elegante sammenleggbare utemøbler og lamper kalt Summertime

Designersamling av elegante foldbare terrassemøbler og lamper

Milan 2012: Den slovenske designeren Nika Zupanc har en rekke utemøbler og lamper som gigantiske rosa bobler Spazio Rossana Orlandi presentert i Milano.

Den søte følelsen av evighet og den konstante bitre mangelen på nærvær er de viktigste egenskapene som Nika Zupanc trakk fra sommeren og økte dem i objektene sine

Designerkolleksjon sender sammenleggbare utemøbler og klappstoler lamper

Summertime -kolleksjonen inkluderer foldestoler med metallic rosa rammer og sorte skinnseter. De er laget av materialer som vanligvis ble brukt til yachter. Et bord er også en del av samlingen. Det er med ord på sidene, så de øverste flippene lå oppreist for å bli en tavle.

Boblelampe – en flott inntrenger

Designerkolleksjon med elegante foldbare terrassemøbler og belysningslamper

Boblelampene er blåst av rosa glass og har en svart holder. De når 45 eller 60 cm i diameter.

Materialer: glass, metall

Glassblåsing laget av merkevaren Vistosi med hundre års tradisjon i Murano -glass.

Farger: rosa glass, svart lampeholder

Lampediameter: 60 og 45 cm

Spisestueinnredning for uteområdet

Designer samling av elegante sammenleggbare terrassemøbler og lamper spisebord

Boblelamper ble også presentert av svenske designere Front i Spazio Rossana Orlandi.

Salone Internazionale del Mobile fant sted fra 17. til 22. april

Designerkolleksjon med elegante, sammenleggbare terrassemøbler og lamper Summertime foldet

Her er noen flere detaljer fra Zupanc:

Zupanc leter etter nye uttrykk for å representere rasjonalisme, utilitarisme og praktisk fornuft. For å oppnå dette bruker hun sin poetiske dømmekraft, interne kamper med stereotyper og varige saker med teknologi.

Spisestoler i hagen – elegant design

Designersamling av utemøbler og lampestoler

Det ultimate designrepertoaret, bestående av en lampe, en stol og et bord, blir nå omgjort til et helt vilt område: sommernatur. Boblelampene er laget av et eksepsjonelt rosa glass produsert av merket Vistosi med et århundre tradisjon i Murano -glass for Nika Zupanc. Sammenleggbare sommerstoler, med sine røde sitteputer brodert med gull, er et urovekkende inngrep, mens sommerbordet i den svarte overflaten og lekelignende svingemekanisme skjuler potensialet til et improvisert bord eller speil.

Sommer

På jakt etter nye måter å bryte praktisk fornuft og for å teste grensene for emosjonelle effekter, argumenterer Zupanc for teknologiene og mulighetene, hovedsakelig med den såkalte gutteklubben og lekeplassen. For å oppnå dette bruker hun sin poetiske dømmekraft, interne kamper med stereotyper og varige saker med teknologi.

Repertoaret som Nika Zupanc liker å spille hardt med består av en lampe, en stol og et bord. En ekte klassiker denne gangen er laget i et helt vilt område: den sommerlige naturen, noe som fører til mange tolkninger av dens generiske natur. De legendariske sommerelementene og lydene til måker må overleve i en ny kontekst. Fremmedgjøring av oppfatningen av disse minnene er noe som bringer en uhyggelig appell til samlingen.

Sammenleggbart bord – glatt overflate

Designersamling av utemøbler og store bordlamper

Boblelampene er laget av eksepsjonelt rosa glass, produsert av merket Vistosi med hundre års tradisjon i Murano -glass for Nika Zupanc.

Sommerstol – ødeleggelse av naturen

Med sin sterke sammenleggbare rørformede metallramme, ville det være et annet godt objekt som motstår det krevende livet i frodige hager. Imidlertid har han en annen subversiv rolle å spille. Nedsenket i rødgullfarge, bringer det en uhyggelig fascinasjon over den søte klebrigheten av sommerminner.

Materiale: ramme av rørformet stål, hai utendørs tekstiler, broderi

Farger: svart trekk, rød gyllen ramme

Sommerbord – malt svart på en ettermiddag

Designet som en overflate av renselse og fristelse, gjør det et fantastisk førsteinntrykk og en livslang besettelse. Selvfølgelig kan den møte alle utfordringene ved et slank salongbord, men den lekelignende trekkmekanismen antyder potensialet for å bytte perspektiv. På den ene siden er det et improvisert bord for å bryte ned følelsesmessige detaljer, på den andre siden din egen private Rettferdig de Forfengelighet.

Materiale: stålramme, emaljert metallplate, speilfolie

Farger: bord, bein i rødt gull

Elegante foldbare hagestoler – skinnpolstring

Designersamling av elegante foldbare terrassemøbler og lamper