Vinteren er snart over og folk leter gradvis etter nye hageideer for våren og sommeren. Du tenker på hvordan din egen hage er godt ivaretatt, slik at kveldene med familie og venner blir hyggeligere … Men de riktige hagemøblene spiller også en stor rolle i den gode atmosfæren i det fri! Klassiske hagemøbler av høy kvalitet spiller da inn…

Design hagen – ideer med sammenleggbare møbler

hagedesign ideer funksjonelle foldemøbler

Nyt hagen din fullt ut

Hvis du har tenkt å tilbringe fritiden i hagen når været er bra, bør du innrede dette unike boarealet på riktig måte. Ingenting bør mangle hvis du vil føle deg veldig bra! Imponerende planter, vakre tekstiler og selvfølgelig matchende dekorasjoner er et must her! Men alt starter med de riktige møblene! Akkurat som du setter opp stua din nøyaktig, bør du også se nøye etter de riktige terrassemøblene. Så tilbud også Kees Smit hagemøbler et omfattende utvalg av rimelige og høykvalitets hagemøbler fra kjente merker. Ytterligere kriterier må imidlertid overholdes for utemøbler…

Materialer, utførelse og kvalitet er ledende faktorer i dette. Poly rotting, tre og aluminium er blant de mest populære materialene for det MWH hagemøbler. Klassisk, minimalistisk eller moderne, landlig eller rustikk. Hvert materiale har sin egen karisma og forskjellige egenskaper. Ikke bare er værbestandigheten til utemøbler avhengig av materialet, men også vekten. Smijernsstoler er for eksempel tunge, men de er slitesterke! Massive tremøbler er også preget av sin tunge vekt, men det er mer egnet for en varm og koselig hage.

Hagebord med et lyst treutseende fremheves pent av kurvmøbler

hagedesign ideer kurvmøbler ovalt hagebord tre

Hvis du velger møbler i poly -rotting til hagen, går du ikke galt. Fordi disse har en naturlig teft og er enkle å vedlikeholde. Ikke bruk aggressive rengjøringsmidler når du rengjør hagemøblene i polyrattan, men rikelig med vann, flytende såpe og en børste. Polyrattan -møbler er også spesielt ergonomiske. Dette er fordi polyrattan lett bøyes og bearbeides under påvirkning av varme.

Forhåndsplanleggingen er derfor en viktig del av hele hagedesignet!

Når du kjøper hagemøbler, er det viktig å vurdere antall seter! Heldigvis er utvalget av sitteplasser i den moderne hagen utrolig stort! Justerbare hagestoler, lenestoler eller benker står til din disposisjon.

Et passende bord er også et must i hagen. Du kan sitte her for å spise lunsj med familien eller organisere en kaffetime med venner i det fri. I de fleste tilfeller er et passende sidebord også en god investering. Hvis du vil ha et stabilt og funksjonelt hagebord, så stol på robuste materialer. Selv om feiring av design er viktigere for deg, har du også et bredt spekter av alternativer. Men i dag har polywood etablert seg som et trendy materiale for hagebord fordi det er værbestandig og lett å ta vare på.

Lag en fin sittegruppe i din egen hage

hage design ideer hage benk tre benk

Men hvis du vil nyte maksimal komfort i din egen hage, bør du definitivt kjøpe loungesofaer og lenestoler! Salongmøbler gir hagen et luksuriøst utseende. Salongsett i riktige dimensjoner og laget av riktig materiale er vakre høydepunkter i en moderne hage.

Hvis du setter pris på et ensartet hagelook, vil du treffe merket med et hagemøbelsett! Modulære systemer er preget av maksimal fleksibilitet.

Moderne hagemøbler laget av materialer av høy kvalitet er det som gjør dagens hage til det den er

hagedesign ideer hagemøbler sett lys grå seteputer

Avslapping og komfort er nært knyttet til design og materiale til hagemøblene. Avhengig av hageområdet og den tiltenkte bruken, kan du velge de riktige møblene for enhver hagestil og størrelse. Mobilitet er derfor et viktig aspekt ved valg av hagemøbler. Hva trenger du? Tunge og stilige møbler eller snarere funksjonelle foldemøbler for små områder? Sammenleggbare møbler kan enkelt transporteres, avhengig av sesong, eller plasseres på ønsket sted. Mange moderne modeller har også justeringsmuligheter, noe som gjør dem spesielt praktiske. Men faste hagemøbler er preget av større stabilitet, selv om det kan beskrives som stasjonære møbler. Disse er perfekte for store områder og gir dem også sin egen karakter. Deres levetid gjør dem også spesielt populære.

Avslapningshjørne med romantisk teft inviterer deg til å dvele lenge…

hagedesign ideer farget overlegg røde roser murvegg

Hvem vil ikke gjøre sin egen hage til en oase av velvære? Men uten de riktige møblene er dette absolutt ikke mulig, selv om du har plantet vakre blomster og designet hagestiene presist og stilfullt! … Så ta deg god tid og velg hagemøbler som tilfredsstiller din egen smak så vel som for Hagestil passet deg godt. Mange varme vår- og sommerdager i hagen venter…