Januar er nesten over, og vi kan sakte komme i humør for våren. Og sommeren kommer veldig raskt og ubemerket. Dette er liksom alltid for kort, og det er derfor vi bør begynne å forberede oss nå. Så etterpå kan vi bare vie oss til å nyte den varme sesongen. Synes du denne innstillingen er nyttig? Så kan vi starte med litt: en vakker og funksjonell vaskenhet for utekjøkkenet!

Vasken er ofte en integrert del av utekjøkkenet

plasser vasken på vinduet

Hvorfor er vasken ute til og med fornuftig?

I flere artikler fra i fjor understreket vi at du i økende grad utvider ditt eget oppholdsrom utenfor. Om sommeren bidrar dette til å nyte de vakre varme timene mer intenst. Med riktig tak og oppvarming kan du faktisk tilbringe mer tid der, selv i de kjøligere årstidene.

Komfortable møbler og til og med et utendørs kjøkken gir perfekt mening hvis du bruker dem intensivt og bruker mer tid der sammen med venner og familie. Men ikke alle har råd til det med en gang. Minimumet du trenger for et måltid ute er imidlertid et komfortabelt bord, samt komfortabel og praktisk oppbevaringsplass. Ja, og en vask slik at du ikke fortsetter å løpe frem og tilbake med de skitne oppvasken. Det ødelegger lysten til hver middag der ute!

Du kan tømme vannet fra vasken med en slange i kloakken

antikk hvit vask

Finn riktig sted for utendørs vask

Hvor er vasken der ute egentlig? Hvis du har et utendørs kjøkken, bør vasken selvfølgelig være fornuftig integrert der. I alle andre tilfeller gjelder følgende regler: Det må absolutt være i nærheten av spisebordet. Hvis det ikke er mulig, bør det i det minste være lett tilgjengelig derfra. Veien til et kjøkkenområde bør også være uten mange forviklinger.

I tillegg til vasken trenger du komfortabel lagringsplass. Det trenger ikke å være der spesielt for det. I noen tilfeller er vasken festet til et vindu. Det er også andre flotte kreative løsninger, illustrert i bildene våre.

Den industrielle stilen er flott for en utendørs vask

DIY vask i grønt og hvitt

Tilkoblingen til linjen

Mange mennesker blir skremt av tekniske vanskeligheter før de installerer en kjøkkenvask. Det virker bare for vanskelig å koble dette til linjen. Egentlig trenger du ikke alltid å bore gjennom veggene og gjøre det hele til en veldig komplisert affære. Ta en titt på bildene våre, og du vil oppdage mange ideer som bare inkluderer en slange og en bøtte. Flott er det ikke?

DIY vaskenheter som dette gir hagen et originalt utseende

vaskemaskin i landlig metall

Materialer og stil

Uansett om vi bruker vasken som en del av et større utendørs kjøkkenkonsept eller individuelt, bør materialene og det stilistiske utseendet velges nøye. Den første må tilpasses forholdene utenfor. De skal være fukt- og vannavstøtende. Hvis du vil ha en metallvask, bør du ha en rustfast overflate trekk. Treverket må være av høy kvalitet og behandles deretter slik at det ikke blir muggent eller går lett i stykker av andre årsaker. Selvfølgelig er disse vasker som er under et tak mye bedre sikret.

En flott trevaskenhet ville foredle hagen

rustikk stil med vask

Vasken som en aksent i området utenfor

Tross alt bør vasken berike utvendig med tanke på stil. Det betyr ikke nødvendigvis at det må se veldig dyrt ut. Vintage ideer og de i landlig stil er også veldig populære. Hjemmelagde prosjekter er veldig populære! Ta en titt på våre gode ideer, og kanskje vil en inspirere deg til å velge din egen perfekte utendørs vask!

Mange forskjellige møbler kan gjøres om til flotte vaskenheter i hagen

hjemmelaget plastvask

DIY vasker og andre møbler er ofte laget av paller

Vask av tre og metall

Den flotte vasken design gjør dette vanskelige stedet til en liten oase

Vaskemaskin i etnisk stil

Moderne utendørs vasker er ofte integrert i multifunksjonelle fasiliteter

vask av metall og stein

Vasken er en del av et superoriginalt konsept her 

vask med original design

Vasker må ha innebygd eller nærliggende lagringsplass

vask med rødt og hvitt design

Vaskene som kan flyttes er spesielt praktiske

vask med en enkel og funksjonell design

Stein og marmor er ikke bare vakkert for utekjøkkenet, men også veldig praktisk

vask med en flott trekonsistens

Med en så enkel idé kan du spre en Provence -atmosfære

kjøkkenvask provance stil

Vasken kan tjene som en flott aksent i rommet!

Vask dekket rom

Nok et sjarmerende og enkelt DIY -prosjekt

synke som et bord på veggen

Perfekt for fans av rustikk stil!

to metallbøtter synker