hage forskjønne bort roser

Etter at vinteren er over, vil du tilbringe mer og mer tid utendørs. Du bør definitivt forskjønne hagen din slik at du føler deg komfortabel og koselig. Uteområdet trenger en makeover hvert 2-3 år, og det er ingen passende tid for det enn de solfylte vårdagene. Hvis du flytter inn i et nytt hus, bør du ikke endre hagen, bare plante og designe den etter din stil og smak.

Utjevning

Nivå, nivå og nivå igjen. Hvis du vil forskjønne hagen din, er det første du bør gjøre å nivåere og undersøke! For å spare mer penger, må du vite alt om jordsmonnet og innfødte planter. De er definitivt lettere å vedlikeholde. Du bør lære å behandle de utvalgte planteartene og om de passer til jorda i hagen.

Landskapsarbeid

Landskapsarbeid kan være kostbart og svært arbeidskrevende, så du må finne ut nøyaktig hvordan du vil forskjønne hagen din og ta ting i egne hender. Du kan dekorere hagestiene med forskjellige blomster. Og hvis du ikke liker de blomstrende plantene så mye, så se etter interessante tre- og buskvarianter eller innram et koselig privatliv på den indre gårdsplassen med frisk grønn plen. Alt avhenger av budsjettet og preferansene dine.

Pynt ideer

Hvis du er klar om hagedesign, bør du få tak i de utvalgte plantesortene. Du kan også kjøpe diverse utendørs tilbehør eller lage dem selv. Små statuetter, blomsterpotter, elegante benker eller koselige sittegrupper vil skape en frisk og munter atmosfære på terrassen. Vær kreativ og ressurssterk! For den vakre og ekstraordinære hagen trenger du bare noen originale ideer og mye lidenskap! Ta en titt på forslagene våre og bli inspirert!

 Forskjøn den lille hagen foran huset ved hjelp av forskjellige plantetyper

små hagehus busker planter

 Attraktiv trekasse med planter som vil forskjønne hagen din

blomsterboks planter utendørs  Koselig bakgård som er dekorert med trær og grønn plenhage forskjønne trær småstein

 

Elegant gårdsplass med frisk plen, blomster og stilige trepallerhage forskjønne friskt gress  Ulike plantetyper for det ekstravegante synet på hagenforskjønne hagen like under budsjettet  Glad atmosfære i uteområdet med fargerike blomsterUlike typer blomster pynter hagen  Stilig hagedesign med grønne planter og røde blomsterhagen vakre blomster  Dekorer stien foran huset med vakre blomster og planterhagesti som planter blomster

Tekst med Katja