hengekøye med ramme hagemøbler hengekøyer

Sikre paradisøyeblikk med en hengekøye med ramme

Har du en hage med fine skyggefulle og solrike flekker? Har du i det minste gress der? Men kanskje også gress, blomster og trær? Så lev i paradis! På en eller annen måte føler du det ikke ennå? Det skyldes definitivt litt.

Hmm, hva kan det være?!

Avslappende øyeblikk i din egen hage

Hengekøye med ramme salongmøbler og hengekøyer avslapning

Har du egentlig en fin hengekøye? Med en ramme bør være best, slik at du kan nyte avslapning i forskjellige hjørner av hagen som du ønsker. En av luksusmodellene du ser hvis du ruller ned, kan transportere deg til paradis. De tar det beste av tradisjonen, men kombinerer dem også med moderne ergonomi og komfortable madrasser og møbeltrekk.

Også når det gjelder stil, er de fantastisk innskrevet i uteområdet.

Utendørs hengekøyer

Hengekøye med ramme salongmøbler og hengekøye lilla rosa

Få den perfekte hengekøyen og stå for zenhagen din

Steiner, gress og vann – disse elementene er obligatoriske for en zenhage. Dette gjelder uansett om du følger japansk, kinesisk eller annen tradisjon innen hagedesign. Moderne vestlige kopier av disse inneholder også plass til å sitte og hvile. En hengekøye med stativ kan ideelt sett skrive seg der. For å gjøre dette, se etter et tynt, men fast og elastisk materiale. Det ville definitivt være den riktige solsengen for ryggen din.

Hengekøye med ramme i zenhagen

hengekøye med ramme hagemøbler salongmøbler og hengekøyer

(Nesten) liggende i gresset

Forsvinn i gresset og bli ett med greenen på tunet. Men ikke gå på kompromiss med komforten heller. Få en hengekøye med et stativ som dette. Med sin myke, tykke, grønne madrass representerer den det beste kompromisset mellom en perfekt seng og en flott naturopplevelse!

Mykt polstret og i en frisk grønn

Hengekøye med polstrede salongmøbler og hengekøyer

Den ideelle madrassen

Helsen til ryggen vår er alltid viktig. Selv den beste sommergleden og den vakreste utsikten er ikke gøy hvis de skader oss. Av denne grunn er en hengekøye med integrert ortopedisk madrass alltid en god investering. Med et design som dette, er landskapet i den vakre hagen beriket.

Hengekøye med ortopedisk madrass

hengekøye med ramme salongmøbler og hengekøyer

(Minst) tre funksjoner i en

Mat har integrert mer enn én funksjon i dette møbelet. Denne modellen fungerer som en hengekøye med ramme, dagseng, liten sittegruppe, der du til og med kan bo i lett regn, og noen ganger også som et sted for barna å leke. Det er minimum, men vi er sikre på at fantasien din kan utfolde seg enda mer.

Alt i et

hengekøye med ramme hagemøbler sett lysthus tre

Roman lysthus

hengekøye med ramme hagemøbler sett lysthus

Hengekøye med ramme i vannmiljø

Men ren avslapning kommer når du plasserer hengekøyen med ramme ved siden av en vannkilde. Det kan være en brønn, en innsjø eller havet. Ikke alle er så heldige å ha så flotte vannfunksjoner på gårdsplassen. Men hvis det var tilfelle, kunne vann-, jord- og luftelementene bli bedre integrert i hverandre gjennom designet. Fargene – hvitt og blått – spiller en vesentlig rolle.

Hengekøye i bakgården …

hengekøye med ramme salongmøbler hengekøyer

… eller plasser den på terrassen 

hengekøye med ramme hagemøbler sett terrasse

Perfekt flytende design

En super moderne hage trenger også en super moderne design. Akkurat som hengekøyen med ramme vist her. Det er en tilpasning til utsiden av moderne ergonomiske designkonsepter for interiøret. Innovative materialer sikrer at designet er så tynt at møblene er nesten usynlige. Man tror spontant at dette går på bekostning av å være komfortabel. Etter noen minutters bruk oppdager du faktisk at du ikke engang vil reise deg.

Moderne og ergonomisk hengekøyedesign

Hengekøye med ramme salongmøbler i hagen

Avslapningshjørne på terrassen

hengekøye med ramme salongmøbler i hagen ideer

Her kan du oppleve en lignende modell med litt forskjellige farger

Hengekøye med ramme salongmøbler og hengekøyer beige

På dette bildet kan du se at en slik hengekøyemodell med ramme også ville være fantastisk innskrevet i landlig stil.

Hengekøye med massiv treramme

hengekøye med ramme salongmøbler og hengekøyer ved bassenget

Futuristisk hengekøye med ramme

Hvis du tror at ditt futuristiske eller supermoderne hjem ikke kunne romme en hengekøye med rack, uansett hvor vakkert og nyskapende, så sjekk ut dette eksemplet her! Hvis det ikke er en drøm som går i oppfyllelse!

Futuristisk design med plass til 4 personer

hengekøye med ramme hagemøbler sett for 4 personer