vær alltid kald i hagen magenta blomster

Hold deg alltid kjølig i hagen

I august vil hagen din være full av blomster, og sommerfuglene flagrer fra blomst til blomst i dette vakre farghavet. Ikke bare ser det vakkert ut, det lukter også fantastisk, ikke sant? Ja, men det er alltid mye å gjøre i en hage som denne. Hvis du vil nyte denne fargerike skjønnheten på sensommeren og også om høsten, bør du ta vare på hageblomstene dine nå i slutten av august – gjødsle og vanne dem på riktig måte.

Du må også forberede hagen din til de kaldere månedene fremover. Her er noen råd fra populære landskapsarkitekter:

Hva anbefaler du? Hva du skal gjøre i hagen i august?

1. Roser, tusenfryd, hage -tusenfryd eller sommer -tusenfryd, dahliaer og andre planter som vil blomstre om sommeren, trenger din omsorg. Fjern døde blomster for å muntre opp plantene og oppmuntre dem til å fortsette å spire nye knopper. På denne måten gir du blomstene ny energi.

En balansert sammensatt gjødsel brukes en gang i uken for å gjødsle disse blomstene

vær alltid kjølig i hagen vakre margarittsjøen

2. En gang et sted for vinddyner, er California Golden Gate Park nå et utstillingsvindu med flora fra hele verden. Hvordan gjorde du det? Vakre blomster fra Sør -Afrika og også fra de nordlige delene av kloden trives her. De høye vedlikeholdskostnadene er verdt hvert forsøk, sier ekspertene. Det du trenger er perfekt permeabel jord og det perfekte klimaet – det er aldri for varmt på kysten!

En prakt av blomster i solrike toner

vær alltid kult i hagen california fantastisk oransje gul

Så, ser potteplantene dine allerede “slitne” og visne ut? Da trenger du en allsidig gjødsel som varer omtrent tre måneder, eller en flytende gjødsel annenhver uke.

Du vil da bli belønnet med større blomster

vær alltid kald i hagen koboltblå kar med magenta blomster

3. Varmen i august tillater deg absolutt ikke å gjøre noe med hageblomstene i hagen din akkurat nå – og du trenger ikke gjøre det i det hele tatt. Du kan planlegge alle aktivitetene for den kjøligere september og også for et senere tidspunkt.

Likevel vil hagen din se perfekt ut selv i august

vær alltid kjølig i det mediterrane landskapet i hagen

August er sommerfugletid

vær alltid kjølig i hagen margaritter og sommerfugler

4. Nå er vanning viktig! Hyppig og regelmessig vanning er ganske enkelt oppmuntrende for plantene dine i varme og tørre vær. Det anbefales at vannet går dypere ned i bakken, råder landskapsarkitektene oss.

Genial idé fra Land Design Inc..

vær alltid kjølig i drypslangen i hagen av trekasse

Unngå å vanne direkte på bladene til plantene dine. Vann enten tidlig om morgenen eller senere på dagen for å unngå rask fordampning. En enda bedre idé ville være drypp eller slange vanning nærmere plantens røtter.

Så plantene dine forblir alltid friske og frodige grønne

vær alltid kjølig i hagen frodig grønn

5. I august er overgangen fra de typiske sommerblomstene til høstblomstene markert, med de forskjellige tykkbladede plantene, for eksempel sedum eller steinhage, som får hagen din til å se enda mer interessant ut.

De delikate rosa blomstene frisker opp landskapet

vær alltid kjølig i hagen rosa prakt

Lavendeltoner beroliger sansene

vær alltid kjølig i hagen elegant og robust i lavendel

6. Og et siste råd: bestem og velg vårblomstrende løker nå, og kjøp dem så lenge lageret rekker. Ikke la deg skremme av det som vil skje i morgen! Resultatet vil definitivt bli bra, blomstene trenger bare mye omsorg og din kjærlighet!

vær alltid kald i hagen magisk blomst