balkonggulv tre rød liten balkong spisestue design

Liten balkong med spisestue -design – kule ideer for utekjøkken

Tenker du på en spisestue på balkongen? Det høres merkelig ut! Balkonger har blitt en utbredt trend i vår alder med luksusboliger. En nyskapende idé om veldesignede terrassemøbler dukker opp raskere.

Designeren Reinder Bakker har tatt tradisjonelle hagemøbler og forvandlet en balkong til et virtuelt spisestue. Han mener matlaging og grilling er en av favorittaktivitetene på balkongen. Flere funksjonelle kjøkkenelementer i aluminium som grill, bord, bar, kjøkkenbenk er festet til et balkongrekkverk, vi er sikre på at det ikke er nødvendig å suge opp all den røyken. Vi lurer på hva slags kommisjoner Bakker har for regn og vinter! Totalt sett er det et flott utendørs kjøkken.

Liten balkong spisestue design – stilige ideer

balkonggulv tre rød stol spisestue

I dag bor flere og flere mennesker i luksusleiligheter med stor balkong i stedet for hage. Balkonger er generelt mindre enn hager og krever derfor et annet design og møbelopplegg. Men til nå er slike møbler veldig sjelden designet. Etter å ha undersøkt mer enn 300 balkongeiere, bestemmer vi at grilling og matlaging er en av de vanligste aktivitetene på balkongen. Hvert element har en annen funksjon: en grill, et lite drivhus, et bord, en bar, en benkeplate. Sammen lager de et flott og originalt utekjøkken.

State-of-the-art design-lag en spisestue på balkongen

balkonggulv tre rød stol spisestue spisestue

Grønne teksturer – paraply og pads

balkonggulv tre rød liten balkong spisestue design

Orientalsk innredning – fargerike teksturer og trepaneler

balkonggulv tre rød stol orientalsk spisestue Materialutstyr – foldemøbler på balkongen balkonggulv tre rød stol spisestue tre Lag et sittegruppe på balkongen – kompakt design balkonggulv tre rød stol spisestue idé

Hvite, skinnende spisemøbler på balkongen

Balkonggulv tre rød stol Liten balkong spisestue design

Hagemøbler i rotting og myke fargerike puter

balkonggulv tre rød stol spisestue rotting

Kompakt balkongdesign – spisemøbler laget av rotting og tre

balkonggulv tre rød stol spisebord Balkongdesign i rustikk stilbalkonggulv tre rød liten balkong spisestue design