Moderne møbeltrender påvirker for tiden også campingutstyr. På den ene siden er multifunksjonalitet dagens rekkefølge. Campingmøbler serverer oss samtidig på terrassen, i den lange køen, i hagen og under en utflukt i byparken.

De har fortsatt en hjemmekoselig design. Takket være denne egenskapen føler vi oss hjemme uansett hvor vi bruker den. Det er det minste du bør håpe på fra et moderne campinganlegg. Men hvordan finner vi det som passer best for våre egne behov i det store utvalget? Spør om svaret på dette spørsmålet i de neste linjene!

Den moderne designen gjør multifunksjonell bruk mulig

elegante campingmøbler

Som er de mest populære og nødvendige campingmøblene?

Som med alle andre møbler, krever campingutstyr at du prioriterer riktig. Du kan starte med en mindre investering og oppnå nok komfort med det. For en hyggelig utendørsopplevelse trenger du et sammenleggbart campingbord fremfor alt annet.

Du trenger også nok seter. Camping krakk er det beste alternativet å begynne med. Kjøp nok for dine vanlige behov. Mesteparten av tiden er det godt nok å ha campingstol for hele familien pluss et ekstra stykke eller to. Bordet må også tilpasses antall personer som sitter. Over tid kan du legge til stoler og andre små bord i ditt campingmøblesett.

Sammenleggbart bord for hagen og campingplassen

moderne sammenleggbart bord

Hvilke materialer og design er det?

Holdbarhet, robuste konstruksjoner og stoffer som ikke mister kvaliteten utendørs – slik kjenner du igjen gode campingmøbler. Metall brukes til rammen, nemlig aluminium eller stål av høy kvalitet. Før du kjøper, prøv krakker og campingstoler for å vurdere deres stabilitet.

Stoffer som nylon eller polyester brukes til setene. De foretrekkes på grunn av deres vannmotstand, luftgjennomtrengelighet og UV -motstand. Noen krakkmodeller har også Aircomfort -deksler. De er produsert i henhold til en teknikk slik at disse produktene gir spesiell komfort og er ekstremt holdbare.

Fem flotte modeller av campingstoler

flotte moderne campingstoldesigner

Hvor mye bør du investere i det??

Investeringen bør være tilpasset bruken. Det viktigste er konstruksjonens stabilitet, da må stoffets holdbarhet også vurderes. Materialene skal være enkle å ta vare på, tørke raskt og ikke miste egenskapene under normale campingforhold.

De forskjellige priskategoriene tilbyr mer moderne materialer og teknikker. Dette er for eksempel de nevnte Aircomfort-dekslene og det ekstremt faste og slitesterke Batyline-stoffet.

Det er verdt å investere i campingmøbler hvis du bruker dem ofte. Selv da vil vi anbefale å kjøpe dem hvis du bruker dem i hagen eller på terrassen.

Gjennomsiktige campingmøbler ser også elegante ut i hagen

gjennomsiktig campingstol

Campingmøbler og det moderne utvendige designet

Den moderne hage- og terrassedesignen blir stadig mer designet på en minimalistisk måte. Moderne farger, tekstiler og multifunksjonalitet er alle raseri. De komfortable campingmøblene med et tiltalende design er derfor på rett sted. De sammenleggbare designene er et passende svar på behovene til beboerne i små leiligheter. Ved å ikke kjøpe separate sett for terrassen og utsiden, sparer du tid, penger og krefter og kan investere i mer komfort for fritiden din!

Og vet du hva de siste campingtrendene er? Lær mer om det i følgende video:

camping krakk mørk grå

campingmøbler i hagen

camping lenestol i parken

campingbord hvitt