Utendørs bålplass er ofte et populært sted for avslapning og underholdning. I prinsippet er det ikke langt fra huset og er ideelt for koselige sammenkomster med venner og familiemedlemmer, spesielt på kule kvelder. Peisen i hagen gir varme og forbedrer den generelle hagedesignstilen. Avhengig av design, kan branngravene enkelt skrives inn i hager og bakgårder og bringe hele utearealet til et nytt nivå når det gjelder design. Her har vi samlet fantastiske eksempler på ildsteder for deg. Dette bør i det minste motivere deg til å få en snart. De utendørs peisene som vises her viser de siste trendene innen hagedesign og er ganske banebrytende i denne forbindelse. Er du allerede interessert?

 En peis kan enkelt legges til din egen hage, uavhengig av stil og størrelse.

Peis laget av stein veldig solid bygget i den lille hagen, komfortable utemøbler

  • Oversikt over peisens historie

Før vi går videre til de trendy designene til branngravene, la oss også snakke om historien til utendørs branngraver. En utendørs peis er selvfølgelig ikke noe nytt innen hagedesign. Vi kan fortsatt finne deres opprinnelse hos primitive mennesker, da hos nomadiske folk.

Dette er bare et bevis på at peisen er nesten like gammel som menneskeheten. Gjennom de lange og begivenhetsrike århundrene, fra antikken gjennom middelalderen til i dag, har deres design og funksjoner utviklet seg slik at vi i dag har praktfulle, moderne og super elegante modeller av brannkasser. Det er ferdige peiser på spesialismarkedet, men også de som kan lages i henhold til spesifikke dimensjoner og individuelle ønsker. De er bygget av forskjellige materialer, for eksempel stål, jern, leire, stein eller keramikk. Drivstoffet er tre eller kull, men det er mer moderne varianter med gass. Utvalget av design er enormt, så du vil garantert bli overrasket.

 Steinpeisen er klassisk og passer fantastisk til alle hus på landet.

Steinpeis med klassisk design passer perfekt til landstedet

  • Med en brannkasse vil terrassen din se koseligere og mer stilig ut

I vår moderne og litt hektiske verden streber man ofte etter fred og nærhet til naturen og prøver hele tiden å unne seg dette i den stressende hverdagen. Dette resulterer også i den sterke tendensen til å utvide boarealet og flytte det utenfor. Når været er bra, vil folk tilbringe tid utendørs og kjenne naturen rundt seg på nært hold. Dette virker beroligende og forfriskende. Terrassen eller den overbygde terrassen er nå kapitalisert, fordi de samsvarer nøyaktig med denne trenden om å være i frisk luft lenger. Peisen på terrassen er ikke lenger en ekstra for mange familier, men snarere en nødvendighet. Designet ditt er elegant skrevet inn i det generelle utendørsdesignet. Det blir til et møtepunkt hvor du kan tilbringe tid med venner og familie og lytte til den knitrende brannen. Rundt peisen blir det veldig romantisk om kvelden, med en flaske vin og myk musikk.

 Fantastisk sted å hvile ute, hvor du kan dvele dag og natt.

Peis utenfor laget av steinstein, et fantastisk sted å slappe av

  • Trender i designene til peisen i hagen

Utendørspisens design er preget av deres ubegrensede variasjon og perfekte utførelse. I det følgende bildegalleriet finner du forskjellige modeller som spenner fra rustikk til klassisk til veldig moderne. De er alle i perfekt harmoni med utsiden, blander seg perfekt med det og forbedrer det generelle utseendet på hagen. Rull nå ned for å se forskjellige brannkasser og få inspirasjon til ditt eget design.

 Moderne rund peis laget av hvit betong blir enda mer innbydende av de fargerike lenestolene som er plassert rundt den.

Moderne rund peis i hvit betong

Utenfor kan du unne deg mye komfort og avslapning

Moderne utendørs design peis midt i komfortable utemøbler

Svartbeiset tre, steinbelegg og komfortable sitteplasser rundt peisen bidrar til den klassiske estetikken i dette uteområdet.

Peis liten hage oase i byen komfortable sitteplasser

Et godt eksempel på å utvide boarealet utenfor. Peisen er designet med onyxpaneler og ser super trendy ut.

moderne peis designet med onyxpaneler

 Fra denne luksuriøse oasen av ro kan du se på havet og drømme dag og natt.

Peiser luksuriøs oase av ro i nærheten av sjøen veldig elegante møbler

Selv på en liten terrasse eller hage er det absolutt nok plass til en moderne peis.

Moderne peis har nok plass til det, selv på en liten terrasse eller hageområde

Foto 5: Dette er egentlig en gasspeis, men den har en rustikk design. Så det passer perfekt med sittegruppen under magnolia -trærne. Mange etniske mønstre fullfører den naturlige skjønnheten i dette uteområdet.

Peis med gass i rustikk design, hyggelig sittegruppe

Nå er det på tide å bo ute og nyte roen i naturen rundt.

Moderne peis på terrassen utenfor nyte stillheten i naturen

Terrassen har et veldig moderne design med peis og komfortable sitteplasser

interessant utendørs design rustikk og eiendommelig steinpeis på kysten

elegant design rund peis i midten halvcirkelformet sofa fargerike puter som aksenter

firkantet peis i grå sitteplasser i mørkerødt vakkert utendørs design

Rektangulær moderne peis lenestol laget av metallnett, interessant utendørs design

enkel design utenfor rektangulær moderne peis

Betongpeis liten firkantet mann ved grillen ved siden av terrassen

fin uteplass ildsted

Fire pit hage gjerde mange fargerike hage blomster vakre bilder