steinhage steiner planter bro

Liker du den japanske hagen? Har du noen gang drømt om å lage din egen? Da har du kommet til rett sted. Vi skal gi deg noen gode tips om hvordan du kan dekorere terrassen din i japansk stil. I denne artikkelen vil vi introdusere deg for interessante ideer og eksempler som vil være svært nyttig for den perfekte utformingen av Zen -hagen.

Den japanske hagen er fremdeles kjent som en steinhage. Den ble opprettet på 1300 -tallet som en hengivenhet til filosofien om Zen -buddhismen. Fraværet av vann er karakteristisk for denne typen utvendig design.

Den perfekte japanske hagen er preget av forsiktig oppstilling av steiner, mesterlig trimmede trær, mose og selvfølgelig hvite småstein for å representere det rennende vannet. Steinhagen bør ikke nødvendigvis være stor. Det viktigste her er at det er godt synlig fra stedet du mediterer.

Et karakteristisk trekk er orienteringen av fjellet. En streng steinklassifisering er viktig her, som du bør kjenne godt – de lave vertikale steinene kalles fremdeles sjelesteiner, de høye vertikale steinene er kroppssteinene, de flate – hjertesteinene, de buede – grensteinene og støttesteinene er fremdeles kjent som okse steiner. Steinene brukes til landskapsarbeid. For rammene i “hav” -sirkelen brukes hovedsakelig små, runde steiner, for “fjellene” – grove og skarpe kanter. Steinene er vanligvis plassert i tre – en høy i midten og to mindre på hver side, som symboliserer familiemedlemmene – mann, kone og barn.

Bruk av sand anbefales ikke fordi det i motsetning til småstein kan ødelegges raskt. Med de små dekorative steinene kan du danne bølger som representerer den rastløse vannoverflaten. Den japanske hagen kan også ha steindyrfigurer som bærer forskjellige metaforiske meldinger.

Den japanske hagen er preget av attraktiv steindekorasjon 

attraktiv steinhage japansk stil

 Elv av småstein og en steinbro

den japanske hagen elv småstein  Original sirkeldekorasjon rundt treetdet japanske hagesirkelen steintre

 Bergartene settes opp på en streng måtede japanske hagestensymbolene  Flat steinhage og interessant beplantninginteressant designhage japansk touch

Tekst med Katja