Kule hagemøbler til terrassen plast hvit gul skinnende lenestol

Kule hagemøbler til terrassen eller terrassen

Hvordan fant du ut om artikkelen vår? Leter du etter elegante møbler for å erstatte de supergamle på terrassen eller utendørs? Som svar på mange henvendelser har vi samlet en samling av slike eksempler i denne artikkelen.

Har du noen minutter til å se dette sammen med oss?

Det er noe her for alle og også for de forskjellige sammenhengene: terrasse, basseng, bakgård!

Hudson metallstol med hvite sitteputer

Kule hagemøbler til terrassen metalldesign rødt salongbordglass

Smijern her har fått en rød chili pepper. Resultatet er ganske “varmt”. I følelsen av den nå så ettertraktede komforten, var den dekket med myke, hvite sitteputer.

På et sted med utsikt ville denne beherskete, men vakre løsningen være super passende.

Indiske telt

Kule hagemøbler til terrassen telt moderne strandromantisk

Dette er absolutt ikke typiske møbler for utendørs bruk. Men jeg ble så fascinert av dem at de definitivt burde finne et sted i artikkelen vår. For fans av visse søramerikanske kulturer er de bare de beste!

Vondom Surf solseng – 714 EUR

Kule hagemøbler til terrassen moderne solseng rosa skinnende design

Liker ikke rødt smijern. Du kan slappe helt av på en hvitmalt sovesofa. Detaljene i dette eksemplet er veldig spesielle og veldig elegante.

Palm Canyon dagseng

Kule hagemøbler til terrassen moderne solsengputen behagelig myk

Høres ikke dette designet kjent ut for deg fra en Hollywood -produksjon? Sovesofaen på dette bildet minner om design fra midten av 1900-tallet. Mange vil like å sove her.

Lenestol i Las Palmas

Kule hagemøbler til terrassemetallkonstruksjon grønn utgave

Sett dette stykket i et rom med barnesenger fra 1950 -tallet, og du vil føle at du er i et herskapshus i California fra den tiden.

Tropez sofa

Kule hagemøbler til terrassen turkis pynt dekorasjon

Nyt formenes enkelhet og putenes uttrykksfulle farge. Ofte anbefales bruk av sterke nyanser i hagen av kjente designere. Disse danner en fabelaktig kontrast til de naturlige omgivelsene.

Vondom oppblåsbar sofa

Kule hagemøbler til terrassen moderne nyskapende design hvit

Denne elegante og ultramoderne samlingen ser myk ut som oppblåsbare møbler. Det ble laget ved hjelp av høyteknologiske metoder og miljøvennlige materialer.

Skiveformet solstol av Karim Rashid

Kule hagemøbler til terrassen plast hvit gul skinnende lenestol

For det meste ser disse møblene ut som flygende tallerkener. Hvis du blander noen av disse med resten av utemøblene dine, vil terrassen din se fantastisk ut.

Lucca ‘3 -serien’ armløs lenestol

Kule hagemøbler til terrassen, moderne metall fikset

Dette er sannsynligvis den perfekte varianten for en byterrasse. Disse stolene er slanke og moderne og gir fullstendig frihet.

Swingerst hengende liggestol, naturlig

Kule hagemøbler til terrassen rotting swing hengende puter

Heng denne fantastiske svingen på et tre i hagen og se på himmelen. Den gamle hengekøya kan absolutt ikke være så behagelig.

Dala loungestoler

Kule hagemøbler til terrassen rotting rund lenestol sidebord krakk

Disse krakkene, stolene og bordet er fargerike og festlige. Har du lyst på møbler i en mer etnisk stil? Disse ville bare være det perfekte valget for deg.

Asturias gyngesofa

Kule hagemøbler til terrassen, sofa i massivt tre, mønstret

Denne gyngesofaen av tre kommer fra Brasil og tilbyr den perfekte avslapningen når du sitter. Det kan kombineres med mange andre ting.

Carro de Boi sovesofa

Kule hagemøbler til terrassen, dekorativ rullestol i massivt tre

Jeg synes den overdrevne størrelsen på hjulene på denne sofaen er helt nydelig. De gir stykket et fantastisk utseende som får det til å se fantastisk ut rundt svømmebassenget. Denne sovesofaen kommer også fra Brasil.

Topiære hagemøbler

Kule hagemøbler til terrassen massivt sofa bord metall

Disse møblene er typiske, men det er nettopp det som taler for deres effektivitet og tilpasningsevne i forskjellige miljøer. I tillegg er disse møblene preget av stor utholdenhet. Du kan også finne dem i veldig forskjellige farger.

Håmö solstol

Kule hagemøbler til terrassen er solide, metall, røde, blå

Hvilken bedre måte å oppnå et retro -utseende enn med disse solsengene på en billig måte?

Enholman sofa kombinasjon

Kule hagemøbler til terrassen, komfortable sorte benkestoler

Dette møbelet er slank og søt. Det ser bare fantastisk ut på en liten uteplass. Denne kombinasjonen kan også skilles fra hverandre i forskjellige deler, og dette gir ekstra fleksibilitet.

Bistro sovesofa, stue

Kule hagemøbler til terrassen er metallfaktuelle

Jeg vil beskrive utformingen av dette møbelet som deilig. Du kan også kjøpe den i mange andre farger enn den her.

Dens praktiske egenskaper gjør den perfekt for leiligheter, terrasser og verandaer.

Talenti -samling

Kule hagemøbler til terrassemøblene dekket lenestolbenk

Jeg kaller dette stykket fascinerende. Den er laget av aluminium, og jeg finner dette materialet i seg selv perfekt til utendørs bruk. Designet skaper en tilknytning til bølger og andre naturlige former. Du kan kjøpe stykket i blått eller gult. Den kan også bestilles i hvitt. Elsker også det svingete og lette utseendet?

Tron lenestol

Kule hagemøbler til terrassen, blå kvalitet av høy kvalitet

Den moderne italienske designen er alltid oppdatert, og du kan se det fra dette møbelet her. Etter min mening ser det imidlertid bare ideelt ut i et ultramoderne hjem. Ja, det kommer sikkert mange kommentarer. Men noen mennesker oppnår akkurat denne effekten! Tilhører denne gruppen.

Fiskestol

Kule hagemøbler fiskestol terrassen er oransje ergonomisk

Her har vi et annet italiensk klassisk stykke. Det viser genialitet og originalitet. Rundt bassenget ville et slikt møbel være praktisk og morsomt, ikke sant??

Vari samling

Kule hagemøbler til terrassen har særegne former

Dette fascinerende møbelet ble laget av en amerikansk designer. Etter min mening er dette en moderne oppfatning av de klassiske Adirondack -stolene.

Génos Chelsón »

Kule hagemøbler til terrasseputer uteplass veranda ute

Dette er min personlige favoritt. Det er originalt og unikt, men etter min mening bør det være omgitt av andre like geniale møbler eller av mye vakker natur. Den er laget av resirkulert lerret og er derfor miljøvennlig og veldig lett.

Vaurien

Kule hagemøbler for terrassen strand romantisk atmosfære

Det neste eksemplet er også unikt. Materialet er også det samme som i forrige eksempel – resirkulert lerret. Det kan virke litt ubehagelig fra siden, men sannheten er at bøyen plasserer hodet perfekt. Vi har å gjøre med et ideelt strandhus her.

Paulistano Outdoor

Kule hagemøbler til terrassen, stoler i forskjellige farger

Nå kommer vi til vårt siste eksempel i dagens artikkel. Igjen har vi et fantastisk stykke fra Brasil. Den tilhører designeren Paulo Mendes da Rocha. Dette betyr at du kan legge til nesten alle møbler til uteområdet – til og med noen av de som er vist ovenfor! Det finner du også?

Kule hagemøbler til terrassen rotting snøhvit solseng