Hagemøbler sett for den nye sesongen 

Etter sommeren er før sommeren. Selv om hagesesongen sakte nærmer seg slutten, betyr det ikke at du ikke kan takle den neste varme sesongen. Hvis du vil krydre hagen din med nye hagemøbler eller til og med ønsker å implementere et helt nytt konsept, bør du bruke de kalde dagene til å planlegge. De kan også finnes i butikker om høsten og vinteren noen gode kjøp på terrassemøbler gjøre. Så svøm mot strømmen og gjør hagen din til et vintertema.

hagemøbler sett ideer bordstol benk tre

Grunnlaget: bord og stoler

Avhengig av hvor mye plass du har i hagen din eller på terrassen, er plassering av et bord som et sentralt element vanligvis grunnlaget for arrangementet av alle hagemøbler. Det er best å sikre at det er på et sted som er så skjermet for været som mulig, for eksempel nær veggen i huset. Alternativt kan hagemøblene også beskyttes med hekker eller vestibuler. Hvis du har en stor familie eller ofte tar imot gjester, er et stort bord med tilsvarende antall matchende stoler verdt. Ingenting er mer ubehagelig enn mangel på seter når du griller eller slapper av. Om det ender opp med å bli hagemøbler av metall, flett eller plast er en smakssak. Vær uansett oppmerksom på overflater som er værbestandige og enkle å rengjøre.

Beskyttelse mot sol og vind

Så vakkert som solen kan være, noen ganger er det for mye av det gode. Spesielt eldre mennesker og små barn bør beskyttes mot direkte sollys ved hagebordet. En permanent installert uttrekkbar markise er best egnet for dette – spesielt hvis hagemøblene dine ligger i nærheten av husets fasade. Alternativt er det store parasoller som også kan fungere som regnbeskyttelse. Fordelen med paraplyer er at de lett kan brettes opp og lagres for å spare plass. En annen måte å beskytte relativt store områder av hagen mot solen er med markise. Disse store klutene er vanligvis enkle å montere og kan også brukes veldig fleksibelt.

Hagemøbler for mer komfort

Bordet og stolene er enkle, men viktige for måltider i det fri. Men det er absolutt ingenting imot å unne deg noen mer komfortable hagemøbler. Hvis du virkelig vil slappe av, er du velkommen til å sette opp et lite hjørne med en eller to bønneposer. Disse koselige stolalternativene er ideelle for lesetimer eller for å lukke øynene i solen og la tankene vandre. Hvis det ikke er nok, er en hengekøye akkurat det rette for deg. Denne klassikeren blant terrassemøbler tilbyr komforten til en vanlig solseng med den koselige bonusen at den svinger litt frem og tilbake – et perfekt sted å å slumre bort. Tradisjonelt er det velkjent at en hengekøye er installert mellom to trær, men enhver annen overflate vil gjøre med tilstrekkelig stabilitet. Sist men ikke minst bør den klassiske hagestolen pekes på. Denne rimelige og fleksible løsningen er ideell for soling, fordi du ganske enkelt kan følge solforløpet med en solseng – eller lete etter skygge når det blir for varmt.

Fremvisningen: sitt eget basseng

Det er knapt noe bedre om sommeren enn å ha eget basseng. Hvis du ikke har en ennå eller er misfornøyd med den nåværende løsningen, har du nå tid om vinteren til å tenke på et bedre alternativ. Kanskje det kan være et permanent installert basseng? Den har en viss byggetid, som er best å ikke være om sommeren. Et basseng over bakken, derimot, er klar til bruk raskere, men dette må også planlegges nøye. Avhengig av plass, antall fremtidige badende og kravene til bassenget, kan du velge mellom mange forskjellige modeller. på rasende barn det kan trenge en solid metallramme, ellers kan et basseng med foliekant gjøre det samme. Uansett: Et basseng kan bli prydet på ditt nye hagekonsept.

Bilde: https://pixabay.com/