Gabions anses å være et mangfoldig hagedesign som er veldig enkelt å bruke. Mange huseiere velger en gabionvegg fordi dens robusthet, stabilitet og utseende er spesielt attraktiv. I artikkelen vil vi presentere ideer for gabionvegger som er designet i henhold til en individuell design. Kombinasjoner med andre materialer som tre eller aluminium er veldig populære og symboliserer det individuelle preget i hagedesign. Du kan finne ut mer om emnet under de følgende punktene, som er et informativt sammendrag av emnet gabion -vegger.

Kombinasjoner med tre er veldig populære

moderne-fyll-gabions

En gabionvegg har et enestående utseende som kan forbedre eiendommen din veldig godt. Designet regnes som et tidkrevende prosjekt fordi du må forberede og bygge nesten alt selv. Grunnen til dette er at Gabions kan ikke leveres ferdig, og du må gjøre fyllingen selv. Når det gjelder en vegg som er mer enn 1 meter høy, trenger undergrunnen til gabionveggen et fundament som vil sikre konstruksjonens stabilitet i fremtiden.

Denne typen hagemurer anses å være veldig stabil og spesielt holdbar, fordi steinene som fungerer som fylling sikrer en unik stabilitet i hagen. Den enestående konstruksjonen beskytter hagen din for nysgjerrige øyne, og dermed har du en privat sone i hagen som er perfekt for hvile og avslapning.

Du må fylle gabionene selv, trådkurvene leveres uten fyll. I tillegg kan du velge fyllet selv, og utvalget av steiner er virkelig stort og kan kombineres perfekt med hagedesignet ditt. De mest populære variantene av gabionvegger er steinbruddsteinene laget av granitt, kvartsitt eller kalkstein. Konstruksjonen regnes ikke som enkel, fordi trådkurvene er veldig tunge og slett ikke enkle å plassere. Det anbefales å først plassere og bygge gabionene ufylte og først deretter fylle dem Trådkurver med noen steiner.

Du kan velge fyllet etter din egen smak

gabion-fylling-laget av glass-steiner

Når det gjelder gabionfyllingen, bør man først tenke på om veggen senere vil bli gjengrodd. I så fall trenger du ikke dyre og vakre steiner, men et gabionfyll som har god trykkfasthet og frostbestandighet. Slike egenskaper er spesielt viktige, fordi værbestandigheten til gabionveggen vil spille en veldig viktig rolle i sterke værforhold. Når du fyller gabionkurvene, anbefales det at det ikke er store hull mellom steinene. Dette er den eneste måten å skape perfekt komprimering av gabionveggen.

Gabionveggen er vanligvis ikke billig, og av denne grunn velger mange huseiere moderne kombinasjoner med gabioner. Kostnaden avhenger av størrelsen på gabionene og også av typen stein. Hvis du har en eksakt ide for gabionveggen, bør du beregne kostnadene nøye. Det er veldig ofte slik at kiloprisene og settene til gabionene varierer veldig fra en leverandør til en annen.

Gabion -vegger tilhører det individualiserte hagedesignet

moderne gabionvegg

Tilpasning inkluderer forskjellige kornstørrelser, farger og mønstre som skaper en unik atmosfære i hagen. Sluttresultatet vil helt sikkert fange oppmerksomheten din.

Ikke glem grunnlaget for gabionveggen

byggeplass-gabion-vegg-gjør-det-selv

Beskyttelse mot nysgjerrige øyne

gabion-gabion vegg

  gabion-gabion vegg

gabion-gabion-vegg-ideer

gabion-gabion veggtips

gabion ideer tips

gabion-stein-vegg

gabion vegghjørne

gabion vegg ideer

lag gabionvegg selv

gabionvegg steinfylling

hage gabions

hage design gabion vegg

halvfyllende gabionvegg

halvhøy gabionvegg

gårdsplass hage gabions

små-steiner-gabion-vegg

kombinasjoner-gabion vegg kombinasjon-tre-gabion vegg

luksuriøst gabion -veggdesign  moderne gabion -design

moderne gabion -ideer  steinfyllende gabionvegg