utendørs salongområde møbler metall spiseplass

Den utendørs salongen er det ideelle stedet å møte venner, chatte og feire. Men du kan også bare tilbringe noen timer der i fred. I hagen ved siden av svømmebassenget eller i bakgården vil du alltid nyte den friske luften og naturen. Utvendig design av salongområdet kan være ganske dyrt, men det trenger ikke å være sånn.

Vi tilbyr deg noen gode ideer ved hjelp av hvilke du kan gjøre din utendørs salong veldig attraktiv og original uten å kaste bort mye penger.

En enkel baldakin kan tjene som erstatning for dekk, uteplass eller gårdsplass. Installer fire stolper rundt spisestuen, slik at du kan lage en pålitelig kalesje. Det burde ikke nødvendigvis være stort, det viktigste her er det faktum at det vil bringe mye sjarm og eleganse inn i hagen.

Få unike hagemøbler fra loppemarkedet. Du kan bruke en rekke gamle stoler, bord og andre vintage perler for å dekorere uteområdet. Mal dem lyst, legg på avtagbare deksler, lag fargede puter. Så enkelt er det å gi avslapningshjørnet et friskt og muntert utseende.

Det interessante tilbehøret er veldig viktig for den individuelle karakteren av uteserveringen. Vakre plantepotter, små statuetter, trefigurer, puter, duker – du vil sikkert lagre mange flotte ting på loftet eller i kjelleren. Endelig få dem ut og lag en unik dekorasjon i hagen!

Elegant gammel benk i utestuen, som er dekorert med fargerike puter og vakre blomsterpotter

utendørs salongområde møbler

 Interessant idé for utesalongen med gamle møbler

utendørs salongområde hyggelig og koselig  Romantisk lysthus med en eksentrisk lysekrone, metallstoler og delikate borddekorasjonerutendørs område arbor klatreplanter

 Royal lenestoler og sofa og et trekiste som et utendørs bordutendørs stue med trekiste Kalesjen over avslapningsområdet og de fargerike putene gir hagen et eksotisk pregutendørs salongområde eksotisk syn  Gammeldags blå lenestoler og tilbehørlounge lenestoler vintage stil  De gamle møblene på loftet bør raskt flyttes inn i hagenvintagemøbler hageinnredning

 Tekst med Katja