Plantebokser er forskjellige fra hverandre! Farge og materiale kombineres på forskjellige måter. Dette skaper en unik helhet som er riktig innskrevet i det respektive hagedesignet. Imidlertid er det veldig viktig at plantepotter er riktig tilpasset hagemøbler, hagedekorasjoner og tekstiler. Hvis du velger planter til hagen, er det et par ting du bør vurdere: Materiale spiller en nøkkelrolle! Utformingen av plantebeholderen er viktig for hagenes utseende, men materiale er også viktig for veksten av plantene. Ikke bare plast og terrakotta er egnet for hagen, men også metall. Og ganske bra! Det er akkurat det vi legger merke til i dag: Plantebokser laget av rustfritt stål er fokus for hagedesign!

planter ideer planter laget av rustfritt stål

Hvorfor er metallplanter og spesielt rustfrie stålplanter så populære?

Planter har også sitt hjem, og det er plantemaskinen. Det beskytter dem om vinteren og sommeren, slik at de trives og vokser vakkert. Når det gjelder kvaliteten på plantebeholderne for hagen, bør man ta i betraktning at værforholdene uunngåelig påvirker planteboksene. Planter utsettes for varme om sommeren og kulde om vinteren. Overoppheting og frost skader plantene. De høye temperaturene gjør for eksempel plasten lett sprø. Terrakottaplantene er derimot mer holdbare, men de er for tunge. Dette gjør god beskyttelse for plantene nødvendig. Plantemaskiner av høy kvalitet er derfor populære!

planteboks fin design og forskjellige størrelser

Metallplanter kommer da til spill. Av Planter i rustfritt stål representerer et perfekt alternativ for hageplanter.Det skilles tydelig mellom enkle og moderne metallplanter. Selv om enkle design ikke beskytter planter riktig mot ekstrem varme, isolerer den dobbeltveggede konstruksjonen av panelplanten planter fra omverdenen.

Ytterligere fordeler med planteboksene i rustfritt stål.

  • De har et stort utvalg farger;
  • se pent ut, fordi de ser spesielt elegante ut;
  • er værbestandig;
  • er holdbare.

rustfrie stålplanter skaper et vakkert utseende i hagen

I hvilke versjoner er plantebokser laget av rustfritt stål tilgjengelig?

Vi synes det er flott at du kan finne metallplanter i forskjellige design, slik at det er noe for enhver hagestil og enhver smak. Du kan velge mellom rustfritt stål, Cortenstål, aluminium med farget pulverlakk eller varmgalvanisert stål. Rustfritt stål kan være børstet, høyglanset, lakkert eller galvanisert. Avhengig av materialer, stoffer og teksturer du bruker i hagen din, har du forskjellige alternativer for plantemaskinene dine.

På slutten av dagen er det også den logiske konklusjonen: Det er også visse trender innen hagedesign og materialer er av avgjørende betydning når det gjelder hageutstyr. Så det er ikke bare viktig at plantepotter ser vakre ut, men også hvilke egenskaper materialet de er laget av har. Å være både praktisk og vakker er en stor fordel. Derfor er plantemaskiner i rustfritt stål så populære! De lar deg skille områder eller krydre visse steder utenfor. Bare transformer hagen din til en fantastisk oase av avslapning på varme og kjølige dager!

 planteboksdesign for utendørs elegant løsning for planter

rustfritt stål planter for den moderne hagen