Hageeiere er alltid litt triste når sommersesongen er over. Må ha hagemøbler dekket eller pakket bort de vakre hageblomstene kan ikke lenger sees, og generelt ser hageoasen på en eller annen måte “livløs” ut. Alle som har en vinterhage kan betrakte seg selv som heldige og nyte blomstene til potteplanter og hagemøblene, selv om vinteren. Men hvis du ikke har denne flaks, må du være tålmodig til våren. Vi vil imidlertid gi deg en forsmak på neste sommer, og i det følgende presenterer vi de nyeste hagemøbletrendene 2020!

hagemøbler trender 2020 hagedesign

Hagemøbler trender 2020

Tidligere ble beslutningen tatt for terrasse og hagemøbler ikke vanskelig, da det bare var enkle sammenleggbare bord og stoler. I dag er imidlertid valget av materialer, overflater, design og farger ubegrenset. I år var møbler laget av forskjellige materialer veldig populære, for eksempel: B. lette aluminiumsmøbler i kombinasjon med kurv og tre.

Denne tendensen vil fortsette det neste året. For eksempel når det gjelder lounge -møbler, er flere og flere mennesker avhengige av det lette aluminiumet. Du må legge til en annen fordel med disse utemøblene, nemlig at de er ekstremt enkle å ta vare på og holdbare. Møbler i rustfritt stål imponerer med sitt utseende av høy kvalitet takket være moderne, kantete former.

utemøbler 2020 hagemøbler trender 2020

I sommersesongen 2020 vil de oppførte hagemøblene forbli oppdaterte, men fokuset vil være på modulære salongsystemer. De kompakte løsningene er først og fremst beregnet på terrasser og balkonger og kan settes sammen individuelt i henhold til plassbehov. En trend er vellykket og det er stoler og salongmøbler med integrerte puter. Men ikke bekymre deg for at sol og regn vil ødelegge dem raskt. De er laget av et QDF -stoff som tåler all slags vær og tørker raskt.

La oss ta en titt på de nyeste fargene for neste hagesesong.

hagemøbler trender 2020 utemøbler ideer

Solrike farger og aksenter

Frem til nå har grått vært tyskernes favorittfarge når det gjelder hagemøbler. Dette er fortsatt et problem. Denne fargen passer bare til alt, kan endres når som helst og kan krydres med fargerike puter. Samtidig vil hagen bli mer fargerik sommeren 2020. Dette gjelder ikke bare tilbehør og dekorative elementer, men også individuelle møbler. De siste blir mer og mer fargerike. Gul vil bli den absolutte suksessen! De forskjellige nyansene i den gule fargen kan fantastisk kombineres med hverandre, så vel som med oransje og godterifarger babyblå og rosa. Men hvis du ikke liker det så fargerikt, kan du stole på den enkle hvite fargen. Dette som hovedtonen er moderne, får skyggefulle steder til å se lysere og vennligere ut og kan kombineres med alle slags farger. Hvite møbler er stilige og sjarmerende, de kan aldri oppfattes som ostete.

Dette er de innkommende hagemøbletrendene 2020. Samle ideer, lag en plan, og når den tid kommer, design en moderne og vakker hage for å nyte den nye sommersesongen fullt ut.

 hagedekor ideer hagemøbler trender 2020

   

rottingmøbler hagemøbler trender 2020

hagedesign ideer hagemøbler trender 2020