redesign forhagen enkel veranda med tre

Omdesign verandaen – 8 råd for å forvandle forhagen til et sosialt rom

Mange mennesker organiserer ulike middager og sammenkomster med venner og familie i hagen. De små hendelsene finner vanligvis sted i bakgårdene, og etter min mening er dette på ingen måte absolutt nødvendig.

Fordelene? Forgårdene gir mer underholdning og er mer sosiale. Du føler deg mer komfortabel og koselig der i de fleste tilfeller. I dagens artikkel har vi 8 enkle å implementere tips for deg som er enkle å følge.

Bygg en ny solterrasse

Hvis dette elementet fungerer i bakgården, hva taler mot å bruke det også i frontområdet? Sørg for å finne ut om regelverket og nødvendige byggetillatelser på forhånd.

Det er best å velge tre eller resirkulerte materialer, og du vil lage en effektiv og lett å vedlikeholde løsning. Kompost solterrasser ser organiske ut og du varmer raskt opp atmosfæren på gårdsplassen og under hver fest.

Lukk tunet

Verftet spiller en veldig viktig rolle i både større og mindre hjem. I mindre omfattende områder er de et fokuspunkt, og i større områder er de et mystisk sted.

Koselig og tilbaketrukket med en romantisk teft

Omdesign verandaen i smijern og rundt bord

Konseptet med gårdsplassen inkluderer også veggene, og disse kan igjen være veldig forskjellige. De gir mer personvern og tilbaketrukkethet. Du har et stort utvalg av forskjellige materialer – stukk, murstein, tre. Men du bør definitivt velge noe i frontområdet som passer godt til fasaden på huset ditt.

Lag nye områder for møter

Har du allerede en veranda, terrasse eller overbygd gårdsplass? Du trenger ikke å føle deg begrenset fra å bygge opp et slikt område. Dette kan ha en sekundær effekt når det gjelder størrelse og representativ funksjon.

Ved å bruke materialer som harmonerer med hverandre, vil du oppnå en jevn effekt

redesigne forhagen teak stoler naturstein

Dra full nytte av verandaen

Er du en av de heldige som har en veranda i huset? Da synes jeg du skal få mest mulig ut av det, for det er en luksus som ikke alle har råd til.

I illustrasjonen nedenfor er dette rommet designet i tråd med den utvendige arkitekturen

redesign forhagen solide stoler laget av lyst tre

Omslutt verandaen din

Har du en veranda, men viker du fra å bruke den aktivt på grunn av de kompliserte værforholdene og andre dårlige omstendigheter eller defekter? Kanskje du bor i en veldig vindrik region med mange insekter om sommeren? Du kan lukke denne verandaen eller skjerme den på en annen måte. Hva med en vifte festet til taket?

Tradisjonelt og verdig

Omdesign hengesetet i gårdsplassen og smijernsstoler

En slags paviljong ved inngangen designet av CRISP Arkitekter

Omdesign atmosfæren på paviljongen i gårdsplassen

Vurder å designe noen småsteinområder

Franskmennene og italienerne bruker småstein mye, og det er mye å si for det. Det er et organisk, miljøvennlig og veldig vakkert materiale. Du kan bruke den til å markere et bestemt område, strukturere hele utseendet på verandaen og sikre en stabil base for hagemøblene.

Rund utendørsterrasse av småstein – veldig praktisk og stilig

Omdesign verandaen rundt terrassen med turkise stoler

Vurder å legge til en partisjon

Å skape et vennlig og åpent område på gårdsplassen utelukker absolutt ikke bevaring av personvernet. Du trenger ikke å føle at du er i et utstillingsvindu.

Noen få planter som er lett å ta vare på, vendt mot gaten eller ved siden av gangveiene, kan være til stor hjelp her

redesign forhagen frodig vegetasjon som en personvernskjerm

Lavspalene er en annen måte å oppnå samme effekt på.

Vindruer vil tilføre mykhet og farge

Omdesign forhagen komfortabelt med vintreet

I det siste bildet av vår artikkel kan du se vegger laget av perforerte paneler. Slik lager du et halvåpent område. Det er akkurat poenget med en forgård – du kan nyte atmosfæren foran huset, som vanligvis er mer sosialt enn utsikten fra bakgården, og samtidig sikrer nok privatliv.

Omdesign chevronmønsterputer av tre for personvern i tre