I våre øyne er moderne hagehus et eksempel på luksus som man ikke kan klare seg uten. Gjennom dette utvider du ditt boareal og øker dermed ditt velvære. Du kommer nærmere naturen og gjør noe bra for helsen din. Med moderne hagehus kan du nyte alle årstider mye mer intenst. Samtids arkitekter er klar over alle disse fordelene. Med trendy planløsninger, funksjoner og design, streber de etter å utnytte potensialet i denne typen bygninger. La oss se på og analysere bilder sammen i tråd med de siste trendene!

Moderne hagehus fungerer noen ganger som en forlengelse av terrassen

Dekorasjon for hagen moderne hager

Hagehus til terrassen

Kombinasjonen av verandaer og hagehus er å foretrekke når plassen er begrenset. Du kan bruke den til å gjøre terrassen koselig. Du kan også utstyre dem med glassvegger og bruke dem aktivt i overgangstidene. Du kan installere skyvedører slik at du fortsatt har tilstrekkelig tilgang til frisk luft om sommeren.

På denne måten kan du reintegrere dette rommet normalt i uteområdet på varme dager. Den praktiske taktekking tjener deg veldig godt.

Innovasjoner innen konstruksjon kombineres med tradisjonelle materialer

Den moderne hagedesigninspirasjonen

Moderne hagehus med optimalisert konstruksjon

Glassvegger er en av mange mulige innovasjoner som moderne hagehus har i sin konstruksjon. Hovednyhetene er det optimaliserte og ekstremt stabile konstruksjonssystemet. Forresten, du ser ikke alltid innovasjonene dine i hagehusene. Ofte kan de kles i veldig tradisjonelle materialer som tre.

Trendy planløsninger og design følger i det minste praktiske behov

Design ideer moderne hagehus

Mangfold av planløsninger

Moderne hagehus er tilgjengelige i en rekke oppsett. Dette gjøres av praktiske årsaker. Man ser etter den mest optimale formen for det funksjonelle tillegget til uteområdet. Siden vi generelt møblerer bygninger utendørs på en mer hjemmekoselig måte enn før, er paralleller mellom dette og den innvendige levende arkitekturen også veldig populære. Runde og etter Feng Shui møblerte hagehus blir også stadig mer populære.

Hageskur ved bassenget ville være en veldig praktisk idé

Hagedesign moderne hagehus

Bærekraft i alle aspekter

Bærekraft har lenge siden blitt forvandlet fra et abstrakt prinsipp til en åpenbar, praktisk sak. Vi streber automatisk etter det nå, selv om vi ikke er helt klar over det. Bærekraft betyr faktisk å leve i harmoni med egne indre behov. Vi trenger gode Tilkobling til ren natur, Frihet, avslapning av sansene. Det gjør oss sunnere, sterkere og mer effektive i hverdagen. Moderne hagehus er laget av naturlige materialer fordi de er bra for oss både fysisk og psykisk. I tillegg er moderne hagehus lette å ta vare på. Innovasjoner som disse i overflatebehandlingsprodukter gjør selv trebygninger enkle å ta vare på og holdbare. I tillegg brukes mer og mer bærekraftige materialer til møbelproduksjon og innvendig isolasjon. Selvfølgelig blir økologiske energikilder også integrert oftere og oftere.

Belysning og oppvarming basert på økologiske prinsipper er praktisk talt et must

Hageskur moderne trender ideer

Hageskurfunksjoner

Velg gjerne funksjonaliteten til hagehuset ditt. Utekjøkken, flere gjesterom, oppholdsrom – alt dette er gode ideer. Moderne hagehus med et stort utvalg av funksjoner blir godt mottatt i sammenheng med nåværende trender. Studierom i hagen er spesielt populære. Dette er forståelig gitt de gjentatte lockdowns. På den ene siden mangler det plass til alle som jobber på hjemmekontoret. I tillegg er mange vant til at oppholds- og arbeidsområdet er tydelig skilt fra hverandre. Omgitt av grønn natur, jobber vi alle på en mer avslappet og effektiv måte.

Moderne hagehus er nå veldig komfortable og praktiske

Hageskur ideer moderne arkitektur

Moderne hagehus og spa -soner i uteområdet

Kjenner du artikkelen vår om naturlige bassenger? Hvordan forvandler du hagen til en koselig oase med teft på et feriested? Dette er et naturlig spa -anlegg. Etter å ha bodd i et slikt basseng, kan du bo i et hagehus ved siden av med utsikt over naturen. Det vil absolutt intensivere opplevelsen av naturen og gjøre den spesielt hyggelig.

Hagehusets arkitektur må tilsvare husets hovedbygning

Hageskur flotte designtrender

Høyteknologiske hagehus

Mange moderne hagehus integrerer høyteknologi som garanterer komfort og energieffektivitet samtidig. De er først og fremst ansvarlige for oppvarming og belysning. Den første investeringen er relativt høy, men de nye teknologiene lønner seg naturligvis med sin langsiktighet.

Forsiktig: Integrer bare innovasjoner som har blitt prøvd og testet i praksis!

Markedet er oversvømmet med moderne produkter med sterk markedsføring som viser svært lav kvalitet i praksis. Returgarantien er spesielt viktig for innovative produkter for hagehus.

Hjemmekontor i hagen er et veldig vanlig begrep

Hageskur trender design

Hva er de viktigste designprinsippene som kjennetegner moderne hagehus??

Med mangfoldet i funksjonalitet, får komfort større betydning i moderne hagehus. Alle designprinsipper for interiøret brukes her. I større bygninger legges det stor vekt på det åpne rommet ved å innrede det på en minimalistisk måte og feste møblene på veggene. For mindre bygninger følges prinsippene for innredning av små leiligheter.

Hagehus er der for å utvide stueområdet vårt

Hageskur moderne husdesign

mobilitet

Mange moderne hagehus er nå mobile. De flyttes innenfor sitt eget hageareal i samsvar med særtrekkene til de forskjellige årstidene. For eksempel kan den samme bygningen stå i skyggen av et stort tre om sommeren. Om vinteren kan den på sin side installeres nærmere huset eller på et solfylt sted. I tillegg kan de settes opp på helt forskjellige steder. Dette gir eierne mange alternativer: de kan flytte rundt, reise osv. Tross alt kan slike hagehus også selges. Dette sparer penger på et nytt hagekonsept.

Skyvevegger gjør det lettere å tilpasse hagehusene til de forskjellige årstidene 

Moderne hagedesign

Hagehus blir mer og mer oppdaterte

Hagehus er ganske enkelt en del av den moderne livsstilen. De tilbyr nærhet til naturen og fleksibilitet, som perfekt samsvarer med vår tids dynamiske karakter. Investering i enhver form for innovasjon er derfor verdt når den er godt gjennomtenkt og skreddersydd for huseierens personlige preferanser.

Finn inspirasjon til hageskurprosjektet ditt under bildene nedenfor!

Mange hagehus er nå mobile og kan til og med selges videre

Moderne hagedesign Moderne design

Moderne hagedesign flotte moderne design

Moderne hagedesign trendy ideer

Med spa -området og kjøkkenet har hageboden blitt omgjort til en egen, koselig sone for sommeren

moderne hage huser nåværende designtrender

moderne hage huser super moderne designideer

moderne hage huser super moderne ideer

Et mobilt hagehus på taket midt i byen? hvorfor ikke?

moderne hagehus trender innen design

Trender ideer hagebod

Trender ideer moderne hagedesign

flotte moderne design moderne hagehus

trendy design hageskur