terrasse design ideer salongmøbler hagebasseng med veranda i tre

8 drømmeaktige ideer for hagestuemøbler

Hvis du kommer fra en region der vinteren varer til mars og april, så forstår du meg! Folk som oss venter utålmodig som ingen andre på sommeren. Da slutter du ikke å nyte solen og skjemme bort venner med cocktailer på terrassen eller i hagen.

Kort tid før det kan du ta alle møblene du vil bruke der til side og rydde opp. Så sitter du på den med en vakker bok og en kald drink i hånden. Dette er en fin måte å feire de første sommerdagene på, ikke tro det?

Nå bor jeg faktisk i California og vinteren her er kortere og mildere. Men det endrer ikke det faktum at jeg er super utålmodig med de første sommerdagene. På disse tar jeg frem alle putene til uteområdet, og de kommer ikke tilbake til kjelleren før til høsten.

Med denne ideen i tankene, vil jeg introdusere deg for 8 moderne sommersofaer

Hvem trenger en ungdomsleilighet hvis du ikke kan se favorittspillet ditt der? Det er slik designerne fra Beringer Fine Homes tenker, og det er derfor de laget Dive-In Movie i Scottsdale, Arizona.

Hvis du ikke ser på spillet, kan du rulle opp skjermen og du vil se en foss i stedet

Hagestue møbler hagebasseng ideer liggende

Disse solstolene og de matchende parasollene er på et veldig solrikt sted. Små bølger dannes og gjennom disse vil du sikkert oppleve en følelse av å være på stranden. Vær forsiktig med å gjenta denne ideen hjemme. Hvis du bruker en gammel lenestol, kan vannet blandes med rust. Det finnes spesialdesignede solstoler på markedet. De behandles på riktig måte slik at de ikke påvirkes av klorofyll eller andre kjemikalier som finnes i svømmebassenger.

Hagemøbler ved bassenget

hagedesign ideer hagestue møbler hage basseng solbeskyttelse

I denne salongen opplever vi et par dypblå solstoler. Denne typen designere er Henry Hall. Det ser ut til at du flyter over denne hagen. Den inneholder også gangveier over vann som fører til gårdsplassen.

Hagedesign og hagelys ideer

Hagemøbler design utendørs hagebelysning

Denne hagen ser ut til å ha hentet inspirasjon fra japansk minimalisme i hagedesign. Enkelt sagt bruker du bare det som er absolutt nødvendig og gir alt annet en underordnet rolle. Videre integrerer man Zen -elementer som vann, bergarter og planter.

En dobbel solstol fungerer som fokuspunktet i dette uteområdet. Det fungerer som en salong og et kunstverk på samme tid. Eklektiske aksenter fra Sør -Asia får rommet til å virke avslappet og uformelt

hagedesign hagesalongmøbler designermøbler rotting wood lounger

Hva drømmer du om når du ligger i solen? Jeg tenker mye på en sommerfest. Firkantede dagsenger er perfekte for sommerunderholdning. Du kan nyte solen der i løpet av dagen og sitte der om kvelden.

Friluftsstue

Hagestue møbler tre veranda tre gulvbord sofa

Denne bassenget her ble opprettet av Bradford Products. Den inkluderer innebygde barnesenger og får mest mulig ut av denne lille plassen. Svømmebassenget var utstyrt med en overflate av glassmosaikk.

Så det er fint å sitte på den, og du trenger ikke engang å ta av deg badedraktene

Hagemøbler hage basseng utsikt kaste pute sitteområde

Har du å gjøre med et mindre byområde? Loop sofaer som denne tilbyr en fantastisk mulighet for avslapning, sikre klare linjer uten å dominere rommet.

Terrasse design ideer på skjermen

terrasse design ideer salongmøbler utsikt og solbeskyttelse

Doble sovesofaer i lilla gir farget “pop” til dette minimalistiske rommet i Menilo Park, California. Jeg elsker måten de avrundede kantene bryter silhuetten ut av rene linjer, noe som gir et mer interessant og flytende utseende.

Hvilke av disse ideene ville være egnet for ditt uteområde? Lag ditt design innen sommeren?

terrasse design ideer salongmøbler hagebasseng med veranda i tre