Fra hagearbeid til utendørs matlaging, er en vask i hagen så nyttig i disse dager. Dette gir faktisk mange fordeler, som vi vil se på i det følgende. Vi har også satt sammen noen gode ideer til hagevask for deg. Det er mange kreative måter du kan forvandle uterommet til et hyggelig og funksjonelt rom. Bare la deg inspirere …

Garden Sink Ideas – Lag fersk inspirasjon for den nye sommersesongen!

Hagesink ideer trekabinett vaskeskap

Vi kjemper fortsatt mot Covid-19, så det er bedre å holde avstand og vaske hendene ofte. Kanskje det er derfor så mange velger en hagevask. Dette brukes ikke bare til håndvask, men har også mange andre bruksområder. Enten du er en ivrig gartner, utendørs kokk, gjør-det-selv eller kjæledyrelsker, vil følgende ideer til vaske i hagen gjøre hagearbeidet ditt mye lettere.

Men la oss først lære å designe og bruke en vask i hagen …

Hvorfor trenger du en utendørs vask?

Hagevask ideer uteområde utendørs kjøkken

18 forskjellige hagesink ideer på et øyeblikk

Det finnes mange forskjellige modeller av hagesvasker, så det kan være vanskelig å velge den rette for hagen din eller hagen din. Dette avhenger i hovedsak av hvor du har tenkt å sette vasken og hva du skal bruke den til. Nedenfor er atten forskjellige ideer til vasker i hagen som du enkelt kan installere i uterommet.

Vasken i hagen skal være robust, funksjonell og stilig

Hagevask ideer utendørs betongvask

 1. Minimalistisk vask design

Dette minimalistiske utekjøkkenet ligger i et hjem i Miami. Det er også festet en vask til benkeplaten. Med dette minimalistiske utseendet ser dette utekjøkkenet sofistikert og samtidig enkelt og praktisk ut.

Jo mer diskret hagenvasken er, desto mer sømløs innskriver den seg i utendørsområdet

Hagesink ideer design utearealer

 1. Moderne utekjøkken utendørs

En annen god idé for en utvendig vask er denne under. Denne spisestuen har et lett tilgjengelig kjøkken med en vask og et snackbar -vindu. Så ville du velge en vask i landlig stil som dette?

Et utekjøkken gir mange fordeler

Hagevask ideer design utearealer Utemøbler

 1. Hagesink i skyggen

Denne vaskenheten for hagen er dekket med en pergola. Dette er perfekt hvis du leter etter en vask som passer godt til terrassedesign i landlig stil.

Finn et skyggefullt sted i utendørsområdet!

Hagesink ideer design utearealer servanter i skyggen

 1. Vaskestasjon i tre

Er ikke den utvendige vaskenheten vakker? Hele denne stasjonen er bygget av tre, derfor ser det så bra ut ute. Og plantingen får den til å virke enda mer rustikk.

Et vaskebord med plass til hageartikler og potteplanter

Hagesink ideer design uteareal hagesink

 1. En fantastisk antikk vask

Nei, nei, dette er ikke en ekte antikk vask. Vi kalte det bare antikk fordi det er laget helt av stein.

Sett en så stor toskansk steinvask i hagen din og nyt matlaging mens du ser på naturens uberørte skjønnhet.

En massiv steinhage vask

Hagevask ideer design utendørs kjøkken utendørs

 1. Gjør en treskabelrulle til en attraktiv servant

Denne unike DIY bærbare vasken er faktisk laget av en gammel treskabelrulle. Har du en ekstra eller gammel kabelrulle i garasjen din? I så fall kan du også bruke den som en vask. DIY hagevasker er ikke bare nyttige for å vaske hender, de gir også hagen et rustikt og minneverdig utseende.

For en kreativ idé?!

Hagevask ideer design utemøbler

 1. Hagesink i stein i rustikk stil

Sjekk ut denne flotte ideen til en utendørs vaskestasjon. Med betongveggene, blomstene og krukkene ser det ut som et filmsett. For å gjøre matlaging ute enda morsommere, kan du også legge til en utendørs pizzaovn.

Dette garanterer deg koselige sommerkvelder utendørs

Hagevask ideer utendørs servant

 1. Et tradisjonelt utekjøkken med vask

Dette er et kjøkken i tradisjonell stil i San Francisco. Her er vasken i rustfritt stål, og den ligger rett ved siden av grillen.

Har du noen gang laget mat under åpen himmel??

Ideer til vasker i hagen Designe uteområdet Inkluder en vask

 1. Hagen synker som i en restaurant

Vil du ha et unikt utekjøkken for utefester? Velg denne utendørs skyllestasjonen med krittbrett. Fra å skrive en meny for dagen, en oppskrift, en huskeliste, til kjøp og festinstruksjoner, kan du gjøre så mange ting med dette krittbrettet. Den vakre skyllestasjonen er stabil fordi den er laget av tre.

Et profesjonelt utekjøkken

Hagevask ideer design utearealer dobbel vask

 1. Liten, elegant vaskenhet for utsiden

Vil du ha en utendørs servant, men har ikke plass nok? Ikke bekymre deg, sjekk eksemplet nedenfor. Den er perfekt for trange områder eller områder. Det vil gjøre jobben din og vil ikke engang ta mye plass.

Liten, men fin!

Hagesink ideer design utendørs å vaske hender utendørs

 1. Bærbar vask

Den følgende vaskenheten har en smijernsdesign som gir rustikke vibber til utsiden. Du kan plassere dette i bakgården eller på terrassen, og det vil se nydelig ut, ikke sant?

En rustikk løsning for hagen din

Ideer til vaske i hage Design utearealer Skyll hageredskaper

 1. Vask som fra steinalderen

Hvor kult vil det være å ha en rustikk, tidløs hagevask laget helt av stein? Hvis du vil gi utendørsområdet et særegent utseende, kan du gå for dette designet. Tross alt går den klassiske kombinasjonen av tre og stein aldri av moten. Og det vil også skape en rolig, naturlig atmosfære.

Robust og uraffinert

Hagesink ideer design utearealer rustikk vask

 1. En klassisk praktisk hagevask

Dette er egentlig et steinbord, men det kan fungere glimrende som en vaskestasjon. De grønne potteplantene rundt den gir den et naturlig preg og gjør den mer attraktiv og vakker.

Omgitt av potteplanter

Hage vaske ideer utendørs foto eksempler

 1. En plassbesparende, halvcirkelformet vask i tre

Sjekk ut en annen unik vask design nedenfor. I stedet for en vanlig rektangulær form, velger du en halvcirkelformet design. Denne vasken har også lagringsplass under. Malet i mintgrønt, vil det være perfekt for enhver hage.

En plassbesparende og hagevennlig idé

Ideer til vasker i hagen Design utearealer Installer en vask

 1. En industriell vask

Her ble en oval galvanisert bøtte brukt som vask. Den er koblet til et industrielt rør for å la vannet renne. Dette unike vasken utendørs er virkelig en kreativ idé, og det vil definitivt fange oppmerksomheten til dine besøkende. Enkelt og attraktivt, ikke sant??

Håndvask i industriell stil

Hagevask ideer design utearealer Kjøkkenvask utenfor

 1. Utvendig vask med ekstra lagringsplass

En annen vask i industriell stil er denne veggmonterte utendørs vasken. Den beste delen er at den har rikelig med lagringsplass som du kan lagre ved til utendørs peisen din eller hverdagens kjøkkenbehov.

Vask med lagringsplass til ved

Utendørs hage vask ideer

 1. Betongvask for utvendig

Denne vasken er laget helt av betong, og derfor er den solid og holdbar. Hvis du er sikker på vaskerommet, kan du også ha denne typen vasker i utendørsområdet ditt.

Vask i betong

Ideer til vasker i hagen Design utearealer med vask

 1. En veggmontert vask

Vil du ha et område hvor du enkelt og praktisk kan vaske oppvasken? Da er denne hagen vaske ideen akkurat for deg. Med lagringsplassen nedenfor kan du trygt lagre de vaskede tallerkenene og bollene. Du kan få dette bygget i ethvert hjørne av uterommet.

Hvordan gjøre hjørnet til et koselig og funksjonelt sted å vaske opp

Hagevask ideer design utendørs kjøkkenvaske

Ideer til hagevasker – bunnlinjen

En hagevask er veldig nyttig og praktisk for alle som ønsker å få mest mulig ut av utearealet. Dette vil virkelig hjelpe deg med dine daglige utendørsaktiviteter, da du enkelt kan vanne plantene dine, lagre hageverktøyene dine, vaske hendene, vaske oppvasken osv. Så hvis du allerede har et utendørs kjøkken, bør du vurdere å bygge en utvendig vask til planlegging. En hagevask er en viktig del av dette!

Hvis du vil se flere fantastiske hagevaskeideer, er det bare å rulle ned og få ytterligere inspirasjon. Ha det veldig gøy med det!

Flere inspirerende hagesink ideer å slå opp …

Utendørs vask 50 hagevask ideer utendørs matlagingUtendørs vask 50 Hagevask ideer Utendørs vaskHagevask ideer utendørs dobbel vask Hagevask ideer tre kjøkkenvaskeUtendørs vask 50 hagesink ideer laget av tre Utendørs vask 50 hagevask ideer utenfor baren Utendørs vask 50 hagevask ideer utendørs Utendørs vask 50 Hagevask Idéer Utendørs kjøkken Utendørs vask 50 hagevask ideer utekjøkken Utendørs vask 50 Hagesink ideer Eksempler Utendørs vask 50 Hagevask ideer Betong og murstein Utendørs vask 50 Hagevask Idéer Betongvask Utendørs vask 50 Hagevask ideer Hagearbeid Utendørs vask 50 Hagevask ideer Hage ideer Utendørs vask 50 Hagevask ideer Hagetilbehør Utendørs vask 50 Hagevask ideer Trevaske Utendørs vask 50 hagevask ideer trebord bøtte fra oven Utendørs vask 50 hagevask ideer trebordbøtte Utendørs vask 50 hagevask ideer metallbøtte Utendørs vask 50 Hagevask Idéer Moderne vask Utendørs vask 50 Hagevask Idéer Utendørs kjøkken Utendørs vask 50 hagevask ideer utekjøkken Utendørs vask 50 Hagevask ideer Rustikk Utendørs vask 50 Hagevask ideer Rustikk vask Utendørs vask 50 Hagevask ideer Sommer Utendørs vask 50 hagevask ideer kjøkkenvaske tre Utendørs vask 50 Hagevask ideer Tekjøkken Utendørs vask 50 Hagevask Idéer Underskap Utendørs vask 50 Hagevask ideer Vask

Utendørs vask 50 hagesink ideer Utendørs vaskefordeler 50 hagevaskideer