall

Lunne ideer om landskapsdesign kommer ofte fra funnet biter. Gruppert sammen har disse objektene en fantastisk effekt. Det spiller ingen rolle at de har helt uavhengige formål. Her legger en kryper, en pedalbil og et gjerdefragment skjønnhet til en samling vakre blomster.

Designertips: Bruk slike materialer, farger og former for å skape styrke blant forskjellige elementer.

Hagebelysning – attraktiv og iøynefallende

lunefull landskap design ideer belysning hage

Ekstravagant og finurlig dekorasjon i hagen – blå glassflasker

lunefull landskap design ideer blå glassflasker dekorasjon

Skinnende blå baller

bisarre landskapsdesign ideer blå ball glamorøs Mangfoldet av gamle vannbokser – fokuspunkt i hagen lunefull landskap design ideer fokuspunkt vannkanne

Stave det – fortsett å vokse !

Lunne ideer om landskapsdesign staver vekst

Lekre, fargerike motiver

bisarre landskapsdesign ideer fargerik livlig leken Legg til noen hageskulpturer quirky landskap design ideer hagestatuer skulpturer bisarre landskapsdesign ideer trehus gammel original  lunefull landskap design ideer tre stoler

Tre, vanlig gjerde – gamle, ubrukelige hansker

lunefull landskap design ideer tre gjerde hansker gamle skitne  bisarre landskapsdesign ideer nye livsformål

Ikke-funksjonelle, men ekstravagante, klassiske elementer

sære landskap design ideer ikke-funksjonelle dekorative lunefull landskap design ideer fungerer Velg et tema eller en stil ! lunefull landskap design stil velge tema