Utendørs gasspeiser

Når du designer hagen eller pusser opp utendørsområdet, er det en unik mulighet til å få drømmer om lenge elskede drømmer. Ganske mange mennesker drømmer for eksempel om sitt helt eget romantiske bål på milde sommerkvelder. Hva kan være mer koselig enn å sitte rundt en bål med venner over et godt glass vin og filosofere om Weltschmerz? Mange som unner seg denne tanken vil innvende at det ikke er plass til et slikt bål. Bortsett fra muligheten for å lagre treet for det og gjøre området rundt det brannsikkert. Men det trenger ikke være så komplisert. Med en utendørs gasspeis bålromantikk kan være veldig enkelt.

Teltcampfølelsen for terrassen – utendørs gasspeiser

Alle som har likt camping eller campingturer med familien som tenåring eller ung voksen, vet hvor romantiske og omgjengelige bål kan være. Når ilden brenner og alle sitter rundt den, virker det som om tiden står stille. Alle kan endelig slappe av fra hverdagens kjas og mas og ta deg tid til å være tydelig på de viktige tingene i livet. Du har sjelden så gode samtaler som ved et bål.

Utendørs gasspeiser - bålromantikk for hjemmet ditt

Den største utfordringen når du prøver å bringe denne bålromantikken hjem, er vanligvis plassen som er tilgjengelig. Hvis du ikke har en stor hage, kan du få inntrykk av at du ikke har plass til å grave en peis, lagre ved for brenning og gjøre området rundt brannsikkert. Samtidig gjelder det juridiske restriksjoner, fordi det ikke alltid er lov å tenne en åpen ild på din egen eiendom. Utendørs gassbranner kan enkelt løse alle disse problemene.

Utendørs gasspeiser – mobil og trygg peis til terrassen

Fordelen som utendørs gasspeiser bringer med seg ubestridelig: De er mobile. Mens peisen i plenen er vanskelig å skjule når den er gravd ut, kan gasspeisen enkelt settes vekk hvis den ikke lenger er nødvendig på den nåværende plasseringen. I tillegg kan du velge mellom forskjellige design og kjøpe en gasspeis som matcher terrassemøblene. Selskaper som Clifton tilbyr runde, firkantede, høye, lave, rustikke og elegante modeller. Så du kan velge akkurat den utendørs gasspeisen som passer din egen smak.

Hvordan fungerer en utendørs gasspeis? I utgangspunktet er det veldig enkelt. I motsetning til den innebygde peisen i huset, er den utendørs gasspeisen en modell som drives av gassflaske. Denne er plassert inne i peisen og forsyner peisen med drivstoff. Denne designen gjør også den utendørs gasspeisen mobil og trenger ikke å installeres på et fast sted. Mange gassbranner er designet slik at de kan brukes som bord samtidig. Ofte har de en bred skorsteinsrand som du kan plassere drikke og snacks på. For maksimal sikkerhet kan en glasskant installeres rundt bålet, slik at faren for brannskader når vinglasset nås minimeres. I tilfelle brannen ikke er i bruk, for eksempel på dagtid, leveres mange utendørs gassbranner med en dekkplate. Dette konverterer peisen til et komplett bord på kort tid. Samtidig beskytter platen peisens brennpunkt mot været.

Sitt ute med en utendørs gasspeis selv om høsten

I tillegg til alle aspektene ved sosialt samvær, kan en utendørs gasspeis også være den perfekte muligheten til å gjøre din egen terrasse brukbar til høsten. Varmen fra peisen er tilstrekkelig til å varme menneskene som sitter rundt den og for å gi hyggelig belysning. Hvis du også pakker deg inn i en koselig jakke eller et mykt teppe, kan du fortsatt beundre stjernehimmelen i slutten av oktober takket være en utendørs gasspeis og tilbringe fantastiske timer med dine nærmeste i frisk luft..