utendørs gasspeis smijern hage peis hage design ideer

Utendørs gasspeiser – det livlige flammespillet

Når kveldstemperaturene synker med høsten, er den koselige terrassen og hagetiden over. Nå må du klare deg med stua igjen. Eller ikke? Sommeren går med deg Utendørs gasspeiser Forleng den som ønsket, og selv når det snør, blir terrassen og hagen en friluftsglede.

Grillfesten stiger i desember, og på tredje advent kan du nyte en varm gløgg på terrassen med den koselige varmen fra den utendørs gasspeisen. Uansett om det er til privat bruk eller til utendørsservering, tilbyr utendørs gasspeiser fantastisk behagelig varme og et livlig flammespill hele året.

Nyt varmen fra en gasspeis i utendørsområdet

utendørs gasspeis hage peis runde stilige hagemøbler

Utendørs gasspeis

utendørs gasspeis fordeler hage peis runde småstein

Gassdrevne hage peiser i mange utførelser

Med det store utvalget av gassdrevne hage peiser, kan du finne den riktige gasspeisen til alle formål. Fra den lille peisen til den designede gasspeisen til brannkolonnen som er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, kan du virkelig varme ethvert utendørsområde. Gasspeisen utendørs kan enkelt settes opp og settes i drift. Det er ingen røyk, ingen gnister, ingen aske og ingen glør. Bare gassflasken må byttes ut. Terrasser, ølbord og røykeområder blir varmet opp på kort tid, og utendørs gasspeiser er mer dekorative og sikrere enn noen annen varmekilde. Varmen kan reguleres ved å trykke på en knapp og høyden på flammen kan også justeres på forskjellige modeller.

DIY hagepeis fra en gammel tretønne

utendørs gasspeis tre hage peis runde

utendørs gasspeis tre hage peis runde hagemøbler utendørs gasspeis smijern hage peis runde

Nyt den koselige varmen fra den utendørs gasspeisen

Flammespillet og den koselige varmen fra de utendørs gasspeisene skaper en avslappet stemning og en hyggelig atmosfære. Utformingen av en utendørs gasspeis kan ideelt tilpasses miljøet. Blant annet er værbestandige kompositter, pulverlakkert stål og ekte trebekledning tilgjengelig. Fra det lille utendørs gasspeisbordet til den store brannstøtten, gjør gasspeiser utendørs hver kjølige eller kalde natt til en helt spesiell utendørsopplevelse.

Tips: Noen utendørs gasspeiser kan også gjøres om til en grill, slik at du kan bruke bare en peis på to måter.

utendørs gasspeis hage peis ved bassenget utendørs gasspeis hage peis runde hagemøbler i rotting