Moderne hagestuemøbler eggformet

Merkelige, fantastiske sitteplasser for hvert uteområde

Avslapningshjørnet i hagen er en viktig del av ethvert uteområde, spesielt om sommeren, når du kan bruke fritiden til å slappe av ute! Vi har allerede vist deg mange og forskjellige hagemøbler og oppholdsrom. Og i dag ønsker vi å utvikle dette emnet ytterligere, og vi vil gjerne gi deg noen designerløsninger!

Nu-Ovo-en eggformet struktur som kan tjene mange formål, men la oss innse det, mest av alt inviterer den oss til å ta en lur utendørs! Paolo Maldotti designet den for Tisettanta, og vi elsker denne ideen!

Moderne hagemøbler

Moderne krakk hagemøbler rotting

fra Usona Home designet, Outdoor Daybed 09406 er et koselig stykke med en sammenflettet struktur.

De Padovas Framura Nido

Moderne puter til hagestuemøbler

De Padovas Framura Nido er formet som et rede, og ble laget av Sezgin Aksu og Silvia Suardi og er utstyrt med myke puter for enda mer komfort.

Surfdesignet for kvinner

Hagesalongmøbler med glansstol

Surf er en kurvet, slank solseng av Karim Rashid spesielt laget for Vondom. Den flytende formen ligner havbølger og har kurver som bokstavelig talt klemmer deg.

Hengende solsenger

Moderne hengestoler i hagestue

Cacoon er en teltlignende struktur som du kan henge fra et tre i bakgården eller i skogen. Dette designet er tilgjengelig for en eller to personer.

Eksotisk bølge

lounging moderne hagestue møbler pool lounger

Hvis du vil legge igjen alle bekymringene dine, er sjansen for avslapning virkelig fantastisk. Hvordan finner du WAVE av Erik Nyberg, Gustav Ström og Kris Van Puyvelde for Royal Botania designet?

Puslespill med solsenger

Moderne puslespill hagemøbler liggende

Oppgavesettet med Ego Paris er tilgjengelig i ni stykker, men kan fortsatt kjøpes separat. Når du setter disse sammen, dannes et puslespill, men når disse tas fra hverandre får du din egen solseng å slappe av i.

Solpuris lagune

Moderne hagestuemøbler hvit oransje

Solpuri’s Lagoon designet av Klaus Nolting er en stilig dagseng med solbeskyttelse for utendørs bruk.

Transamac

Moderne originale hagestuemøbler solbeskyttelse

BELANKA designet disse hengende sengene, Transamac. De gir en følelse av vektløshet.

En potetgull eller?

Moderne hagesalongmøbler designer enkel

Dette ser ut som en fargerik potetgull, men det er faktisk en polstret sving å slappe av på. Gisbert Baarmann er geniet bak dette prosjektet.

Konvertibel brikke

Moderne grønne design hagesalongmøbler grønn lenestol dagseng

Emanuele Magini designet Sosia, et konvertibelt stykke som kan brukes som to lenestoler eller en komfortabel seng. Sosia er designet for Campeggi, og er laget av polyuretanskum og komplementert med et fargerikt elastandeksel.

Skinnende, ergonomisk stykke

Moderne designer blanke hagemøbler ergonomiske