Alle som har sin egen hage, har absolutt en ting å tenke på enn å bare gjøre uteområdet til et fantastisk sted å slappe av: nemlig hvordan du beskytter dette avslapningshjørnet mot nysgjerrige øyne. Personvernskjermen kommer til syne som et viktig hageelement. Spesielt nå når været inviterer deg til å nyte fantastiske stunder utendørs. Det er faktisk et stort utvalg når det gjelder å velge en personvernskjerm. Det mangler heller ikke på kreative ideer. Du kan for eksempel også opprette en personvernskjerm med planter. Så hvis et personvernhegn virker for tradisjonelt og på en eller annen måte kjedelig for deg, så har du et annet alternativ som høres mye mer attraktivt ut: Og det kalles en personvernskjermplanter. La oss se hvordan det faktisk fungerer!

Store og robuste plantemaskiner oppfyller rollen som en personvernskjerm ganske bra

Personvern beskyttelse planter stor planter som dekorasjon og beskyttelse

Personvernskjermbildet skiller din egen hage fra naboene. Det er praktisk og pålitelig. Dette kan også ha en dekorativ verdi! En grønn personvernskjerm med planter tilbyr utvilsomt det! Det er derfor du velger en personvernskjerm med planter ikke bare i din egen hage, men også på balkongen og terrassen.

Beskytt avslapningshjørnet på balkongen mot nysgjerrige øyne

Personvernskjerm for plantemaskiner store plantebeholdere som personvernskjermer på balkongen

Hva du bør vurdere når du velger

Med planter kan du beskytte hagen samt balkongen og terrassen. Hvis du leter etter den riktige personvernskjermen med planter, er det noen få ting du absolutt bør være forsiktig med:

 • De riktige proporsjonene spiller en stor rolle, fordi personvernskjermen skal lage et vakkert bilde. Det beste handlingsforløpet: en tredje planter i to tredjedels høyde eller omvendt.
 • Fremfor alt er det spesielt viktig at du tar størrelsen på plantebeholderen med selve planten i betraktning, slik at planten trives godt der.
 • Høyden på plantemaskinen og plantevolumet danner sammen personvernskjermen. Avhengig av om du bruker utendørsområdet hovedsakelig til å sitte eller stå, bør du vurdere riktig høyde på personvernskjermen. Hvis du først og fremst bruker hagen til rekreasjon, kan du redusere standardhøyden på 180 cm av slike hageelementer til 150 cm.

Du kan også ta med en frisk teft til terrassen!

Lag personvernskjermplanter på terrassen og beskytt personvernet ditt

Hvilke typer personvernskjermer med planter er det??

 • Innramming: Gjenta bare én størrelse plantemaskin og én størrelse plante i samme avstand er en god tilnærming, som sikrer et ensartet hageutseende.
 • Øy: Du kan gruppere plantebeholderne som en øy og skape en oase av avslapning.
 • I rekken: Du trenger bare å beskytte den ene siden av uteområdet mot nysgjerrige øyne? Ordne dem der de trengs.
 • Frittstående installasjon: enorme plantemaskiner med solitære planter plasseres bare der de trengs.

Praktisk og estetisk løsning for uforstyrrede samtaler utendørs

Personvernvernere beskytter avslapningsområdet

Materialet

Hele hagedesignet er nært knyttet til materialene som brukes. Du kan skape vakre kontraster i hagen hvis du velger riktig materiale. Stål, aluminium eller leire. Hva skal plantene til hagen din være laget av??

Plantegryter med betongutseende er en stilig hageide

Personvernbeskyttelsesplanter kreative og vakre hageideer med planter

Riktig farge

Fargen spiller også en stor rolle i dette tilfellet. Velg riktige fargetoner avhengig av hvordan du vil at hagen din skal se ut. Fordi farger også påvirker vårt velvære her. Legg blomster i nydelige farger i en nøytral plantebeholder, gi uteområdet et stilig preg. Plantemaskiner i friske fargenyanser, derimot, sikrer at du føler deg hjemme …

La de vakre blomstene komme til sin rett med matchende plantepotter

Personvernbeskyttelsesplanter funksjonelle hageideer med planter

Hvilke planter egner seg som personvernskjermer??

Antall planter som kan gi en fin personvernskjerm er stort. Woods er perfekt for dette. Mange av dem er også egnet for personvernhekker. Store containerplanter er også en fin løsning.

 • bambus
 • Roser
 • Clematis
 • Buddleia
 • Heinbuchen
 • Spindelbusk

Funksjonell løsning for den moderne terrassen

Personvern skjerm planter på balkongen og grus

Hvis du er en stolt hageeier, ikke glem å vurdere en passende hagesekretessskjerm! I visse tilfeller er ikke et personvernskjermelement ønsket eller ikke mulig. Plantemaskiner kan da være til stor hjelp. Hvis du sikter mot et hyggelig hagedesign, kan du stole på planter for å beskytte hagen din. De beskytter den og gir den samtidig en høyere estetisk verdi!

Plantebeholdere i hvitt fengsler øyet

Personvernvernere beskytter personvernet mot nysgjerrige øyne

personvernbeskyttelsesplanter skaper en oase av avslapning med mange planter

Personvernvernere moderne hagemøbler og kreative hageideer

Personvernvernere slapper av i fred og ro i hagen

Personvernvernere beskytter avslapningsområdet mot nysgjerrige øyne