Patio Tour: Klassisk gårdsplass med dam og fontene

Klassisk fontenedam på gårdsplassen

 Fin gårdsplass terrasse

Klassisk gårdsplass

Sidegården til dette huset representerer den perfekte muligheten der man har forvandlet et udefinerbart rom til et godt brukt stykke utendørs. Tidligere skilte en 4 meter bred stripe familiehuset fra naboens rampe før den klassiske terrassen og hodelaget ble bygget. I dag er dette rommet fylt med en frokostnisje, dam og fontene. Landskapsplaner av arkitekten James Furr forvandlet dette rommet til en klassisk gårdsplass. For å omslutte plassen strekker et 7 fot høyt gjerde naboens rampe mens en murvegg vender mot forhagen. På baksiden av gårdsplassen er det gitterverk og en port til bakgården. To sett med franske dører – en i frokostalken og den andre i spisestuen – er lagt til på den ene siden av huset.

Vel eiendommer

Huseierne la til et tjern og en fontene i ytterrommet. Fontenen fungerer som et vakkert fokuspunkt, og den avgir også myke beroligende toner for late ettermiddager.

Klassisk dam på gårdsplassen

Hevede blomsterbed

Hevede blomsterbed legger til sitteplasser og letter monotonien i det lange, smale rommet.

Klassiske blomsterbed på gårdsplassen

Hagegård.

Buen på murveggen etterligner sengenes form og gir utsiden et snev av kontinuitet. Store, lett fargede spanske gulvfliser legges i et uregelmessig mønster. Den flate overflaten gjør ugress unødvendig og rengjøring er enkelt, alt du trenger er en kost eller slange.

Klassisk gårdsplasshage og uteplass

 Oppgradering med blomster

Svart metall kunstverk legger til et fokuspunkt og bryter opp gårdsplassen. Fargerike blomster fyller sengen og de ekstra krukkene.

Klassiske blomster på gårdsplassen

En idé for bordfontener i din “klassiske gårdsplass”

Klassisk gårdsplassfontene

Klassisk gårdsplass som stue

Klassisk gårdsplassvifte

Et eksempel på en klassisk gårdsplass Terrasseblomster